Meniu

Blefaroplastie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventia de blefaroplastie, in Targu Mures, se realizeaza pentru a se indeparta excesul de piele din zona pleoapelor inferioare si a celor superioare. In acest oras din Transilvania, sunt cativa medici chirurgi plasticieni recunoscuti pentru rezultatele bune in aceasta interventie, precum si in altele (augmentare mamara, abdominoplastie, rinoplastie etc.).

Citeste in continuare pentru a descoperi la ce medic din Targu Mures sa te programezi pentru o blefaroplastie si cat costa o astfel de interventie.

Cat costa o interventie de blefaroplastie in Targu Mures?

Pretul pentru o blefaroplastie in orasul Targu Mures este prezentat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata
3.500 Ron
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 3.500 Ron
 • Patru chirurgi plasticieni
 • Tratamente individualizate pentru nevoile fiecarui pacient
 • Gama vasta de interventii chirurgicale si nechirurgicale
 • Clinica moderna
 • Mediu placut si relaxant
 • Blefaroplastie superioara si inferioara
Dr. Melicovici
4.500 Ron
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 4.500 Ron
 • Medic tanar si cu experienta
 • Interventii chirurgicale si nechirurgicale
 • Blefaroplastii inferioare si superioare
 • Tehnologie avansata
 • Poate fi gasit la Centrul Medical Nicomedica si la Centrul Medical Topmed
 • Meticulozitate si profesionalism
Dr. Negovan
5.990 Ron
 • Pretul interventiei de Blefaroplastie superioara porneste de la 5.990 Ron
 • Experienta de peste 20 de ani
 • Realizeaza numeroase interventii estetice
 • Blefaroplastii superioare si inferioare
 • Comunicare foarte buna medic-pacient
 • Colaboreaza cu numeroase clinici si spitale din Targu Mures
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se realizeaza blefaroplastie in Targu Mures?

Sunt cateva clinici de top in care se realizeaza operatii de blefaroplastie in municipiul Targu Mures. In continuare poti vedea care sunt acestea si cine sunt medicii chirurgi care „fac minuni” in domeniul operatiilor estetice din Mures.

1. Hebe Medical

Prima optiune din Targu Mures in materie de blefaroplastie este centrul Hebe Medical, axat strict pe servicii de chirurgie plastica, estetica si dermatologie, efectuandu-se aici si operatii de blefaroplastie. Aparatura moderna si echipa de medici bine pregatiti fac ca tratamentele oferite sa fie eficiente, indiferent ca este vorba de interventii chirurgicale sau de proceduri nechirurgicale de rejuvenare. Interventiile de blefaroplastie superioara se realizeaza cu anestezie locala, iar cele inferioare cu anestezie generala. Echipa de medici specializati in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva este numeroasa, fiind formata din patru chirurgi esteticieni si plasticieni care efectueaza aceasta operatie la Hebe Medical.

Pretul pentru o blefaroplastie superioara porneste de la 3.500 de lei. Pentru pacientii din alte judete, tariful porneste de la 4.000 de lei, pentru ca include si doua nopti de cazare la un hotel de 4 stele. Pentru o blefaroplastie inferioara, tariful porneste de la 8.000 de lei.

La adresa acestei clinici din Targu Mures, recenziile pacientilor sunt apreciative, subliniindu-se in ele mai multe aspecte pozitive: personal medical bine pregatit si amabil, curatenie, serviciile de receptie prompte si profesioniste. Multi spun si ca atmosfera din clinica este foarte placuta si chiar relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

Dr. Vlad Melicovici este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Prin pregatirea solida si experienta vasta, medicul poate realiza numeroase interventii chirurgicale pentru fata si corp: blefaroplastii, rinoplastii, augmentare mamara, liposuctie, abdominoplastie. In plus, este specializat si in proceduri estetice minim invazive, cum sunt procedurile de injectare a toxinei botulinice si a acidului hialuronic. Dr. Melicovici efectueaza atat blefaroplastie superiora (cu anestezie locala sau generala si cu o durata de 45-60 de minute), cat si blefaroplastie inferioara (doar sub anestezie generala si cu o durata de 60-90 de minute).

Pretul pentru o blefaroplastie a pleoapelor superioare porneste de la 4.500 de lei, iar o blefaroplastie a pleoapelor inferioare are un tarif de la 10.000 de lei.

Acest chirurg plastician din Targu Mures este laudat pe internet de pacientii sai, care spun ca este un bun profesionist, meticulos, rabdator si ca datorita lui au fost reparate greselile facute de alti chirurgi. Chiar daca este un medic tanar, dr. Melicovici este apreciat pentru experienta sa si pentru faptul ce este tot timpul bine pregatit si ca ii informeaza pe pacienti cu obiectivitate despre procedurile pe care le solicita. De asemenea, oamenii au mai remarcat si aparatura moderna si tehnologia avansata din clinicile cu care doctorul colaboreaza.

3. Dr. Emil-Senin Negovan

Tot pentru o blefaroplastie in Targu Mures poti apela si la dr. Senin Negovan, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie, cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. Dr. Senin Negovan realizeaza numeroase proceduri estetice, care vizeaza chirurgia fetei si modelarea sanilor, precum si interventii de chirurgie plastica si reparatorie. Colaboreaza cu numeroase unitati medicale, printre care Spitalul Clinic Judetean Mures, Hebe Medical si Spitalul Puls – Regina Maria din Targu-Mures. Este membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si al Societatii Internationale de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica si al altor structuri de la nivel national si international.

Pretul pentru o blefaroplastie realizata de dr. Negovan la Spitalul Puls Regina Maria porneste de la 5.990 lei, iar pretul pentru o blefaroplastie inferioara este de 10.440 lei.

Si acest chirurg plastician din Targu Mures se bucura de numeroase aprecieri din partea celor pe care i-a operat in clinicile si spitalele cu care colaboreaza. Experienta, pregatirea si devotamentul sunt calitati pentru care oamenii ii acorda acestui medic „nota maxima”. Oamenii spun ca au comunicat foarte bine cu doctorul si ca rezultatele interventiilor au fost la inaltimea asteptarilor.

Concluziile noastre

Pentru indepartarea excesului de piele din zona pleoapelor, o blefaroplastie in Targu Mures poate fi cea mai buna solutie pentru cei care locuiesc in judetul Mures sau in restul tarii.

In acest oras sunt chirurgi plasticieni cu experienta, care au experienta atat in blefaroplastii, cat si in multe alte tratamente chirurgicale de corectie a unor mici defecte si de infrumusetare a fetei si corpului.