Meniu

Blefaroplastie ieftina

Actualizat pe:

Cu toate ca serviciile ale caror preturi sunt mici sunt asociate cu o calitate indoielnica, in momentul in care se discuta despre o interventie de blefaroplastie ieftina se are in vedere tipul interventiei – chirurgicala sau non-chirurgicala – precum si zona vizata, pleoapa superioara sau cea inferioara.

Toate aceste aspecte influenteaza costurile pe care le poate avea o interventie estetica de blefaroplastie, alaturi de alti factori care au un aport considerabil la costurile finale ale blefaroplastiei.

Ce tip de interventie de blefaroplastie ieftina poti alege?

Daca si tu te confrunti cu exces de piele in zona pleoapelor, probabil ca esti in cautarea unor solutii si tipuri de blefaroplastie ieftina, dar care sa iti ofere si rezultate eficiente, de lunga durata.

Cu toate acestea, trebuie sa fii constient ca un serviciu complex, care ofera rezultate permanente, cum este cazul operatiei chirurgicale de blefaroplastie, are costuri mai ridicate decat in cazul in care optezi pentru solutii alternative de corectare a pleoapelor cazute sau excesului de piele.

Totusi, daca bugetul sau teama de o interventie chirurgicala nu iti permite sa alegi aceasta varianta pentru inlaturarea excesului din zona pleoapelor, mai exista o solutie, cu rezultate similare, dar numai pentru o perioada determinata de timp. Aceasta solutie este blefaroplastia realizata cu ajutorul unui laser.

De asemenea, o diferenta in ceea ce priveste preturile interventiei de blefaroplastie se face si in functie de pleoapa la care trebuie sa se intervina. Deoarece operarea pleoapei inferioare presupune o atentie mai mare si proceduri mai complexe, costurile blefaroplastiei inferioare sunt mai mari decat in cazul blefaroplastiei superioare.

De exemplu, in cazul unei interventii simple de blefaroplastie superioara, pretul poate porni de la 800 sau 900 de euro, in timp ce o interventie de blefaroplastie inferioara poate costa de la 1.200 de euro si poate ajunge chiar si la 3.000 de euro.

Care sunt factorii care transforma o blefaroplastie ieftina intr-o interventie scumpa?

Dupa cum este mentionat anterior, o blefaroplastie ieftina poate fi efectuata in cazurile cele mai simple de eliminare a excesului de piele sau de grasime de la nivelul pleoapelor. Cu cat cazul este mai complicat sau interventia presupune utilizarea mai multor proceduri, cu atat si costurile acesteia cresc.

In plus, fiecare interventie de blefaroplastie, indiferent ca este pentru pleoapa inferioara sau superioara, presupune folosirea a anumitor tehnici, care pot fi simplu de realizat sau, dimpotriva, complicate. Iar diferenta dintre o interventie estetica chirurgicala si una non-chirurgicala se reflecta si ea in preturile pe care le pot avea.

Alti factori care influenteaza costurile unei interventii de blefaroplastie sunt si zona sau regiunea in care se afla clinica in care se realizeaza procedura estetica, notorietatea clinicii si a medicilor, experienta medicilor, calitatea materialelor si performantele aparaturii folosite pentru operatia de blefaroplastie.

Prin urmare, cei care cauta o interventie de blefaroplastie ieftina, trebuie sa cunoasca toti acesti factori, pentru a putea alege constient si informat daca sa faca sau nu o astfel de interventie la nivelul pleoapelor.