Meniu

Blefaroplastie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care esti in cautarea unei clinici de chirurgie plastica la care se efectueaza interventia de blefaroplastie in Suceava, ai ajuns la articolul potrivit! Scopul operatiei este de a elimina excesul de piele si grasime de la nivelul pleoapelor inferioare sau superioare, astfel incat sa scapi de aspectul imbatranit care a aparut odata cu inaintarea in varsta.

Chiar daca nu sunt multe clinici cu un departament special dedicat chirurgiei plastice in Suceava, cele care exista pun la dispozitia pacientilor o gama variata de interventii. Oamenii au posibilitatea sa-si corecteze defectele sau trasaturile care-i nemultumesc, programandu-se la un consult de specialitate la una din clinicile din oras.

Cat costa interventia de blefaroplastie in Suceava?

Cu privire la pretul blefaroplastiei in Suceava, acesta variaza in functie de tipul interventiei, care poate sa fie superioara sau inferioara. Un alt factor care poate influenta costul este modul in care isi desfasoara activitatea clinica pe care o alegi pentru operatie. Astfel, in tabelul de mai jos sunt prezentate preturile cel mai des practicate la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Bethesda
Clinica-Verificata
1.500 Euro
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 1.500 Euro
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de interventii
 • Conditii optime de confort
 • Programarile nu se respecta
Dr. Burlacioc
1.400 Euro
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 1.400 Euro
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta de peste 20 de ani
 • Educatie continua
 • Punctualitate
Medoptic
1.800-3.500 Euro
 • Pret interventie Blefaroplastie superioara 1.800-3.500 Euro
 • Echipamente medicale de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Experienta in domeniul oftalmologic
 • Conditii optime de siguranta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza interventia de blefaroplastie in Suceava

La clinicile de mai jos isi desfasoara activitatea medici cu experienta in domeniu, care dispun de cunostintele necesare pentru a efectua blefaroplastia in Suceava. Tine cont de dotarile clinicii, gama de servicii si experientele prin care au trecut alti pacienti in trecut, in scopul de a lua o decizie cat mai potrivita pentru situatia ta:

1. Bethesda

De realizarea interventiilor de chirurgie plastica la clinica Bethesda din Suceava, inclusiv cea a blefaroplastiei, , se ocupa Dr. Lazar Andrei, medic primar in chirurgie plastica si estetica. Pe langa procedura de blefaroplastie, la clinica se mai efectueaza si interventii de marire a sanilor, liposuctie, abdominoplastie, lifting facial, rinoplastie, otoplastie etc. Dr. Lazar Andrei a dobandit pe parcursul carierei sale o experienta ampla in domeniu, lucru care se poate vedea usor din sutele de pacienti multumiti care au trecut prin mainile sale.

Pretul interventiei de blefaroplastie superioara porneste de la 1.500 de euro.

In recenziile acordate policlinicii Bethesda utilizatorii au apreciat medicii devotati si expliciti, care au oferit toate informatiile necesare in legatura cu interventiile pentru care isi doresc sa se programeze. Din pacate, din lipsa de organizare, programarile nu se respecta, ceea ce duce la un timp de asteptare prelungit pentru pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Bethesda
Vezi Pareri

2. Dr. Anatol Burlacioc

La cabinetul de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva al Dr. Anator Burlacioc se efectueaza o gama variata de interventii chirurgicale, printre care si blefaroplastia, in orasul Suceava. Dupa peste doua decenii de experienta in cadrul spitalelor de stat, Dr. Burlacioc s-a decis sa se dedice pacientilor in propria sa clinica. Cunostintele si le-a perfectionat in timpul rezidentiatului la Spitalul Judetean Sfantul Ioan cel Nou. Alte tratamente cosmetice de care se ocupa sunt cel cu fire resorbabile, injectarea cu botox, mezoterapia, terapia vampir etc. In scopul de a le oferi pacientilor posibilitatea sa beneficieze de fiecare data de cele mai noi tehnici din domeniu, Dr. Burlacioc participa in mod periodic la cursuri de perfectionare, conferinte si nu in ultimul rand, este deschis sa invete lucruri noi.

Costul interventiei de blefaroplastie superioara porneste de la 1.400 de euro.

Persoanele care au beneficiat de serviciile Dr. Anatol Burlacioc au apreciat in mod deosebit profesionalismul, carisma si punctualitatea. Serviciile de calitate ii determina pe oameni sa revina de fiecare data cand au nevoie de expertiza unui medic specialist cu experienta in domeniu.

3. Medoptic

Misiunea Medoptic este de a asigura o experienta excelenta si plina de compasiune pacientilor care aleg serviciile de aici, indiferent ca este vorba de o consultatie oftalmologica sau de o interventie de blefaroplastie, la clinica din Suceava. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Anca Trifina, medic primar in oftalmochirurgie, dar si Dr. Alice Daniela Polonic, absolventa a Facultatii de Medicina din Iasi, care efectueaza interventii chirurgicale. In cadrul clinicii exsita un bloc operator, deschis inca din anul 2015.

Pretul interventiei de blefaroplastie pentru pleoapa superioara variaza intre 1.800 si 3.500 de euro.

Cei mai multi pacienti care au apelat la serviciile clinicii de oftalmologie Medoptic, au fost atat de multumiti de experienta prin care au trecut, incat au lasat o recenzie pozitiva in care au amintit acest lucru. Cele mai multe dintre ele scot in evidenta profesionalismul, amabilitatea si seriozitatea medicilor care fac parte din echipa Medoptic.

Concluzii

In cele din urma, poti oricand sa beneficiezi de interventia de blefaroplastie in orasul Suceava, in conditiile in care te programezi pentru un consult de specialitate la una din clinicile prezentate mai sus. In cadrul consultului respectiv vei descoperi daca blefaroplastia inferioara este mai potrivita pentru tine decat cea superioara si ce e de facut in acest sens.