Meniu

Botox Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te preocupa urmele trecerii timpului pe chipul tau si ai aflat si ce ai putea sa faci in privinta aceasta pentru un aspect mai tanar si mai proaspat al pielii, in consecinta cauti o clinica in care ai putea sa beneficiezi de injectare cu botox in Oradea. Desi nu este o interventie cu efecte ireversibile, este totusi o investitie costisitoare si ai dori cele mai bune rezultate, lucru perfect explicabil, in fond este vorba despre chipul tau, singurul pe care il ai si pe care il prezinti in fata oamenilor.

Te vei bucura sa afli, citind articolul acesta, ca poti efectua procedura injectarii cu toxina botulinica in Oradea, la clinici medicale de top cu servicii de infrumusetare. Efectuata corect, la cabinete acreditate, de personal medical competent, cu substantele si dozele potrivite, riscurile sunt minime, iar rezultatele vor fi conforme cu asteptarile.

Ce optiuni ai pentru injectii cu botox in Oradea?

Desi nu excluzi recomandari de la prieteni si cunostinte, iti place sa faci propria cercetare si sa te asiguri ca iei intotdeauna decizia corecta din punct de vedere rational, iar alegerea cabinetului in care sa realizezi procedura de injectare cu botox in Oradea nu poate face exceptie. Articolul de fata iti va oferi informatiile necesare despre cele mai bune clinici si cabinete cu astfel de servicii de infrumusetare si estompare a ridurilor. Le poti gasi in clasamentul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Programare Online
Dr. Paul Nistor
1 Clinica-Verificata
100 Euro
 • Pretul pentru un tratament cu Botox porneste de la 100 Euro
 • Profesionist desavarsit si om deosebit
 • Interventii de succes
 • Operatii fara complicatii
 • Medic grijuliu si rabdator cu pacientii
 • Explicatii oferite pe tot parcursul procedurii
aBeauty Clinique
2 Clinica-Verificata
290 Euro
 • Pretul pentru un tratament cu Botox porneste de la 290 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Solicitudine si amabilitate
 • Proceduri eficiente
 • Atmosfera placuta si primitoare
Estetic Dyn Clinic
3
90 Ron
 • Pretul pentru un tratament cu Botox porneste de la 90 Euro
 • Profesionalism si experienta
 • Medic bine pregatit
 • Empatie, rabdare si intelegere fata de pacienti
 • Interventii cu rezultate uimitoare
Dermalift
100 Euro
 • Pretul pentru un tratament cu Botox porneste de la 100 Euro
 • Personal profesionist si amabil
 • Servicii excelente
 • Produse de calitate superioara
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi bune
Dr. Nadia Nacer
100 Euro
 • Pretul pentru un tratament cu Botox porneste de la 100 Euro
 • Medic tanar si dedicat meseriei
 • Profesionalism, rabdare si empatie fata de pacienti
 • Explicatii si variante de rezolvare a afectiunilor sau problemelor
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care aplica procedura intineririi cu botox in Constanta

Multe pot fi argumentele care sa conteze in decizia ta de a alege o clinica sau un cabinet in care sa faci injectii cu botox in Oradea, de aceea cu siguranta iti vor fi de folos detalii legate de calitatea serviciilor, preturile practicate si parerile pacientilor sau clientilor care au apelat la tratamente de estetica medicala de aici. Vei gasi astfel de informatii in sectiunea de mai jos a articolului.

1. Dr. Paul Nistor

Dr. Paul Nistor, chirurg plastician apreciat in Oradea efectueaza operatii de estetica in anestezie locala si injectari cu acid hialuronic, botox sau toxina botulinica la Clinica Estetica, unde opereaza impreuna cu sotia sa, dr. Olimpia Nistor, iar interventiile care necesita anestezie generala se realizeaza la Spitalul Pelican din oras, acolo unde medicul este Sef de Sectie Chirurgie Plastica si Estetica. Dr. Nistor este membru activ in Societatea Romana de Chirurgie Estetica si membru activ in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS). Detine drept de libera practică în Marea Britanie si a dobandit o experienta lucrand timp de sase ani ca chirurg estetician la renumita clinica Weymouth.

Tarifele practicate de clinica Estetica sunt afisate pe site-ul web. Injectarea cu botox are un pret care depinde de numarul de zone in care se realizeaza procedura. Pentru o zona injectata se percepe un pret de 100 de euro, iar pentru trei zone – 200 de euro.

