Augmentare buze pret

Actualizat pe:

Odata cu trecerea anilor, procedurile chirurgicale si estetice au devenit mai accesibile si mai populare, iar una dintre cel mai des efectuate astfel de proceduri este cea de augmentare buze, pretul fiind unul accesibil.

Un avantaj major de care se bucura femeile care isi doresc buze mai mari si mai senzuale este faptul ca au posibilitatea de a alege din mai multe solutii care au ca efect augmentarea buzelor.

Care sunt solutiile pentru augmentarea buzelor si pretul fiecareia?

Principalele informatii cautate de femei referitor la augmentarea buzelor, pretul si avantajele, reprezinta si motivele importante care au rolul de a le convinge sa apeleze la o astfel de interventie. Inainte de a se programa la o consultatie insa, acestea trebuie sa se hotarasca la ce metoda de marire a buzelor sa apeleze.

Cea mai cunoscuta solutie este marirea buzelor cu acid hialuronic. In ultimii ani, aceasta procedura a fost dezvoltata astfel incat in prezent poate fi realizata in aproximativ o ora, dupa care pacienta poate reveni la activitatile cotidiene obisnuite. Cu ajutorul unui filler cu acid hialuronic, substanta este injectata in buze, oferind un volum natural si netezirea ridurilor.

In acest caz, pretul procedurii estetice este variabil, in functie de cantitatea de substanta injectata, pretul pornind de la aproximativ 250 de euro.

O alta metoda la care pot apela femeile pentru marirea buzelor este lipofilling, care consta in injectarea de grasime proprie in buze, grasime colectata din anumite zone ale corpului. Aceasta procedura este una simpla si care dureaza numai cateva minute, dar pretul poate fi mai mare decat in cazul injectiilor cu acid hialuronic.

De asemenea, mai exista si varianta implantului permanent de silicon in buze, care consta in inserarea unei proteze de silicon, procedura care dureaza in jur de o ora. Pretul unei astfel de interventii estetice minim invazive este de peste 1000 de euro, principalul avantaj fiind ca efectele sunt permanente.

In care dintre solutiile de augmentare buze pretul este un avantaj?

Fiecare procedura estetica de marirea buzelor are propriile avantaje, numai ca in ceea ce priveste procedura de augmentare buze, pretul este unul dintre beneficii in cazul injectiilor cu acid hialuronic.

Acest avantaj, impreuna cu altele la fel de importante, cum ar fi recuperarea rapida si efectele aproape imediate, dar si posibilitatea de a anula efectele, daca nu sunt pe placul pacientei, prin injectarea unei substante speciale care dizolva acidul hialuronic – hialuronidaza – sunt motive pentru care femeile prefera aceasta procedura. Singurul dezavantaj poate fi considerat faptul ca efectele procedurii sunt temporare, de pana la cel mult un an.

Si celelalte proceduri au avantaje importante, in cazul implantului cu silicon acestea fiind rezultatul permanent si efectuarea rapida a procedurii, in timp ce in cazul lipofilling-ului, avantajele sunt reprezentate de faptul ca se foloseste o substanta care provine din propriul corp – grasimea – astfel ca este asimilata mult mai usor, iar zona din care este absorbita grasimea devine mai supla si tonifiata.

In concluzie, cu toate ca exista numeroase solutii pentru augmentarea buzelor, pretul variaza in functie de complexitatea acestora, femeile preferand insa injectiile cu acid hialuronic.