Meniu

Cardiologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea inimii este deosebit de importanta pentru calitatea vietii si longevitate, de aceea este recomandat ca, de la primele simptome si tulburari, sa te adresezi unui specialist, de preferat din proximitatea ta, cu care sa poti tine legatura constant, la un cabinet de cardiologie din sector 1. Nu este usor sa explorezi piata serviciilor medicale din aceasta zona a Bucurestiului, de aceea vei gasi utile informatiile din acest articol.

Citeste pana la final textul si vei gasi un ghid bine intocmit, cu ajutorul caruia te vei putea orienta in alegerea cabinetului din sector 1, in care sa gasesti o rezolvare optima a problemelor de sanatate cu care te confrunti.

Cat costa o consultatie la cardiologie in sector 1?

Chiar daca nu este cel mai important aspect in ceea ce priveste accesarea unei consultatii de cardiologie in sector 1, vrei sa stii care este pretul acesteia, pentru a-ti pregati bugetul din timp. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru consultatii, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Badea
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii exceptionale
 • Medic excelent, dedicat profesiei
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Aparatura performanta
 • Rabdare si amabilitate in timpul consultatiilor
 • Surse multiple de diagnostic
Up Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Experienta pozitiva
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Dotari moderne
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
Centrul Pronia
185 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 185 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate din partea medicilor
 • Abordare riguroasa a consultatiilor si investigatiilor
 • Diagnostic precis
 • Tratamente eficiente
Advanced Medical
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Servicii bune
 • Aparatura performanta
 • Echipa medicala profesionista
 • Medic cu vaste cunostinte de medicina generala si cardiologie
 • Tratamente cu rezultate bune
Dr. Andrei Carp
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic competent
 • Solutii medicale eficiente
 • Amabilitate si empatie
 • Explicatii amanuntite oferite pacientilor
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de cardiologie in sector 1

Cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa poti conta intotdeauna pe cele mai bune servicii, iar cele de cardiologie din sector 1 nu fac exceptie de la aceste exigente legitime. Desi te bucura existenta clasamentului de mai sus, vrei sa ai propria opinie despre optiunea potrivita pentru nevoile tale. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile din top, referitoare la calitatea prestatiilor, profesionalismul medicilor, dotarile cu echipamente si parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Dr. Gabriela Roxana Badea

Serviciile de cardiologie oferite de Cabinetul Individual Privat Dr. Gabriela Roxana Badea din sector 1 al Capitalei includ consult cardiologic, electrocardiograma de repaus, ecocardiografie Doppler, examinare Doppler a arterelor carotide, examinare Doppler a arterelor membrelor, examinare Doppler a venelor membrelor, monitorizare Holter EK G 24/48 h si monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h. Dr. Gabriela Roxana Badea este medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale si sef de lucrari la Universitatea Bioterra din Bucuresti. Medicul este apreciat atat pentru experienta clinica vasta la spitale din Capitala, precum si pentru activitatea de cercetare pe plan intern si international. 

O consultatie de cardiologie cu electrocardiograma inclusa are pretul de 250 de lei.

Pacientii considera ca unitatea medicala este un cabinet modern, cu servicii exceptionale, ca dr. Badea este un medic excelent, dedicat profesiei si atent la nevoile persoanelor care ii solicita asistenta medicala. Totodata, sunt apreciate dotarile cu aparatura performanta ale cabinetului, rabdarea si amabilitatea medicului si sursele multiple de diagnostic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Roxana Badea
Vezi Pareri

2. Up Medical

Clinica Up Medical din sector 1 ofera pacientilor servicii de excelenta in ecografie si diagnostic si tratament in 15 specializari medicale: cardiologie, chirurgie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicina interna, neurologie, ORL, ortopedie, psihiatrie, pediatrie, pneumologie, urologie si oftalmologie. Cei doi medici care deservesc sectia de cardiologie, dr. Andreea Alexandra Ghita, medic specialist in cardiologie, si dr. Ion Ceban, medic specialist cardiolog, pun la dispozitia bucurestenilor si nu numai, consultatii, controale, EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler, holter EKG si TA, test de efort, determinare indice brat-glezna, depistarea fibrilatiei atriale, managementul hipertensiunii arteriale primare si secundare, pulsoximetrie si referat medical.

Lista de preturi este publicata pe site-ul web. Pentru o consultatie de cardiologie, tariful este de 250 de lei. Consultatia cu EKG inclus te va costa 300 de lei.

Pacientii marturisesc in recenziile din mediul online ca au avut o experienta pozitiva in aceasta clinica, ca serviciile sunt de buna calitate, personalul este profesionist, medicii sunt bine pregatiti si experimentati, dotarile sunt moderne, iar atitudinea fata de pacienti este una plina de amabilitate si empatie.

