Meniu

Cardiologie bilet de trimitere

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet care sa presteze servicii de cardiologie in Bacau cu bilet de trimitere? Este adevarat ca nu toate clinicile private ofera posibilitatea accesarii unor astfel de servicii decontate prin intermediul casei de asigurari de sanatate. Din acest motiv, rolul articolului de mai jos este de a te informa cu privire la institutiile medicale aflate in orasul tau care au contract incheiat cu CAS si care iti ofera posibilitatea sa obtii anumite servicii medicale in mod gratuit. 

Cu toate ca nu exista atat de multe variante disponibile in Bacau, exista cateva clinici la care poti apela cu incredere, pentru a beneficia de servicii medicale decontate. Citeste mai departe si afla care este numele acestora, dar si care sunt principalele dotari. Scapa de grija banilor si prioritizeaza-ti sanatatea prin intermediul investigatiilor si controalelor efectuate regulat, mai ales daca iti sunt recomandate de medicul specialist. 

Ce buget sa pregatesti pentru un control de cardiologie in Bacau fara bilet de trimitere?

Din pacate, fondurile alocate serviciilor decontate prin CAS sunt, de cele mai multe ori, limitate, ceea ce inseamna ca nu toata lumea reuseste sa beneficieze de un control de cardiologie in Bacau cu bilet de trimitere. Astfel, in cele ce urmeaza sunt prezentate preturile care trebuie sa fie platite in mod normal, cand nu sunt decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
GTL Clinic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Dotari superioare
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Personal medical experimentat, amabil si implicat
 • Personalul de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Central Clinic
90 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 90 Ron
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Investigatii si consultatii precise
 • Aparaturi si dotari superioare
 • Diagnostic exact
 • Lipsa de organizare
Medical Test
80 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 80 Ron
 • Aparaturi si echipamente medicale moderne
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Diagnostic rapid si precis
 • Contract incheiat cu CAS
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in efectuarea controalelor de cardiologie in Bacau cu bilet de trimitere

Mai jos ti-am pregatit un clasament atent realizat cu trei clinici in care se efectueaza controale de cardiologie in Bacau cu bilet de trimitere pentru toti pacientii asigurati. Iata ce parere au si ceilalti pacienti despre serviciile medicale ale acestor clinici si descopera cat de dotate sunt:

1. GTL Medical Clinic

GTL Medical Clinic este principalul furnizor de servicii medicale de recuperare din Bacau, care ofera si servicii de cardiologie cu bilet de trimitere. Echipamentele medicale sunt dedicate, in primul rand, procedurilor de recuperare, clinica punand la dispozitia pacientului servicii ca: hidrokinetoterapie, ozonoterapie. La ambulatoriu de specialitate, se abordeaza urmatoarele specialitati: cardiologie, chirurgie, endocrinologie, medicina interna, medicina sportiva, neurologie, orl si psihiatrie. Dotarile clinicii sunt superioare, iar echipa medicala da dovada de o buna pregatire, responsabilitate, o buna organizare si profesionalism, avand competenta de a recomanda un tratament personalizat pentru problemele pacientului, indiferent cat de grave sunt. 

Tariful aplicat pentru un control cardiologic fara bilet de trimitere este 100 lei.

Multi dintre pacienti au fost surprinsi placut de GTL Medical Clinic, avand sansa de a interactiona cu un personal medical priceput, experimentat si profesionist. Medicii cardiologi prioritizeaza sanatatea pacientului, oferindu-i servicii calitative de diagnostic si tratament. De asemenea, dotarile superioare ale cabinetului sunt apreciate la randul lor, iar personalul de la receptie este amabil. Din pacate, s-au inregistrat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre GTL Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Central Clinic

Central Clinic a aparut in anul 2009 si se adreseaza tuturor pacientilor care au nevoie de un control de cardiologie in Bacau cu bilet de trimitere. Principalul obiectiv al clinicii este furnizarea de servicii calitative pentru pacienti, astfel incat acestia sa isi poata rezolva cu succes problemele de sanatate. Echipa medicala are o experienta vasta in investigatiile si controalele cardiologice, stiind sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un tratament eficient. Aparaturile utilizate in cadrul investigatiilor aprofundate, cum ar fi cele ultrasonografice, sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in stabilirea unui diagnostic potrivit. Partea si mai buna este ca Central Clinic are contract incheiat cu o casa de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de controlul de cardiologie in mod gratuit.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere porneste de la 90 lei.

O parte dintre pacientii care au optat pentru Central Clinic este de-a dreptul multumita de actul medical al doctorilor si asistentelor, care au dat dovada de amabilitate, respect, profesionalism, atentie la detalii si pasiune pentru medicina. Dotarile clinicii sunt superioare, iar echipamentele utilizate pentru depistarea bolilor cardiovasculare sunt de ultima generatie, ceea ce ofera un diagnostic precis. Din pacate, exista si pacienti care sunt nemultumiti de lipsa de organizare a clinicii.

3. Medical Test

Medical Test este o alta clinica aflata in parteneriat cu o casa de asigurari de sanatate, oferind controale sau consultatii de cardiologie in Bacau cu bilet de trimitere. Datorita acestui parteneriat, pacientii au sansa de a beneficia de servicii medicale decontate, scapand complet de grija banilor. Colectivul medical este bine instruit si pregatit, stiind exact cum sa isi abordeze fiecare pacient in parte in functie de problema de sanatate de care sufera. Acesta este amabil, empatic si mereu orientat catre cele mai bune solutii pentru pacient, indiferent care este patologia pe care o experimenteaza. Din dorinta de a trata corect pe toata lumea, medicii ofera tratamente personalizate, fiind eficiente si avand un efect rapid. Din fericire, clinica este dotata cu aparaturi si echipamente medicale de ultima generatie, pentru ca medicii sa poata stabili un diagnostic corect intr-un timp scurt. 

Pretul pentru o consultatie de cardiologie fara bilet de trimitere incepe de la 80 lei.

Parerea pacientilor in legatura cu aceasta clinica privata este majoritar pozitiva. Atat asistentele, cat si doctorii acorda o atentie sporita pacientului, tratandu-l cu amabilitate, atentie si profesionalism. De asemenea, clinica nu este mai prejos nici la capitolul dotari, avand in componenta aparaturi si echipamente de ultima generatie. Cu toate acestea, au fost semnalate nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de un control cardiologic in Bacau cu bilet de trimitere? Unitatile medicale private amintite anterior au contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca poti beneficia de un astfel de serviciu medical in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa obtii bilet de trimitere de la medicul de familie. Profita de aceasta facilitate si ai grija de sanatatea ta pe termen lung.