Meniu

Cardiologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de cardiologie in Bucuresti si urmaresti sa ajugi pe mana celor mai buni specialisti din acest domeniu medical? Acest articol a fost scris pentru a-ti veni in ajutor, avand rolul de a te informa corect in procesul de selectie.

Sa gasesti un medic cardiolog bun in Bucuresti presupune sa faci o cercetare in detaliu si sa-ti stabilesti niste repere pe care tinzi sa le bifezi.

Cele mai bune optiuni pentru a alege clinica de cardiologie din Bucuresti

Pentru ca anterior vorbeam despre niste repere (factori) care iti pot conditiona decizia cand alegi clinica de cardiologie din Bucuresti, iata cativa dintre acestea: experienta dr cardiolog, aparatura medicala cu care se lucreaza, tarifele percepute, parerile altor pacienti. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa alegi informat o clinica la care sa gasesti cel mai bun cardiolog din Bucuresti, tinand cont inclusiv de bugetul de care dispui.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Clinica ultramoderna
 • Personal profesionist
 • Medici implicati si competenti
 • Interventii prompte si eficiente
 • Curatenie ireprosabila
 • Programari bine administrate
 • Posibilitatea efectuarii investigatiilor prin CAS
Procord
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Atentia si rabdarea fata de pacienti
 • Personal amabil si implicat
 • Interior proaspat renovat, curat
 • Atmosfera primitoare
Dr. Radu Pretorian
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Medic competent si profesionist
 • Cele mai performante investigatii cardiace
 • Tehnica medicala de inalta clasa
 • Tratamente eficiente
Eucardios
390 Ron
 • Pret Consultatie 390 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Profesionalismul desavarsit al medicilor
 • Consultatii temeinice
 • Rabdarea si empatia medicilor
 • Dotari de ultima generatie
 • Cele mai bune solutii de tratament
 • Personalul de la receptie nu manifesta solicitudine
Cardio Clinic
340 Ron
 • Pret Consultatie 340 Ron
 • Clinica moderna, curata
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal profesionist si amabil
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Uneori nu se respecta ora programarilor
 • Unii pacienti sustin ca au fost abordati superficial
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici de cardiologie din Bucuresti

Cel mai bun cardiolog din Bucuresti se afla la un telefon distanta de tine daca alegi informat cabinetul/clinica. Topul de mai jos iti ofera posibilitatea de a atinge acest scop pentru ca a fost realizat tinandu-se cont inclusiv de parerile pacientilor care au ajuns in clinicile pe care le include.

1. InterCardioClinique

InterCardioClinique (ICC) este prima si singura clinica de cardiologie moderna, cu supraspecializarile aferente ei, aritmologia si electrofiziologia cardiaca, cardiologia interventionala si imagistica cardiovasculara. Se pot realiza aici investigatii cardiovasculare ambulatorii complexe si complete, de la un simplu EKG la optimizarea ecografica a terapiei de resincronizare cardiaca. Echipa de medici cardiologi, cu specializari diferite, a acumulat experienta in tratarea unei game vaste de afectiuni cardiovasculare, activand constant in spitalele publice de urgenta din Bucuresti.

Serviciile clinicii si preturile acestora pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru un consult cardiologic general, cu EKG inclus, vei achita suma de 330 de lei.

Pacientii clinicii care au ales sa isi exprime multumirea accesand facilitatea recenziilor de pe Google mentioneaza ca ICC este o clinica ultramoderna, cu personal profesionist, programari bine administrate, medici implicati, competenti, cu interventii prompte si eficiente. De asemenea, sunt apreciate curatenia ireprosabila si posibilitatea efectuarii investigatiilor cu trimitere de la medicul de familie, prin CAS.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Procord

La clinica Procord vei intalni unele dintre cele mai bune cabinete de cardiologie din Bucuresti, in care activeaza 3 medici specialisti cu inalta pregatire, studii doctorale, competente si acreditari pentru folosirea celor mai avansate tehnologie de investigatie a afectiunilor inimii. Profesionalismul actului medical si comunicarea deschisa intre medic si pacient reprezinta reperele fundamentale ale viziunii echipei medicale de la ProCord.

