Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de servicii de cardiologie in Constanta cu bilet de trimitere, dar n-ai idee care clinici au contract de colaborare cu o casa de asigurari de sanatate? Articolul de fata te poate ajuta cu informatii relevante in acest sens! 

In Constanta exista mai multe clinici care pun la dispozitia celor interesati servicii de cardiologie, doar ca de cele mai multe ori, nu sunt decontate. Prin intermediul unui bilet de trimitere de la medic poti avea acces la consultatii si diverse servicii in mod gratuit, ceea ce inseamna ca bugetul nu mai reprezinta o problema in alegerea clinicii. 

Cat costa in mod normal serviciile de cardiologie in Constanta fara bilet de trimitere? 

Bineinteles, fondurile sunt limitate, asa ca nu toata lumea va avea acces la servicii de cardiologie in Constanta pe baza biletului de trimitere. De aceea, nu strica sa te interesezi de tarifele practicate la mai multe clinici din oras. In tabelul care urmeaza au fost trecute preturile de la care pornesc consultatiile de cardiologie cu medici primari si specialisti: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
250-300 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 250-300 Ron
 • Dotari tehnice performante
 • Medici specialisti
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
 • Personal slab pregatit la receptie
Dr. Gafar Filis
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Preturi accesibile
Medstar
250-280 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 250-280 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Zona accesibila
 • Programarile nu se respecta
 • Lipsa de comunicare din partea receptiei
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde ai servicii de cardiologie in Constanta cu bilet de trimitere

Datorita colaborarii pe care o au cu o casa de asigurari de sanatate, clinicile de mai jos permit efectuarea mai multor servicii de cardiologie in Constanta cu biletul de trimitere. Pe langa acest aspect, clinicile exceleaza si la capitolul aparatura moderna, sau in ceea ce priveste personal medical bine pregatit si cu experienta in domeniu. 

1. Ovidius Clinical Hospital 

Deschis inca din 2014, Ovidius Clinical Hospital din Constanta si-a construit rapid o reputatie deosebita, datorita orientarii sale catre nevoile pacientului, prin servicii de tip cardiologie cu bilet de trimitere. Investigatiile sunt efectuate prin intermediul dotarilor tehnice performante, de o echipa formata din medici specialisti. Spre exemplu, aici isi desfasoara activitatea Asist. Univ. Dr. Cosmin Calin, medic primar in cardiologie, dar si S.L. Dr. Sirma Tomos, medic primar in medicina interna si medic specialist in cardiologie. Printre serviciile efectuate la spital se afla ecografia de cord, electrocardiograma, inchirierea unui Holter de tensiune arteriala etc. Consultatia de cardiologie poate fi realizata de un medic primar, un medic specialist sau de un profesor. 

In functie de pregatirea medicului ales, pretul consultatiei variaza de la 250 la 300 de lei. 

Ca urmare a experientei placute de care au avut parte la Ovidiu Clinical Hospital, multi pacienti au ales sa lase o recenzie pozitiva pe pagina spitalului, in care au complimentat profesionalismul, calitatea serviciilor si amabilitatea personalului medical. In acelasi timp, alte persoane au sesizat faptul ca programarile nu se respecta, iar informatiile obinute s-au dovedit a fi insuficiente. 

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital 
Vezi Pareri

2. Dr. Gafar Filis  

Cabinetul Dr. Gafar Filis ofera consultatii cardiologice gratuite in Constanta in prezenta biletului de trimitere si a cardului de sanatate. Dr. Gafar Filis este medic specialist in cardiologie, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii Ovidius, cu competenta in ultrasonografie generala si management medical. Pe langa efectuarea consultatiilor de specialitate, se ocupa si de Eco cord, Doppler color, interpretare Holter si test de efort. A acumulat experienta pe parcursul carierei sale la diverse institutii medicale, precum Spitalul Judetean de Urgenta din oras, Sanamed, Centrul Medical Neptun etc. 

Pretul unui consult de cardiologie este de 170 de lei. 

Activitatea cabinetului Dr. Gafar Filis este apreciata pentru implicare, sprijin si profesionalism. In urma consultatiei, pacientii au primit un diagnostic concret, iar pe baza lui au obtinut un plan de tratament, care i-a ajutat sa-si gestioneze simptomele. 

3. Medstar  

Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, spitalul Medstar a acumulat o ampla experienta in domeniu si totodata si-a extins gama de servicii, astfel incat sa le includa si pe cele de cardiologie cu bilet de trimitere in Constanta. De ramura de cardiologie se ocupa medici precum Dr. Stoian Florian si Dr. Manea Adelina. Pe langa consultatie, in portofoliul de servicii de cardiologie de la Medstar se mai regasesc si electrocardiograma, Holter EKG cu monitorizare de 24 de ore, Holter pentru tensiune arteriala cu monitorizare de 24 de ore, interpretarea de Holter etc. Efectuarea acestor servicii este posibila datorita dotarilor de ultima generatie, intrucat spitalul investeste in mod periodic in tehnica noua si de calitate superioara, cu scopul de a-i multumiti chiar si pe cei mai exigenti pacienti. Principalul obiectiv al spitalului Medstar este acela de a se mentine in topul firmelor ce ofera servicii medicale de performanta. 

Pretul consultatiei la cabinet cu un medic specialist este de 250 de lei, iar cu un medic primar, de 280 de lei. 

In recenziile pozitive acordate spitalului Medstar sunt scoase in evidenta serviciile de calitate, personalul bine pregatit si atent cu pacientii si curatenia. Exista si cateva minusuri in ceea ce priveste organizarea spitalului si lipsa de comunicare dintre personalul de la receptie si pacienti. 

Concluzii 

In concluzie, daca iti doresti sa beneficiezi de servicii de cardiologie in Constanta printr-un bilet de trimitere, clinicile de mai sus reprezinta optiuni ideale in acest sens. Tine cont de aspecte care nu au de-a face cu bugetul, precum pregatirea medicilor si diversele facilitati pe care clinicile ti le pun la dispozitie.