Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa mergi la cardiologie in Ploiesti cu bilet de trimitere? In acest articol vei afla la ce clinica sa te prezinti si ce parere au pacientii despre serviciile sale.

Sunt multe situatii in care este nevoie de o consultatie de specialitate in privinta evaluarii sanatatii inimii: dureri sau disconfort in piept, senzatie de oboseala, palpitatii sau batai neregulate ale inimii, respiratie dificila, umflarea picioarelor sau a gleznelor, ameteli. Medicul de familie sau alt medic specialist iti poate da trimitere catre cardiologie, pentru diagnostic si tratament. Vezi, asadar, la ce clinica medicala din Ploiesti sa mergi pentru un control cardiologic decontat!

Poti merge la cardiologie Ploiesti cu bilet de trimitere?

Raspunsul este da, poti merge la o consultatie de cardiologie cu bilet de trimitere in Ploiesti! In municipiu exista un centru medical in care serviciile de acest tip sunt decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Acest lucru nu inseamna insa ca daca nu ai bilet de trimitere nu te poti prezenta pentru un control ci, in acest caz, va trebui sa achiti contravaloarea serviciilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elit Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii medicale decontate prin CAS, dar si cu plata
  • Medic primar cu experienta in cardiologie
  • Ecocardiografii transtoracice
  • Holter ECG si TA
  • Aparatura performanta
  • Curatenie
  • Nerespectarea programarilor
  • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la cardiologie in Ploiesti cu bilet de trimitere?

Descopera in continuare o clinica in Ploiesti cu serviciu de cardiologie cu bilet de trimitere.

Elit Medical

La Elit Medical din Ploiesti sunt oferite consultatii medicale decontate de CJAS Prahova in specialitatile: cardiologie, diabet zaharat, psihologie. In cabinetul de cardiologie, activeaza dr. Emil Pandia, medic primar cardiologie ce a absolvit Institutul Medico-Militar Bucuresti si a profesat pe sectia de Cardiologie-Aritmologie din Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei. Medicul are competente in ecocardiografia transtoracica, holter ECG si TA. Sunt mult mai multe specialitati medicale in cadrul unitatii, insa serviciile sunt oferite doar cu plata.

Pentru persoanele care nu au bilet de trimitere, consultatia la cardiologie costa 150 de lei.

Sunt multe aspecte pe care oamenii le apreciaza la aceasta clinica, de la aparatura performanta, medicii profesionisti si amabili, pana la curatenia exemplara. Unii pacienti spun chiar ca au descoperit aici servicii medicale de exceptie, comparabile cu clinicile din afara tarii. Sunt insa si unele nemultumiri legate de: nerespectarea programarilor, preturi mari pentru unele servicii, personalul de la receptie, despre care unele persoane spun ca este slab pregatit.

Vezi parerile pacientilor despre Elit Medical
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a beneficia de o consultatie de cardiologie in Ploiesti cu bilet de trimitere, poti merge cu incredere la clinica prezentata in acest articol. Oamenii spun despre ea, in general, lucruri bune, mai ales in ceea ce priveste pregatirea si profesionalismul medicilor. In plus, in aceasta locatie, s-au facut investitii in echipamente moderne, astfel ca sansele la un diagnostic corect cresc considerabil, ceea ce inseamna ca si tratamentele sunt eficiente.