Meniu

Operatie micsorare stomac Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O operatie de micsorare de stomac in Sibiu se poate efectua in cadrul unei clinici private de notorietate, de catre o echipa de medici care a cucerit Romania. Cei doi specialisti sunt acreditati ca „master surgeon” de catre Surgical Review Corporation din Statele Unite ale Americii si activeaza in mai multe judete, nu doar in Sibiu: Cluj, Arad, Oradea si in municipiul Bucuresti.

Interventia de micsorare a stomacului se mai numeste si „gastric sleeve” sau gastrectomie verticala si este o procedura chirurgicala complexa, care nu este ferita de riscuri si provocari. Dificultatea poate fi influentata de varsta pacientului, dar si de cazul sau specific. De aceea, experienta si pregatirea medicilor chirurgi este esentiala pentru reusita operatiei. In acest articol vei afla unde poti efectua o astfel de interventie in Sibiu si cat costa.

Cat costa, la privat, o operatie de micsorare stomac in Sibiu?

Interventia de micsorare de stomac se realizeaza in Sibiu la MedLife Polisano, iar pretul operatiei poate fi vizualizat in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Doctor Dejeu
Clinica-Verificata
27.225 Ron
  • Pret Operatie Micsorare stomac 27.225 Ron
  • Chirurgi acreditati de Surgical Review Corporation SUA
  • Experienta vasta in chirurgie bariatrica si oncologica
  • Una dintre cele mai cautate echipe de chirurgi din Romania
  • Numeroase tipuri de interventii bariatrice (sleeve gastric, inel gastric, plicatura gastrica, by-pass gastric)
  • Activeaza in mai multe orase din Romania
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce medici chirurgi fac operatie de micsorare de stomac in Sibiu?

Dupa cum am precizat deja, exista o echipa de chirurgi cu experienta care efectueaza in Sibiu operatii de micsorare de stomac. In continuare vei descoperi despre ce doctori este vorba si ce ii face sa fie atat de cautati de pacientii din Sibiu si din toata tara.

Doctor Dejeu

Echipa Doctor Dejeu este alcatuita din fratii dr. Danut Dejeu si dr. Viorel Dejeu si este una dintre cele mai cautate echipe de chirurgie bariatrica din Romania. Ambii medici sunt chirurgi generalisti, care au primit recunoasterea internationala de „master surgeon” in chirurgie bariatrica si metabolica, de la Surgical Review Corporation din SUA. Dr. Viorel Dejeu este medic primar chirurg, doctor in medicina si este supraspecializat in chirurgie minim-invaziva avansata,  chirurgie oncologica si hepatobiliopancreatica, Dr. Danut Dejeu este medic si cadru didactic la Universitatea din Oradea, precum si sef al sectiei de chirurgie oncologica si generala de la Spitalul Clinic de Urgenta Oradea. Medicul are experienta vasta in chirurgie laparoscopica avansata si are competenta in chirurgia oncologica si in endoscopie digestiva diagnostica. Echipa de medici activeaza in mai multe orase din tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Oradea), iar in Sibiu este prezenta la Clinica MedLife Polisano.

Pretul interventiei de micsorare de stomac (Gastric Sleeve) este de 27.225 de lei in cadrul MedLife Polisano Sibiu, unde activeaza cei doi medici.

Cei doi chirurgi sunt cunoscuti si apreciati in Romania. In Sibiu, pacientii cu numeroase probleme de sanatate apeleaza la ajutorul lor, indiferent ca este vorba de chirurgia obezitatii sau de chirurgie oncologica. Profesionalismul, pregatirea vasta, experienta, seriozitatea si atentia la detalii sunt avantaje pe care echipa de profesionisti si le-a cultivat in timp, fiind pregatita acum sa se dedice pacientilor din toata tara, pentru a le reda sansa la o viata normala.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Dejeu
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru o operatie de micsorare de stomac la Sibiu te poti adresa clinicii prezentate mai sus, in care activeaza echipa de medici dr. Dejeu. Cei doi chirurgi sunt specializati in chirurgia bariatrica, dar si in cea oncologica, fiind solicitati de pacienti din intreaga tara pentru priceperea, experienta si pentru rezultatele excelente.