Meniu

Blefaroplastie nechirurgicala

Actualizat pe:

Blefaroplastia este o procedura cosmetica atat chirurgicala, cat si nechirurgicala, conceputa pentru a ameliora defectele sau deformarile de la nivelul pleoapelor. Exista diferite moduri in care aceasta procedura poate fi efectuata, dar aproape toate necesita o interventie chirurgicala cu o perioada indelungata de recuperare. Din fericire, blefaroplastia nechirurgicala este o interventie minim invaziva cu ajutorul careia se pot obtine rezultate pozitive fara sa fie nevoie de folosirea cutitului chirurgical.

Blefaroplastia este metoda prin care se indeparteaza pielea in exces si grasimea aflata la nivelul pleoapelor, procedura prin care zona din jurul ochilor va cunoaste o imbunatatire fara margini din punct de vedere estetic.

Care sunt beneficiile pe care le obtii prin blefaroplastia nechirurgicala?

Persoanele care vor sa apeleze la serviciul de blefaroplastie nechirurgicala, trebuie sa ia in considerare si beneficiile pe care le obtin odata ce solicita procedura medicala de imbunatatire a aspectului pleoapelor. Printre aceste avantaje se numara si:

  • ameliorarea defectelor pleoapelor fara disconfort – blefaroplastia nechirurgicala permite corectarea pleoapelor lasate fara sa fie nevoie ca pacientul sa experimenteze vreun disconfort pe durata interventiei. Rezultatele obtinute sunt la fel de satisfacatoare ca in situatia blefaroplastiei chirurgicale, iar durerea resimtita se reduce la minimum;
  • nu este nevoie de perioada de recuperare – pentru ca blefaroplastia nechirurgicala este o interventie minim invaziva in care nu se folosesc anestezii si nici cutitul chirurgical, pacientii vor avea posibilitatea de a merge acasa imediat dupa terminarea procedurii. Nu trebuie sa-si ia liber de la munca dupa interventie si nici nu este nevoie de recuperare, ceea ce poate fi de un real ajutor pentru cei care nu isi permit sa piarda timp valoros;
  • procedura de scurta durata – persoanele, care solicita interventia de blefaroplastie nechirurgicala, nu vor fi nevoite sa petreaca mult timp in timpul procedurii, pentru ca aceasta va fi gata in doar cateva minute;
  • rezultate de lunga durata – intregul scop al unei proceduri cosmetice este de a imbunatati aspectul pentru o lunga perioada de timp, iar blefaroplastia nechirurgicala indeplineste cu succes aceasta sarcina. Mai mult decat atat, rezultatele chiar se vor imbunatati pe masura ce organismul va fi indemnat sa produca tot mai mult colagen. Efectele procedurii de blefaroplastie nechirurgicala se vor vedea dupa mai multe luni si vor rezista cativa ani.

De ce ar trebuie sa iei in considerare blefaroplastia nechirurgicala?

Interventia de blefaroplastie nechirurgicala poate fi luata in considerare de toate persoanele care isi doresc sa aiba un aspect imbunatatit la nivelul zonei din jurul ochilor, beneficiind totodata si de o procedura nedureroasa cu efecte de durata, ce tine de chirurgia estetica.

Pe masura ce procesul de imbatranire isi face tot mai simtita prezenta, ridurile, lasarea pleoapelor si cearcanele (sau chiar pungile de sub ochi) devin o problema din ce in ce mai serioasa. Blefaroplastia are capacitatea de a ameliora acest aspect si este cea mai eficienta metoda prin care pacientul se poate bucura de o regenerare a zonei din jurul ochilor.

S-a dovedit ca blefaroplastia nechirurgicala combate:

  • ridurile de expresie sau de batranete;
  • pungile de sub ochi;
  • pleoapele cazute.

Cei care vor sa auda/vada si alte opinii, pot cauta pe internet „blefaroplastie nechirurgicala pareri” pentru a vedea ce cred si ceilalti pacienti care au beneficiat de aceasta interventie.

