Meniu

Botox Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te intrebi unde ai putea sa mergi pentru un tratament de injectare cu botox in Constanta, trebuie sa stii ca, pentru siguranta ta si succesul interventiei, procedurile se realizeaza numai in clinici medicale acreditate, cu personal specializat si cu substante de calitate. Ai auzit probabil despre temuta toxina botulinica si despre efectele ei devastatoare asupra organismului uman, insa utilizarea cosmetica a ei este astazi rezultat al evolutiei cercetarilor in domeniul medical si al aplicarii acestora in metodele si tehnicile de tratament moderne.

La clinicile si cabinetele medicale de top din Constanta in care poti elimina ridurile prin injectii cu botox vei beneficia de servicii de calitate, siguranta si monitorizare din partea unui personal medical competent si experimentat.

Ce optiuni ai pentru tratamentul cu botox in Constanta?

Stii ca toxina botulinica te poate ajuta sa scapi temporar de riduri, insa nu stii carui medic sa te adresezi pentru injectii cu botox in Constanta. Fie ca alegi un chirurg plastician sau un dermatolog, iti doresti cele mai bune servicii, pe care le poti gasi la una/unul dintre clinicile sau cabinetele de top din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Programare Online
Aesthetica
1 Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu toxina botulinica porneste de la 1.250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Unul dintre cei mai buni medici in procedurile estetice
 • Spatiu modern
 • Aparatura de noua generatie
 • Primire prietenoasa
 • Atmosfera relaxanta
aBeauty Clinique
2 Clinica-Verificata
1.965 Ron
 • Pret Injectare cu toxina botulinica 1.965 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Consultanta gratuita
AUM
3
900 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu toxina botulinica porneste de la 900 Ron
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Respect si rabdare fata de pacienti
 • Rezultate cu aspect natural
 • Comunicare eficienta
Afrodite
600 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu toxina botulinica porneste de la 600 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti si empatici
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Preturi accesibile
 • Unele paciente spun ca injectiile cu acid hialuronic nu au avut rezultatul dorit
Zelun
800 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu toxina botulinica porneste de la 800 Ron
 • Servicii la superlativ
 • Prestatii impecabile
 • Nivel inalt de profesionalism
 • Atentie si grija fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Solutiile eficiente, cu rezultate excelente
Russian Aesthetic
450 Ron
 • Pretul pentru Injectare cu toxina botulinica porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicului
 • Explicatii detaliate ale procedurilor
 • Recomandari obiective
 • Echipa prietenoasa si amabila
 • Rezultate uimitoare ale tratamentelor
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor care realizeaza injectari cu botox in Constanta

Inainte sa realizezi o investitie destul de costisitoare in aspectul tau, iti vei dori sa te asiguri ca poti obtine cele mai bune rezultate in tratamentul ridurilor cu ajutorul injectiilor cu botox in Constanta. Vei dori sa stii amanunte despre nivelul de calitate a serviciilor, despre tarifele percepute si compatibilitatea lor cu buzunarul propriu, dar si despre parerile pacientilor clinicilor si cabinetelor din top, informatii pe care le poti accesa din sectiunea urmatoare a articolului pe care ai inceput sa il citesti.

1. Aesthetica

Aesthetica by Dr. Corina Cazacu este clinica dentara specializata in implantologie, chirurgie maxilo-faciala si ortodontie care ofera pacientilor si servicii de infrumusetare prin procedee cosmetice moderne: injectare cu botox pentru tratamentul ridurilor, fillere cu acid hialuronic, mezoterapie, Dermapen 4, augmentare buze, terapia vampir, rinocorectie etc. Dr. Corina Jula-Cazacu este medic stomatolog, specializat in implantologie, competente in medicina estetica, iar din 2007 este membru al societatii WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine – Societatea Mondiala Interdisciplinara de Medicina Anti-imbatranire).

Pretul pentru tratamentul cu botox asupra zonei ochilor (laba gastei) este de 1250 de lei. Trei zone supuse acestei terapii cu toxina botulinica te vor costa 1750 de lei.

Foarte multe dintre recenziile pacientilor pentru Aesthetica recomanda aceasta clinica in special pentru procedurile cosmetica. Ei spun ca au gasit aici servicii ireprosabile, un spatiu modern, cu aparatura de noua generatie, atmosfera relaxanta, primire prietenoasa si unul dintre cei mai buni medici in materie de estetica medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Aesthetica
Vezi Pareri

2. aBeauty Clinique

Una din ofertele pe care aBeauty Clinique le puna la dispozitia oamenilor interesati este injectarea cu botox in Constanta. De efectuarea portofoliului de servicii se ocupa echipa formata din medici specialisti, asistenti si terapeuti, pregatiti sa ofere cele mai eficiente solutii. Rezultatele tratamentului cu toxina botulinica sunt predictibile si se pot vedea chiar si dupa prima sedinta. De asemenea, substantele sunt pastrate la temperaturi corecte de efect, iar personalul clinicii respecta cele mai stricte masuri de igiena si curatenie. Persoanele care nu se pot hotari intre injectarea cu toxina botulinica si cea cu acid hialuronic pot opta pentru o consultanta gratuita, pentru a vedea care din cele doua este mai potrivita in cazul lor. Recuperarea nu reprezinta o problema, intrucat este vorba de o perioada de timp minima sau chiar inexistenta. 

Pretul pentru o zona injectata cu toxina botulinica este de 1.965 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, numeroase persoane au trecut pragul salonului de infrumusetare aBeauty Clinique, iar experientele lor au fost in mod predominant pozitive. Pe langa amabilitatea si comportamentul exemplar al angajatilor, faptul ca acestia explica fiecare procedura pe intelesul clientului contribuie la creare unei atmosfere placute si sigure.

