Botox Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In incercarea de a tine pasul cu standardele de frumusete la nivel international, serviciile de injectare cu botox din Bucuresti se afla intr-un continuu proces de perfectionare. Cunoscut in domeniu si ca toxina botulinica, rolul botoxului este de a imbunatati aspectul unei persoane, fara ca ea sa se confrunte cu riscurile unei interventii chirurgicale.

In Bucuresti, exista numeroase clinici la care oamenii se pot duce in scopul de a opta pentru un astfel de tratament. Cu scopul a face o alegere inteligenta pentru bugetul lor, se pot folosi de diversele oferte pe care clinicile le pun la dispozitie.

Cat costa o injectare cu botox in Bucuresti?

Inainte de opta pentru o procedura populara de infrumusetare precum este injectarea cu botox in Bucuresti, persoanele interesate trebuie sa-si faca o idee despre suma pe care o vor plati in schimbul rezultatului mult dorit. Tabelul de mai jos reprezinta punctul de plecare in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Programare Online
Clinica Prestige
1 Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
(1)
Vezi Păreri
400 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 400 Ron
 • Echipa participa la cursuri si congrese internationale
 • Focus pe pacient
 • Gama variata de servicii
 • Pachete in care este inclusa o zona cadou
 • Atmosfera placuta
Derma Beauty
2
740 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 740 Ron
 • Medici specialisti
 • Focus pe pacient
 • Gama variata de servicii
 • Clinica are si un magazin de produse
 • Oferte si pachete
L'Esthetix French
3
745 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 745 Ron
 • Personal instruit in strainatate
 • Facilitati ultramoderne
 • Standarde internationale
 • Diverse servicii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Atmosfera eleganta
Dr. Dana Bratu
740 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 740 Ron
 • Tratamente estetice Premium
 • Participari la congrese si conferinte internationale
 • Gama completa de tratamente cu toxina botulinica
 • Posibilitatea de a avea o consultatie video online
 • Magazin de produse
aBeauty Clinique
1.965 Ron
 • Pretul pentru o zona injectata cu botox este 1.965 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Servicii de top
 • Gama variata de servicii
 • Oferte si pachete promotionale
 • Aparitii in presa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii cu botox in Bucuresti

Clinicile de mai jos reprezinta cele mai apreciate locatii pentru un tratament cu botox in Bucuresti, motiv pentru care din ce in ce mai multi oameni se programeaza la o consultatie cu specialistii din cadrul lor:

1. Clinica Prestige

Centrul de estetica faciala si corporala Clinica Prestige din Bucuresti pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii care implica botox, de la corectia ridurilor in diferite zone, la lifting facial. Aceste tratamente reprezinta solutii rapide si sigure prin care o persoana isi poate recapata aspectul din tinerete, ceea ce o va ajuta sa se priveasca dintr-o noua perspectiva. Membrii echipei de la clinica fac tot posibilul sa le ofere clientelor cele mai bune conditii din grija pentru ele, astfel incat procedura sa nu dureze mai mult decat este necesar si sa nu le provoace o stare de disconfort.  

Pentru o zona injectata cu botox, pretul este de 400 de lei, pentru doua zone de 700 de lei si pentru trei zone de 900 de lei.

In recenziile pe care clientii care au vizitat centrul de estetica au ales sa le publice, cei mai multi dintre ei se declara foarte multumiti de serviciile prestate. Specialistii care isi desfasoara activitatea la clinica au acumulat multi ani de experienta in domeniu, ceea ce le permite sa gaseasca niste solutii potrivite, iar opiniile pozitive ale clientilor sunt dovada perfecta in acest sens.

2. Derma Beauty

Toti cei care vor sa beneficieze de o procedura rapida de injectare cu botox in Bucuresti, se pot prezenta la clinica Derma Beauty. Intregul proces o sa dureze aproximativ 10-15 minute, iar pacienta isi va putea relua activitatea zilnica imediat dupa tratament. Pentru procedura propriu-zisa se foloseste un ac fin, iar anestezia este pe baza de crema. Indicatiile, precum si alte informatii pe care clientii trebuie sa le stie de la bun inceput, sunt prezentate in cadrul primei intalnitiri.