Pacientii operati de cunoscutul medic din Oradea se declara multumiti de activitatea acestuia, iar recenziile inregistreaza numai cuvinte de lauda. Se remarca faptul ca dr. Paul Nistor este un profesionist desavarsit si un om deosebit, ca interventiile au avut rezultatele asteptate, ca operatiile s-au desfasurat fara complicatii, iar medicul este extrem de grijuliu si rabdator cu pacientii, explicand fiecare etapa a procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica din Romania, cu centre in Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara, orase in care se pot efectua tratamente de infrumusetare si intinerire, cu tehnologie de ultima generatie: tratamente corporale, tratamente faciale, injectari cu acid hialuronic si botox, epilare definitiva laser, tratamente pentru par si scalp. Clinicile aBeauty au peste 10 ani de experienta pe piata romaneasca de servicii de estetica si reunesc sub umbrela lor medici specialisti in chirurgie plastica si reparatorie, dermatologi si esteticieni.

Corectarea ridurilor cu botox se poate face la pretul de 365 de euro pe toate zonele fetei in care este nevoie de interventie si cu 120 de euro pe o singura zona.

Clientii care au apelat la tratamentele estetice la aBeauty Oradea spun ca serviciile sunt de calitate, personalul profesionist si plin de solicitudine si amabilitate, procedurile sunt eficiente, iar atmosfera este placuta si primitoare.

3. Estetic Dyn Clinic

Estetic Dyn Clinic este cabinetul individual al medicului dr. Adrian Tirla, specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, in care se pot efectua in Oradea interventii estetice (blefaroplastie, otoplastie, lipoaspiratie, labioplastie, himenoplastie), interventii chirurgicale plastice (transplant de piele sau grefa de piele artificiala), interventii chirurgicale reconstructive si tratamente non-chirurgicale – injectari cu botox si acid hialuronic, microdermoabraziune, mezoterapia fara ace si altele.

Tratamentul cu botox la acest cabinet are pretul de 90 de euro pentru o zona injectata si 180 de euro pentru trei zone.

Pacientii Estetic Dyn Clinic spun ca au gasit la acest cabinet profesionalism si experienta, un medic bine pregatit, empatic, cu rabdare si intelegere fata de pacienti, iar rezultatele interventiilor sunt uimitoare.

4. Dermalift

Dermalift Medical Spa este un centru dermatologic privat in Oradea care detine unele dintre cele mai noi si performante tratamente in domeniul esteticii dermatologice: derminologie faciala si corporala, mezoterapie injectabila, PRP, hidradermoabraziune, intraceuticals, radiofrecventa tripolara, Dermapen, peeling chimic, injectari cu botox si acid hialuronic, tratamente dermatologice, epilare laser, proceduri de spa medical. La cabinetul medical, pacientii o pot gasi pe dr. Raluca Pop, medic specialist in dermato-venerologie, alaturi de kineto-terapeutul Cristina Dan.

Pentru tratarea unei zone cu toxina botulinica vei plati 100 de euro la aceasta clinica, iar pentru mai multe zone ale fetei vei achita suma de 300 de euro.

Pacientii Dermalift spun ca experienta la acest centru a insemnat intalnirea cu oameni profesionisti si amabili, intr-o atmosfera relaxanta. Se mai consemneaza faptul ca serviciile sunt excelente, produsele folosite sunt de calitate superioara, iar preturile – decente.

5. Dr. Nadia Nacer Bumbu

La cabinetul individual Dr. Nadia Nacer Bumbu din Oradea, pacientii pot beneficia de servicii de dermatologie, dermatochirurgie, biopsii cutanate, si de estetica medicala si medicina anti-aging: injectii cu botox, fillere cu acid hialuronic, mezoterapie cu ace, Dermapen, tratamentul hiperhidrozei, peeling chimic, terapia PRP sau lifting vampir. Medicul este specialist in dermato-venerologie.

Injectiile cu botox pentru estomparea ridurilor te vor costa 100 de euro pentru o zona si 300 de euro pentru mai multe regiuni ale fetei.

Multe dintre recenziile scrise pentru acest cabinet sunt lasate de pacienti multumiti, care apreciaza ca dr. Nadia Nacer Bumbu este un medic tanar si dedicat meseriei, caracterizat de profesionalism, rabdare si empatie fata de pacienti, care ofera explicatii si variante de rezolvare a problemelor acestora. Sunt si recenzii de la persoane nemultumite de tratamentul primit, care declara ca acesta nu a fost eficient.

Concluzii

Atunci cand simti ca urmele trecerii timpului devin prea vizibile pe pielea ta si acest lucru iti afecteaza increderea in propria persoana si stima de sine, nu ezita si apeleaza cu incredere la una/unul dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai sus pentru injectii cu botox in Oradea. Vei avea parte de o experienta deosebita, servicii de calitate, medici profesionisti, dispusi sa te asculte cu rabdare si sa iti ofere cele mai bune solutii de infrumusetare si intinerire.

Poti programa o vizita unul dintre centrele de medicina estetica din Oradea si vei fi preluat/-a de un profesionist, chirurg estetician sau dermatolog, care iti va explica in ce consta procedura injectarii cu botox si care sunt avantajele de care te poti bucura alegand acest tratament pentru estomparea ridurilor.