3. AUM

Sub numele de AUM (sunetul primordial al Universului, al divinitatii legat de crearea omului) functioneaza in Constanta o clinica de chirurgie estetica si chirurgie plastica, in care pacientii pot beneficia de servicii de chirurgia fetei, chirurgia sanilor, chirurgia siluetei, chirurgie pentru barbati, chirurgia mainii, injectari cu botox si cu acid hialuronic. Vei gasi la Aum Estetic Clinic trei medici tineri, entuziasti si bine pregatiti, specializati in chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii, pregatiti sa iti explice si sa te consilieze in privinta procedurilor de chirurgie plastica si estetica, dar si pentru a-ti satisface asteptarile prin solutii personalizate in functie de fiecare pacient.

Lista de servicii si tarifele corespunzatoare sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Tratamentul cu toxina botulinica pe o zona (cum ar fi regiunea numita laba gastei de la coada ochiului) are pretul de 900 de lei, in timp ce un tratament impotriva ridurilor prin injectare in toate zonele cu probleme ale fetei se poate efectua contra sumei de 1800 de lei.

Pacientii AUM se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat aici. Ei spun, prin recenziile scrise pe Google, ca aici au gasit cei mai buni chirurgi plasticieni din oras, profesionisti, implicati, cu rabdare si atentia la problemele pacientilor. Sunt amintite, de asemenea, interventiile reusite atat in ceea ce priveste procedurile chirurgicale, cat si injectarile in scop cosmetic.

4. Afrodite

Clinica Afrodite si-a insusit numele Zeitei Frumusetii promovand o estetica faciala si corporala bazata pe un aspect natural, indiferent de metoda de interventie adoptata: chirurgia estetica, injectari cu botox si acid hialuronic, proceduri de infrumusetarea noninvazive. Centrul medical din Constanta este printre primele clinici din tara in domeniul chirurgiei estetice si se remarca prin profesionalism, modernitate, confidentialitate si preturi accesibile ce se adapteaza oricarui buzunar.

Tarifele practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru tratamentul cu botox al unei singure zone vei plati suma de 600 de lei. Pretul pentru mai multe zone in care se injecteaza toxina botulinica este de 1400 de lei.

Cei mai multi dintre pacienti au scris in recenziile de pe Google ca aici au beneficiat de servicii excelente, ca totul este la superlativ, clinica moderna, medicii profesionisti si empatici, rezultatele procedurilor conform asteptarilor si preturile accesibile. Sunt si paciente pentru care injectiile cu acid hialuronic in buze nu au avut rezultatul scontat.

5. Zelun

Zelun Beauty Clinic este o clinica medicala de chirurgie estetica, in cadrul careia se pot accesa interventii de chirurgie plastica, estetica injectabila, cu botox si acid hialuronic, epilare laser femei si barbati si tratamente cosmetice diverse. Procedurile sunt efectuate de Simona Pezük, biolog si cosmetolog, cu master in medicina estetica, intr-un cadru placut si relaxant, dotat cu aparatura performanta si materiale de calitate.

Tratamentul unei zone a fetei cu botox (laba gastei) are pretul de 800 de lei la aceasta clinica, pe cand pentru injectarea substantei pe mai multe zone va fi perceputa suma de 1500 de lei.

Pacientii clinicii vorbesc numai la superlativ despre serviciile acesteia, careia ii acorda 5 stele din 5 in recenziile de pe Facebook. Ei spun ca totul este impecabil aici, cu un nivel inalt de profesionalism, atentie si grija fata de pacienti, ca personalul este amabil, iar solutiile de tratament oferite au fost eficiente si cu rezultate excelente.

6. Russian Aesthetic

Sub umbrela Russian Aesthetic functioneaza o clinica in Bucuresti si alta in Constanta, in care activeaza o echipa de specialisti coordonata de Dr. Hussein Shamieh, medic specialist in chirurgie plastica, cu stagii de formare si experienta in Moscova, Londra, Geneva, Paris si New York. Dr. Shamieh este unul dintre cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania, cu peste 12.000 operatii de succes, care ofera si tratamente nonchirurgicale cu botox si acid hialuronic, si alte proceduri cosmetice moderne.

Lista de preturi este afisata pe site-ul clinicii. Pentru o zona a fetei injectata cu toxina botulinica de uz cosmetic vei plati 450 lei, iar pentru tratamentul antirid pe trei zone vei achita 1050 de lei.

Pacientii spun ca la Russian Aesthetic au avut parte de servicii de calitate, profesionalism si explicatii detaliate ale procedurilor, de recomandari obiective, de o echipa prietenoasa si foarte amabila si de rezultate uimitoare ale tratamentelor. Unii pacienti spun ca timpul de asteptare a fost mare.

Concluzii

Tot mai multe femei aleg solutiile nonchirurgicale de intarziere a efectelor trecerii timpului asupra trasaturilor fetei, iar una dintre acestea, cu rezultate dovedite este injectarea cu botox, in Constanta procedura fiind disponibila la una dintre clinicile medicale de top de chirurgie plastica sau de medicina estetica. Efectuate corect, in centre medicale de top, injectiile cu toxina botulinica sunt sigure si eficiente, presupun disconfort minim in timpul aplicarii substantei si rezultate conforme cu asteptarile.

Municipiul Constanta este foarte bine reprezentat in domeniul serviciilor medicale de infrumusetare, atat in ceea ce priveste interventiile chirurgicale estetice, cat si procedurile minim invazive sau noninvazive, iar clinicile din clasamentul de mai sus reprezinta alegeri inspirate atunci cand vrei sa iti oferi un tratament prin care sa arati mai tanara si mai frumoasa, indiferent de metoda aleasa.