Injectarile cu botox incep de la 740 de lei pentru o singura zona, 1.235 pentru doua si 1.482 pentru trei zone.

Chiar si dupa sute de recenzii, clinica Derma Beauty isi mentine un rating aproape de perfectiune, aceasta realizare datorandu-se serviciilor de calitate pe care clientii le pot gasi aici. Clinica i-a ajutat pe oameni, atat pe partea de infrumusetare, cat si pe cea de sanatate.

3. L’Esthetix French Beauty

Principiul pe care se bazeaza clinica L’Esthetix French Beauty este cel conform caruia fiecare persoana este unica, iar scopul unui tratament, precum cel cu botox, este de a pune in valoare aceasta calitate. La clinica, persoanele interesate pot gasi produse de varf din estetica mondiala, omologate atat in Uniunea Europeana, cat si in Statele Unite ale Americii. Pentru a oferi cele mai bune servicii cu putinta, specialistii clinicii au fost instruiti in Franta, in Marea Britanie si in SUA.

In ceea ce priveste preturile, estomparea ridurilor cu botox pentru o zona este 745 de lei, pentru doua 1.095 lei si pentru trei 1.345 de lei.

Multe din persoanele care au vizitat clinica recunosc faptul ca tratamentul pe care l-au primit le-au ajutat sa obtina aspectul pe care si l-au dorit dintotdeauna. Fiind vorba de un tratament care poate fi repetat de mai multe ori, clientii revin de fiecare data cand vor sa apeleze din nou la el, pentru ca stiu care vor avea parte de servicii de calitate.

4. Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu ofera o gama variata de tratamente cu botox in Bucuresti, atat pentru tratarea ridurilor, cat si pentru subtierea si slabirea fetei sau tratarea transpiratiei excesive. Totusi, pacientii trebuie sa tina minte faptul ca rezultatele difera in functie de particularitatile fiecaruia, asa ca efectele botoxului pot sa fie mai intense sau sa iasa mai putin in evidenta, de la caz la caz.

Pentru o zona injectata cu botox, pretul este de 740 de lei, pentru doua zone de 1.235 de lei si pentru trei zone de 1.482 de lei.

Recenziile lasate clinicii Dr. Dana Bratu sunt in mod predominant pozitive, iar cei mai multi oameni ii apreciaza profesionalismul si grija pe care o are fata de clienti. De fiecare data cand un pacient are o stare de anxietate, i se ofera explicatii, astfel incat sa se poata relaxa, stiind ca intreaga procedura este sub controlul echipei clinicii.

5. aBeauty

Cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva din Romania ofera tratamente cu botox si in Bucuresti, unde isi desfasoara activitatea o echipa formata din specialisti. Clinica este dotata cu aparatura ultramoderna, pentru a oferi doar servicii de top clientilor. Echipa de specialisti este formata din medici, asistenti medicali, terapeuti si consilieri, iar rezultatele sunt dovedite prin masuratori precise si confidentiale, ce evidentiaza progresul obtinut.

Persoanele interesate pot obtine o injectare cu toxina botulinica la pretul de 1.965 de lei, iar cand este redus, pretul poate sa ajunga chiar si la 1.847 de lei. 

Discutiile cu pacientul se desfasoara intr-un mod prietenos si amabil, astfel incat cei care aleg serviciile clinicii sa aiba parte de o interactiune cat mai placuta. Personalul raspunde la toate intrebarile pe care clientii le au, pentru a asigura o comunicare constanta intre cele doua parti implicate, iar daca exista o nemultumire in legatura cu rezultatul obtinut, oamenii se pot intoarce la clinica pentru a rezolva problema, fara costuri suplimentare.

Concluzii

Prin urmare, oricine se poate duce la o clinica de infrumusetare pentru a obtine un tratament cu botox, iar Bucurestiul reprezinta punctul ideal de pornire in acest sens. Multi medici talentati isi desfasoara activitatea in capitala, in cadrul unor clinici de renume si abia asteapta sa aduca o schimbare in viata celor care au nevoie de ea.