Meniu

Cardiologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Importanta unor consultatii si investigatii de calitate este vitala pentru afectiunile inimii, de aceea cauti cele mai bune servicii de cardiologie din Brasov pentru rezolvarea problemei de sanatate care te supara. Este greu sa identifici si sa poti aprecia, in urma unei cercetari proprii a pietei medicale specializate din oras, care este cel mai bun cardiolog din Brasov, drept pentru care articolul de fata iti poate fi extrem de util atunci cand vrei sa nu dai gres si sa iti lasi la propriu inima pe maini pricepute.

Parcurge pana la capat textul pentru a beneficia de o prezentare amanuntita a celor mai apreciate cabinete de cardiologie din Brasov, catre care te poti indrepta pentru diagnosticul si tratamentul bolilor de inima.

Ce optiuni ai pentru cardiologie in Brasov?

Ai auzit tot felul de recomandari despre medici specialisti in cardiologie din Brasov, insa nu stii care ar fi cel mai potrivit cabinet din oras pentru nevoile tale. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale de top din oras specializate in afectiunile coronariene, precum si tarifele practicate de acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
180-200 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 180-200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Clinicco
275-330 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 275-330 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Solutii eficiente
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Theracardia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica buna
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Dr. Cornelia Zara – medic de exceptie
 • Timp de asteptare mare
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Spital modern, la standarde europene
 • Medici profesionisti
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
 • Preturi mari
 • Deficiente in organizarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de cardiologie din Brasov

Pentru a te hotari unde sa te indrepti pentru o consultatie de cardiologie in Brasov, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile si cabinetele incluse in clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, tarifele percepute, competentele medicilor si parerile pacientilor care s-au aflat candva in aceeasi situatie cu tine si au cautat ajutor specializat la un cardiolog bun din Brasov, care activeaza intr-una dintre unitatile medicale din top.

1. Clinica Promed

La cabinetul de cardiologie al clinicii Promed, partener in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov, se realizeaza urmatoarele servicii: consultatie si control cardiologie, ecocardiografie si montare Holter EKG cu interpretare. Vei conta aici pe experienta si pregatirea medicala ale dr. Lucia Guzu, medic primar cardiolog, ale dr. Andreea Mimisi si dr. Diana Pantiru, medici specialisti in cardiologie. Centrul medical Promed din Brasov functioneaza in regim de policlinica, in care se pot accesa consultatii in numeroase ramuri ale medicinei, pentru patologii diverse, analize si investigatii ecografice.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie cu EKG la acest cabinet de cardiologie din Brasov, pretul este de 180-200 de lei, in functie de medic.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si scriu, in recenziile de pe Google, ca au intalnit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Clinicco

In cadrul sectiei de cardiologie de la Spitalul Clinicco din Brasov pacientii pot accesa servicii de cardiologie clinica, chirurgie cardiovasculara, cardiologie interventionala, electrofiziologie si dispozitive implantabile. „Echipa Inimii” de la Clinicco este formata din medici cu experienta recunoscuta national si international in domeniul cardiologiei, 13 medici primari si specialisti bine pregatiti, pe care ii poti intalni atat in regim de internare, cat si in ambulatoriu, in policlinica spitalului. Centrul medical Clinicco reuneste in structura sa servicii de cardiologie, ortopedie si neurochirurgie.

Lista de preturi poate fi consultata pe site-ul web al spitalului. Potrivit acesteia, consultatia insotita de EKG te va costa intre 275 si 330 de lei la un dr cardiolog din Brasov de aici.

Mare parte dintre pacienti afirma ca serviciile Clinicco sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si experimentati si ca ofera solutii eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta programarile, ca preturile practicate sunt mari si ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine.

3. Theracardia

Theracardia este o clinica din Brasov care ofera consultatii la domiciliu, consultatii la distanta si consultatii si investigatii la cabinet, cu plata sau gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in specialitatile: cardiologie, neurologie, chirurgie vasculara, psihiatrie, endocrinologie, medicina interna, pneumologie si imagistica medicala/ecografie. La cabinetul de cardiologie activeaza dr. Cornelia Zara, medic primar cardiolog, si dr. Alexandra Boieriu, medic specialist cardiolog.

O consultatie cu EKG inclus are pretul de 250 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile Theracardia, pe care o considera o clinica buna, potrivit recenziilor de pe Google. Ei spun ca aici au intalnit medici profesionisti si solutii medicale eficiente. In multe dintre comentarii se apreciaza ca dr. Cornelia Zara este un medic de exceptie, care este dispusa sa explice pacientilor cu rabdare detalii despre diagnostic. Sunt si pacienti care spun ca timpul de asteptare este mare si ca si-ar fi dorit o organizare mai buna a programarilor.

4. Spitalul Sf. Constantin

Centrul de Cardiologie Clinica si Cardiologie Interventionala de la Spitalul privat Sf. Constantin dispune o echipa de noua medici primari si specialisti cardiologi care ofera consultatii, investigatii si interventii complexe – coronarografii, angioplastii cu stent, ecografii intravasculare, implant stimulator, implant defibrilator si altele. Spitalul din Brasov a fost inaugurat la 10 martie 2011 si functioneaza azi cu servicii complete in toate specialitatile medicale, analize, imagistica, consultatii si tratament in ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua. Este prevazut cu 150 de paturi pentru pacienti, un bloc operator cu 6 sali de operatie si sectie de terapie intensiva. 

O consultatie de cardiologie in ambulatoriu are pretul de 250 de lei la acest spital. Pentru celelalte servicii de cardiologie se poate accesa lista de tarife de pe site-ul web.

Pacientii se declara in general multumiti de experienta avuta la acest spital, despre care spun ca este modern si la standarde europene. Se mentioneaza profesionalismul medicilor si rezultatele bune ale tratamentelor si interventiilor efectuate aici. Sunt si multi pacienti care reclama preturile mari ale serviciilor si deficiente in organizarea programarilor, care creeaza aglomeratie si timp mare de asteptare.

Concluzii

Daca ai nevoie de servicii de calitate si medici buni in specializarea cardiologie in Brasov, exigentele iti pot fi satisfacute la una/unul dintre clinicile si cabinetele din topul de mai sus. Poti conta pentru consultatii, investigatii si interventii coronariene, pe experienta si pregatirea cardiologilor din oras care activeaza in unitati medicale la standarde inalte. 

Atat aparatura, cat si competentele medicilor cardiologi din Brasov permit diagnosticarea cu precizie a afectiunilor cardiovasculare, pentru adoptarea unui plan de tratament adecvat fiecarui pacient care acuza suferinte cardiace. Dupa lectura articolului, cu siguranta dispui de toate informatiile necesare unei decizii care te va duce catre unul dintre cei mai buni medici din oras pentru rezolvarea problemelor de sanatate a inimii.