Meniu

Botox Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa apelezi la tratamente cu botox in Bacau, inainte de toate este important sa te documentezi cu privire la clinicile spre care te poti indrepta pentru aceasta procedura. Injectarea cu toxina botulinica este populara in randul celor care vor sa combata efectele trecerii timpului, mai precis ridurile de expresie.

Aceste injectii sunt preferate de un numar tot mai mare de persoane, deoarece sunt o solutie rapida si nechirurgicala de intinerire a tenului. Disponibil si in Bacau, tratamentul cu botox poate fi efectuat in cadrul unor clinici moderne, despre care poti afla mai multe in randurile urmatoare.

Cat costa tratamentul cu botox in Bacau?

Atat in Bacau, dar si in celelalte orase mari ale Romaniei, pacientii vor sa stie in primul rand cat ii costa injectarea cu botox. Tariful este un aspect important, alaturi de experienta si pregatirea medicului care se ocupa de tratament. Tabelul de mai jos este o sinteza a celor mai bune clinici pe care le poti alege pentru injectiile cu toxina botulinica, precum si a costurilor pe care le implica procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pretul injectarii cu Botox porneste de la 800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate
 • Orientare catre pacient
Hyron Ars Medica
1.220 Ron
 • Pret injectare Botox 1.220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Grija si atentie pentru pacient
 • Amabilitate din partea asistentelor
 • Preturi accesibile
Anastasios
750 Ron
 • Pret injectare Botox 750 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti, implicati si empatici
 • Personal amabil
 • Clinica primitoare si atmosfera calma
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru tratamentele cu botox in Bacau?

In ultimii ani, in orasele mari din tara, printre care si Bacau, a crescut interesul pentru tratamentele cu botox si pentru alte proceduri menite sa imbunatateasca aspectul fizic. Acest tratament duce la relaxarea musculara, ceea ce inseamna ca ridurile inestetice din zone precum fruntea devin automat mai putin vizibile.

Iata care sunt medicii si clinicile din Bacau carora te poti adresa pentru acest tratament:

1. Dr. Gemene Ioana

Dr. Gemene Ioana este unul dintre cei mai buni medici specialisti in chirurgie plastica si estetica pe care ii poti alege daca locuiesti in Bacau sau in apropiere si te intereseaza tratamentul cu botox. Inclusiv dupa finalizarea rezidentiatului, medicul si-a continuat pregatirea prin participarea la cursuri, congrese si stagii de pregatire din domeniu. Astfel, a putut ramane la curent cu ultimele noutati din chirurgia estetica. In 2017, a obtinut o bursa in cadrul unei clinici din Elvetia, unde a lucrat alaturi de chirurgi renumiti si a deprins noi tehnici si abordari.

Pretul pentru tratamentul cu toxina botulinica porneste de la 800 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor si de rezultatele obtinute. Dr. Gemene Ioana este descrisa ca fiind un medic bine pregatit, amabil si respectuos. Profesionalismul si atentia pentru pacient sunt alte doua calitati apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

Pentru injectarea cu botox sau alte solutii de corectare a unor imperfectiuni estetice, poti merge la Hyron Ars Medica. Activitatea clinicii se desfasoara sub indrumarea dr. Iulian Ghimis, care pune acent pe nivelul inalt de calitate al serviciilor medicale si pe reusita fiecarei interventii. Misiunea intregului personal este de a ajuta pacientii sa ajunga la proportii echilibrate si la aspectul fizic dorit, punand la dispozitia acestora o gama variata de proceduri de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva.

Pretul pentru o sedinta de corectie a ridurilor cu botox este de 1.220 lei.

Dintre persoanele care au ales Hyron Ars Medica, cei mai multi spun ca sunt multumiti de serviciile oferite. Pacientii apreciaza comportamentul asistentelor, care sunt foarte amabile, iar despre medici spun ca dau dovada de profesionalism, grija pentru pacient si atentie la nevoile acestuia. Intreaga echipa este laudata pentru atitudine. De asemenea, preturile sunt accesibile.

3. Anastasios

Clinica Anastasios din Bacau reuneste mai multe specializari, printre care si chirurgia plastica, astfel ca pacientii o pot alege pentru tratamentele cu botox. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a fost de a ridica standardul serviciilor medicale si de a pune bazele unui nou concept in ceea ce priveste ingrijirile ambulatorii din Romania. Echipa este formata din peste 30 de medici primari si specialisti, asistente si personal auxiliar care este preocupat in permanenta de confortul pacientului. Pentru a putea sa raspunda la nevoile tuturor pacientilor, clinica este dotata cu cele mai noi tehnologii.

La clinica Anastasios, injectarea cu toxina botulinica are tariful de 750 lei pentru o zona.

Clinica Anastasios este foarte apreciata de pacientii din Bacau, lucru ce reiese din zecile de recenzii pozitive. Acestia spun ca au beneficiat de tratamente din partea unor medici profesionisti, dedicati, implicati, empatici si preocupati cand vine vorba despre problemele pacientilor. Intregul personal este amabil, iar atmosfera din clinica este calma. Un alt aspect apreciat il reprezinta faptul ca medicii explica in detaliu procedurile. Spatiul este primitor si frumos amenajat. Desi aproape toate recenziile sunt pozitive, exista si cativa pacienti care spun ca unele consultatii decurg prea rapid.

Concluzii

Asadar, persoanele care locuiesc in Bacau sau in apropiere nu trebuie sa calatoreasca in alte localitati pentru a beneficia de tratamentul cu botox. Orasul lor prezinta suficiente optiuni pentru efectuarea acestei proceduri, dat fiind numarul generos de medici si clinici specializate in domeniul chirurgiei plastice si estetice.