Meniu

Blefaroplastie laser pret

Actualizat pe:

Femeile sunt cele mai exigente atunci cand vine vorba despre aspectul estetic, dar nici barbatii nu se lasa mai prejos, motiv pentru care numeroase interventii estetice – chirurgicale sau nechirurgicale – pot fi efectuate indiferent de sex. Una dintre aceste interventii este blefaroplastia cu laser, pretul fiind unul dintre avantajele de care se bucura pacientii care si-au efectuat o astfel de interventie.

Cu toate ca o pleoapa lasata nu afecteaza starea de sanatate, existand numai situatii in care limiteaza campul vizual, unele persoane se confrunta cu un complex legat de aceasta, motiv pentru care apeleaza la operatia de blefaroplastie.

Ce este blefaroplasia cu laser si pretul acesteia?

Blefaroplastia este o interventie estetica realizata la nivelul pleoapelor, care poate fi realizata chirurgical sau nechirurgical, in cazul in care este vorba despre blefaroplastie cu laser, pretul fiind un factor care a dus la cresterea popularitatii acestei proceduri estetice nechirurgicale.

In general, blefaroplastia este o interventie estetica prin care se elimina excesul de piele din zona pleoapelor, exces determinat fie de avansarea in varsta si de pierderea elasticitatii pielii, fie de factorii genetici. In plus, belfaroplastia este o procedura estetica ce are ca efect si intinerirea fetei, prin ridicarea pleoapelor, oferind astfel mai multa luminozitate tenului.

Un motiv important pentru care tot mai multi oameni aleg insa belfaroplastia cu laser este pretul, care este considerabil mai mic decat in cazul operatiei chirurgicale clasice de inlaturare a pielii lasate din zona pleoapelor. O procedura de blefaroplastie cu laser poate ajunge la cateva sute de euro, in timp ce una clasica poate depasi mult 1.000 de euro.

Ceea ce este important de retinut cu privire la aceasta interventie estetica nechirurgicala este faptul ca sunt necesare mai multe sedinte pentru ca pacientii sa obtina rezultatele dorite, iar efectele se mentin o perioada determinata de timp.

Avantajele procedurii de blefaroplastie cu laser, pretul este unul dintre acestea?

Dupa cum reiese din informatiile de mai sus, in cazul interventiei de blefaroplastie cu laser, pretul este un avantaj major al acesteia. Dar pacientii care opteaza pentru o astfel de procedura se vor bucura si de alte avantaje la fel de importante.

In primul rand, interventia de indepartare a pielii lasate din jurul pleoapelor care este realizata cu laserul este una minim invaziva si se foloseste un anestezic local, ceea ce inseamna ca si durerea resimtita de pacient este foarte mica. De asemenea, perioada de recuperare dupa o astfel de interventie este mult mai mica, in medie durand 6 zile. Este indicat sa se respecte recomandarile medicului estetician cu privire la perioada post-interventie pentru a reduce perioada de recuperare si ca efectele sa fie vizibile cat mai repede.

Un alt avantaj major este efectul de intinerire pe care il are procedura de blefaroplastie cu laser, acesta fiind principalul motiv pentru care foarte multe persoane apeleaza la o astfel de interventie, indiferent de varsta pe care o au.

In concluzie, motivele principale pentru care oamenii opteaza pentru blefaroplastia cu laser, pretul avantajos si efectul de intinerire, reprezinta si avantajele majore ale acestei proceduri de infrumusetare.