Prin urmare, blefaroplastia nechirurgicala este metoda prin care oricine isi poate recapata structura neteda si placuta a pleoapelor, fara sa fie implicata o procedura dureroasa.

Procedurile nechirurgicale de corectare a unor imperfectiuni sau de accentuare a unor trasaturi sunt din ce in ce mai populare, asadar multe persoane sunt interesate inclusiv de procedura de blefaroplastie nechirurgicala, pretul si avantajele procedurii constituind doua aspecte de interes cu privire la acest subiect. In acest articol vor fi abordate ambele tematici, insa inainte de toate trebuie sa stii ce presupune aceasta interventie.

Surplusul de piele in zona superioara sau inferioara nu este numai inestetic, dar poate provoca si un oarecare disconfort. De exemplu, multe dintre persoanele care au surplus de piele la nivelul pleoapelor isi pot simti ochii obositi sau pot avea impresia ca le este dificil sa citeasca ori sa lucreze la calculator. Blefaroplastia este o interventie prin care se inlatura excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare sau inferioare. Cu alte cuvinte, pleoapele cazute pot fi corectate prin aceasta interventie.

Blefaroplastie nechirurgicala: pretul si tehnica

Exista multe intrebari cand vine vorba de blefaroplastie nechirurgicala, pretul si tehnica fiind doua dintre dilemele persoanelor care vor sa beneficieze de aceasta procedura pentru a isi imbunatati aspectul pielii la nivelul ochilor si pentru a elimina disconfortul pe care il pot resimti din cauza excesului de piele.

Se pare ca blefaroplastia nechirurgicala a castigat teren in fata blefaroplastiei chirurgicale, tocmai pentru ca nu implica o procedura chirurgicala invaziva si presupune o recuperare mai rapida. Blefaroplastia nechirurgicala a devenit o solutie rapida si sigura pentru a corecta efectele inaintarii in varsta, care se reflecta inclusiv in aspectul pielii din zona pleoapelor. De altfel, aceasta interventie poate fi solicitata si de persoane tinere, care vor sa isi corecteze aspectul pleoapelor.

Prin utilizarea unor dispozitive moderne, indepartarea excesului de piele se efectueaza fara a fi necesara o interventie invaziva, ci un proces de sublimare. Prin actiunea dispozitivului, fibrele pielii se strang si ulterior suprafata pielii in exces se reduce, aceasta procedura fiind valabila inclusiv pentru asa-numitele pungi de sub ochi.

Astfel, daca esti in cautarea unei proceduri prin care sa iti evidentiezi ochii si prin care sa combati efectele imbatranirii, dar nu iti doresti sa apelezi la interventii complexe si costisitoare de corectare a pleoapelor cazute, blefaroplastia nechirurgicala este solutia potrivita. Pretul va fi discutat in randurile ce urmeaza.

Blefaroplastie nechirurgicala: pret si avantaje

Pe tema “blefaroplastie nechirurgicala: pret si avantaje” exista raspunsuri variate. In primul rand, pretul depinde de clinica pe care o alegi si de complexitatea interventiei, adica de numarul de sedinte necesare. De exemplu, la clinica Skin MedSpa din Bucuresti, pretul pe sedinta pentru pleoape superioare este de 700 lei. Pentru un pachet de trei sedinte, pretul este de 1.500 lei.

In ceea ce priveste avantajele, faptul ca nu este utilizat un bisturiu si ca nu este vorba despre o interventie complexa reprezinta principalul beneficiu al acestei proceduri. Multe persoane cauta alternative la interventiile clasice si prefera mai degraba variantele neinvazive, care asigura rezultate vizibile intr-un timp scurt. Efectele acestei interventii sunt durabile si procedura se efectueaza destul de rapid, in functie de severitatea cazului.

In concluzie, blefaroplastia nechirurgicala este o procedura moderna care ti se potriveste daca vrei sa imbunatatesti aspectul ochilor si sa beneficiezi de un efect de rejuvenare sau daca vrei sa indepartezi excesul de piele din zona ochilor, exces care iti provoaca disconfort.