Meniu

Blefaroplastie inainte dupa

Actualizat pe:

In momentul in care iti doresti sa scapi de aspectul de pleoapa cazuta sau de ochi obositi, este foarte important sa te documentezi si sa observi cum aratau alti pacienti supusi interventiei de blefaroplastie inainte si dupa.

In acest fel, vei putea decide daca ceea ce iti doresti este cu adevarat o interventie de blefaroplastie, cu efect permanent sau temporar, ori daca preferi solutii alternative.

Care sunt recomandarile pentru operatia de blefaroplastie inainte si dupa?

Cand vine vorba despre operatia de blefaroplastie inainte si dupa, primul lucru care iti vine in minte sunt rezultatele pe care le-au obtinut alti pacienti in urma unei astfel de interventii, deoarece pot reprezenta o motivatie puternica in luarea deciziei de a beneficia sau nu de o astfel de interventie.

Totusi, si recomandarile pe care le face medicul specialist, de care trebuie sa tii cont atat inainte de procedura, cat si dupa realizarea procedurii de blefaroplastie, sunt foarte importante. Acestea au o influenta puternica in refacerea rapida si usoara, precum si in succesul interventiei.

Prin urmare, inainte de operatia de blefaroplastie, informarea este esentiala. De aceea, medicul plastician va oferi toate informatiile de care ai nevoie si iti va raspunde la toate intrebarile sau nelamuririle pe care le ai referitor la interventia de blefaroplastie.

De asemenea, medicul va recomanda efectuarea unor analize medicale si chiar a unui control oftalmologic, pentru a afla care este starea generala de sanatate, iar inainte de interventie nu vei mai avea voie sa fumezi sau sa iti administrezi medicamente anti-inflamatorii sau aspirina.

In ceea ce priveste perioada post-interventie, vei avea nevoie de ajutorul unei persoane apropiate deoarece ambii ochi vor fi bandajati, iar dupa desfacerea bandajului nu vei putea vedea foarte clar. Dar aceste efecte vor disparea repede. In schimb, umflaturile sau edemul de la nivelul zonei operate se va retrage mai repede daca pui comprese reci.

In plus, o curatare corecta si eficienta, conform indicatiilor medicului, folosirea picaturilor si unguentelor recomandate de acesta, evitarea efortului, fumatului si activitatilor care pot usca globul ocular – cititul si ecranele – sunt foarte importante in primele zile de recuperare.

Efectul pe care il au fotografiile cu pacientii operatiei de blefaroplastiei inainte si dupa

Informarea despre interventia de blefaroplastie se face si prin intermediul internetului, foarte multi oameni cautand blefaroplastie inainte si dupa, cu rezultatele pacientilor care au fost deja supusi unei astfel de interventii.

In acest fel, vei putea fi constient de cum va arata, la inceput, cicatricea si cum se poate vindeca in timp, precum si de riscurile pe care le poate avea o astfel de interventie importanta din cadrul chirurgiei estetice, din apropierea ochilor.

Daca in unele cazuri, aspectul pe care il are interventia de blefaroplastie in poze are ca efect descurajarea celor care nu erau foarte hotarati, de cele mai multe ori, oamenii sunt motivati sa apeleze si ei la interventia de blefaroplastie pentru corectarea aspectului pleoapelor.

In concluzie, viitorii pacienti trebuie sa fie informati cu privire la toate aspectele referitoare la blefaroplastie, inainte si dupa interventie, pentru a nu fi luati prin surprindere de unele efecte secundare sau experiente.