Detalierea fiecarei investigatii pe site-ul clinicii, cu toate etapele desfasurarii, iti poate fi utila pentru a sti cum sa te pregatesti pentru vizita la cardiolog in Bucuresti in acest centru. Pentru o consultatie cu EKG se percepe un tarif de 350 de lei.

In putinele recenzii lasate, pacientii au apreciat pozitiv experienta de la acest cabinet, in care au fost tratati cu rabdare, atentie la detalii si profesionalism. Se mai mentioneaza ca interiorul este proaspat renovat, curat si primitor.

3. Dr. Radu Pretorian

Medicul cardiolog Radu Pretorian ofera pacientilor atat consultatii fizice si investigatii, cat si sfaturi si informatii competente prin telefon, Whatsapp sau e-mail, despre patologia cardiaca, pentru intelegerea bolilor inimii si a optiunilor de tratament. Investigatiile se realizeaza la Spitalul Ponderas Regina Maria din Bucuresti.

Pentru o discutie telefonica despre simptomele pe care le experimentezi, vei plati o taxa de 20 de euro care se va incasa odata cu plata facturii de furnizorul de telefonie mobila. Consultatia fizica la dr. Radu Pretorian are pretul de 320 de lei.

Pacientii considera ca medicul este competent, profesionist, amabil si empatic. Acestia afirma ca au beneficiat de cele mai performante investigatii cardiace, efectuate cu tehnica medicala de inalta clasa, si de tratamente eficiente.

4. Eucardios

Clinica Eucardios din Bucuresti pune la dispozitia pacientilor servicii integrate de cardiologie, intr-un centru modern, dotat la nivel cvasimaximal pentru majoritatea explorarilor neinvazive curente. Experienta de aproximativ 20 ani si peste a medicilor, spiritul de echipa si continuitatea urmaririi pacientilor sunt principalele argumente care recomanda aceasta clinica atunci cand cauti un cardiolog bun in Bucuresti.

Pe site-ul web al clinicii poti gasi tarifele aferente fiecarui serviciu in functie si de medicul caruia vei alege sa te adresezi. O consultatie cu EKG are un pret cuprins intre 260 de lei si 390 de lei.

Pacientii clinicii apreciaza profesionalismul desavarsit al medicilor, serviciile pe care le considera exceptionale, consultatiile temeinice, rabdarea si empatia, dotarile cabinetelor de ultima generatie si cele mai bune solutii de tratament. Cele cateva nemultumiri sunt legate de comportamentul personalului de la receptie, despre care se apreciaza ca nu are solicitudinea cuvenita.

5. Cardio Clinic

Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti, in care activeaza o echipa medicala formata din medici primari cardiologi peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Capitala, unde asigura servicii de urgenta pentru o cazuistica variata. Cardio Clinic dispune de primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara – Societatea Europeana de Cardiologie.

Site-ul clinicii ofera utilizatorului o experienta de navigare usoara si multe informatii utile, printre care si lista de preturi. Pentru o consultatie cu EKG inclus, vei achita o suma de 300-340 de lei, in functie de medicul la care apelezi.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile de la aceasta clinica de cardiologie din Bucuresti. Comentariile pozitive consemneaza faptul ca este o clinica moderna, curata, cu echipamente de ultima generatie, personal profesionist si amabil. Un alt aspect apreciat de pacient este ca au avut posibilitatea sa acceseze servicii decontate prin CAS. Nemultumirile sunt legate de nerespectarea programarilor pentru unii dintre pacienti si de faptul ca uneori, afluxul de pacienti ii face pe medici sa abordeze cazurile pe banda rulanta.

Concluzii

Daca ai parcurs articolul de mai sus, ai deja repere clare prin care sa poti identifica cei mai buni medici si servicii de cardiologie in Bucuresti care sa iti satisfaca asteptarile si sa poti beneficia de un diagnostic adecvat si de un tratament eficient.

Cardiologia este o ramura medicala foarte bine reprezentata in Capitala, iar identificarea celor mai buni specialisti nu este usoara. Poti economisi acum timp si energie consumate cercetand piata serviciilor de sanatate si poti alege in cunostinta de cauza unul dintre cabinetele de cardiologie din Bucuresti de la clinicile din clasamentul de mai sus.