3. Centrul Medical Pronia

In domeniul cardiologie, Centrul Medical Pronia din sector 1 este o unitate medicala de excelenta, in care sunt diagnosticate si tratamente afectiunile inimii, intr-o perspectiva integrata, in care se regasesc si cabinete in specializari precum neurologie, medicina interna, obstretica-ginecologie si endocrinologie. Pacientii cu probleme cardiologice se pot adresa echipei medicale experimentate, pentru cardiologie diagnostica si pentru cardiologie interventionala, centrul fiind dotat cu aparatura de ultima generatie pentru depistarea bolilor de inima si tratamentul acestora. Echipa de la cardiologie este alcatuita din prof. dr. Serban Balanescu, medic primar cardiolog, doctor in medicina, competente in cardiologie interventionala, dr. Simona Maria Huidu, medic primar cardiolog, competente in ecocardiografie generala, dr. Sergiu-Mihai Barsan, medic primar cardiologie si medicina interna, competente in ecocardiografie generala, dr. Laura Camelia Arama, medic primar medicina interna, medic specialist cardiologie,  doctor in stiinte medicale, dr. Ionut Stanca, medic primar, competente in cardiologia interventionala, doctor in stiinte medicale, dr. Roxana Coralia Popescu, medic primar medicina interna, medic specialist cardiologie, competenta in  ecografie generala si ecocardiografie, dr. Luminita Ionescu, medic primar cardiolog, si dr. Elena Barbu, medic specialist medicina interna, medic specialist in cardiologie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei achita aici o suma care variza de la 185 de lei la 200 de lei. Consultatia cu EKG si ecocardiografie la profesor doctor se poate accesa pentru suma de 580 de lei.

Pacientii au in general o parere buna despre prestatiile clinicii. Ei considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de profesionalism si seriozitate din partea medicilor, de o abordare riguroasa a consultatiilor si investigatiilor, de un diagnostic precis si de tratamente eficiente. Nemultumirile semnalate au legatura cu deficientele de comunicare ale angajatilor de la biroul de receptie.

4. Advanced Medical Cardiomed

Clinica Advanced Medical Consulting sau Advanced Cardiomed din sector 1 a luat fiinta in anul 2007 si este coordonata de dr. Shilbaya Aouni, medic specialist in cardiologie, cu o vasta experienta dobandita in instituții medicale de prestigiu din Israel si din Romania. Clinica ofera servicii de diagnostic, tratament si recuperare dupa infactul miocardic si AVC. In ambulatoriu se realizeaza aici consultatii, analize de laborator, probe clinice-holter EKG, holter TA, EKG si oximetrie. Prin contractele de colaborare ale centrului medical, se pot obtine tratamente si transfer la unitati medicale din afara Romaniei.

O consultatie de specialitate la cardiolog are aici pretul de 400 de lei.

Pacientii sunt de parere ca serviciile clinicii sunt bune, ca aparatura este performanta, ca echipa medicala care deserveste clinica este profesionista, iar dr. Aouni este un medic cu vaste cunostinte in medicina generala si cardiologie. Totodata, oamenii spun ca au beneficiat de tratamente cu rezultate bune.

5. Dr. Andrei Carp

La Cabinetul de Cardiologie Dr. Andrei Carp, pacientii beneficiaza de o consultatie amanuntita, insotita de EKG de repaos si ecografie cardiaca. Daca medicul considera necesar, in functie de rezultate sau la cerere, se poate efectua ecografie Doppler cardiaca sau ecografie Doppler vasculara, zonele examinate fiind trunchiuri arteriale sau venoase, membre superioare si inferioare, vasele gatului. Interpretarea analizelor se face gratuit. Dr. Andrei Carp este medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale, lector universitar, cu experienta clinica bogata, care activeaza in prezent la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu”.

Pretul consultatiei cu EKG si ecocardiografie este de 250 de lei, potrivit site-ului web al cabinetului.

Pacientii sunt multumiti de interactiunea cu acest cabinet si considera ca serviciile sunt de calitate, ca medicul este competent si ofera solutii medicale eficiente. Sunt, de asemenea, apreciate amabilitatea si empatia doctorului, explicatiile oferite in legatura cu diagnosticul si preturile accesibile.

Concluzii

Cardiologia in sector 1 este o specializare foarte bine reprezentata, prin cabinete si clinici de top, in care activeaza medici de elita, multi dintre ei fiind cadre didactice universitare, care imbina o vasta experienta clinica cu cercetarea academica. Sunt disponibile o serie de investigatii specifice domeniului cardiologiei, prin care bolile cardiovasculare sunt depistate prin metode moderne de diagnostic, cu aparatura de ultima generatie. 

In functie de problema medicala pe care o acuzi si de investigatiile si interventiile necesare, cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea face o alegere inspirata pentru sanatatea ta, sunand pentru o programare la cabinetul sau clinica din sector 1 pe care il/o consideri cel/cea mai potrivit/-a pentru nevoile si exigentele tale.