Meniu

Cardiologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare la un cabinet de cardiologie in Buzau? Ai ajuns in locul potrivit, deoarece in continutul articolului vor fi prezentate cele mai bune clinici din acest oras, pe care un numar mare de pacienti le aleg datorita raportului bun calitate-pret si experientei medicilor. 

Durerea in zona pieptului, tulburarile de ritm cardiac, oboseala excesiva si dificultatile de respiratie sunt cateva dintre motivele pentru care mai multe persoane se adreseaza clinicilor de cardiologie din Buzau. Medicii folosesc tehnici moderne de investigatie si stabilesc cu precizie diagnosticul, astfel incat pacientii sa beneficieze de tratamentul potrivit. 

Tariful unei consultatii de cardiologie in Buzau la cele mai bune clinici

In calitate de pacient, este firesc sa iti doresti un act medical de calitate, iar numerosi medici din Buzau sunt specializati in cardiologie si pun in prim-plan calitatea serviciilor pe care le asigura. Iata care sunt cele mai bune cabinete si care este pretul unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medici profesionisti, empatici si implicati
 • Personal auxiliar amabil si atent
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Conditii ireprosabile (curatenie si aparatura performanta)
 • Uneori apelurile sunt preluate greu
Dr. Adrian Răducan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic profesionist
 • Rabdare si atentie pentru pacient
 • Explicatii pe inteles
 • Programarile se respecta
Medcon
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura moderna
Clinica Medinvest
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Respect fata de pacient
 • Curatenie
 • Uneori programarile se suprapun
Cardio Clinique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atentie fata de pacient
 • Atitudinea asistentelor lasa uneori de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici, cabinete si centre medicale de cardiologie din Buzau

Buzau este o zona cu populatie numeroasa, ceea ce explica numarul mare de clinici care ofera servicii din sfera cardiologiei. Fie ca iti doresti sa depistezi la timp o boala cardiovasculara sau trebuie sa mergi periodic la control pentru a monitoriza si gestiona o afectiune cardiaca depistata in trecut, te poti adresa medicilor din acest oras.

Mai jos este prezentat clasamentul clinicilor unde poti gasi un cardiolog bun in Buzau: 

1. Clinica Angi San

Situata in Buzau, Clinica Angi San ofera consultatii de cardiologie si este o optiune populara in randul pacientilor. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, fiind puse la dispozitie investigatii si consultatii de specialitate, diverse analize si inclusiv interventii chirurgicale. Clinica este echipata cu tehnologie performanta si gazduieste o echipa din care fac parte numerosi medici primari si medici specialisti, care folosesc tehnici moderne si sunt la curent cu noutatile din domeniul lor de specializare. 

La Clinica Angi San, consultatia si EKG-ul costa 200 lei. 

Zeci de pacienti declara ca au avut o experienta buna la Clinica Angi San, unde le-au fost depasite asteptarile. Prin recenziile oferite in mediul online, numerosi pacienti au oferit cuvinte de lauda pentru intregul personal. Medicii sunt profesionisti, empatici, implicati si manifesta grija fata de pacient, caruia ii ofera toate explicatiile necesare. Asistentele sunt amabile si alaturi de pacient, iar personalul de la receptie este foarte bine pregatit si atent. Conditiile din clinica sunt ireprosabile in ceea ce priveste curatenia si dotarile. Cateva persoane mentioneaza ca serviciile de la Angi San se aliniaza la standardele occidentale. Foarte putini pacienti au oferit recenzii negative, in care au sustinut ca apelurile sunt preluate greu. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Raducan

Cei care sunt stabiliti in Buzau si vor sa apeleze la un cardiolog bun se pot adresa dr. Raducan Adrian. In cabinetul acestuia se asigura o gama complexa de servicii din sfera cardiologiei, intre care consultatia de specialitate, ecografia cardiaca si ecografia Doppler. In acelasi cabinet, se fac si analize si referate. Acesta are experienta vasta in domeniu si pune accent pe calitatea serviciilor, motiv pentru care lucreaza alaturi de o echipa bine pregatita si foloseste tehnologii noi. 

La acest cabinet de cardiologie din Buzau, o consultatie de cardiologie costa 200 lei.

Pacientii care au trecut pragul acestui cabinet au ramas cu o impresie foarte placuta. Ei il descriu pe dr. Raducan ca fiind un profesionist care asculta pacientul cu rabdare, atentie si calm. Acesta ofera explicatii amanuntite cu privire la diagnostic, pe intelesul pacientului. De asemenea, programarile se respecta si asistentele sunt amabile. 

3. Medcon

Centrul medical Medcon se situeaza in preferintele pacientilor care locuiesc in Buzau si care merg periodic la cardiologie. Aici se ofera servicii pentru cei care au fost diagnosticati cu diabet si pentru cei care au probleme cardiace. Se efectueza diferite investigatii, precum holter EKG, ecocardiogafie si test de efort, astfel incat sa fie depistat cu precizie diagnosticul. Serviciile sunt asigurate de catre dr. Constantinescu Mircea, care este medic primar in cardiologie. Cabinetul este dotat cu echipamente medicale performante, care sustin calitatea inalta a procedurilor si tratamentelor. 

In ceea ce priveste tariful, pacientii care aleg acest cabinet vor plati 200 lei.

In mare parte, feedback-ul de la pacienti este pozitiv. Medicii ofera pacientilor explicatii clare si detaliate cu privire la problemele medicale depistate, dand dovada de profesionlism. Centrul este dotat cu aparatura moderna si este curat.

4. Clinica Medinvest

Infiintata in 1998, Clinica Medinvest face parte dintre optiunile de top din Buzau la capitolul cardiologie. Pe parcursul anilor de activitate, clinica a continuat sa se extinda si sa creasca portofoliul de servicii. De exemplu, in 2020, clinica deschidea un centru de imagistica medicala, dezvoltand gama de investigatii puse la dispozitia pacientilor. Cu peste doua decenii de prezenta pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica este preocupata de calitatea actului medical, astfel ca personalul beneficiaza de training si consiliere in permanenta. 

Consultatia de cardiologie costa 130 lei. 

Mai multi pacienti si-au relatat in mediul online parerea despre serviciile acestei clinici. Majoritatea dintre acestia spun ca au intalnit medici profesionisti si dedicati meseriei. Pacientii sunt primiti calduros si tratati cu respect, simtindu-se in siguranta. Un alt punct forte al clinicii Medinvest il reprezinta curatenia. Majoritatea parerilor sunt favorabile, insa exista si pacienti care precizeaza ca sunt situatii in care programarile se suprapun. 

5. Cardio Clinique

Servicii medicale din disciplina cardiologiei sunt oferite si la Cardio Clinique din Buzau. Se efectueaza o gama variata de investigatii pentru diagnosticul si monitorizarea bolilor de inima, iar in cadrul cabinetului medical profeseaza dr. Sava Nicoleta, medic primar in cardiologie. Aceasta are o experinta remarcabila in ingrijirea pacientilor diagnosticati cu afectiuni cardiace si foloseste aparatura de ultima generatie, ce garanteaza calitatea serviciului. 

Consultatia de cardiologie are pretul de 200 lei. 

Din recenziile oferite de cativa pacienti pe internet, reiese faptul ca medicii sunt empatici, atenti, seriosi si profesionisti. Inclusiv personalul de la receptie este apreciat pentru atentia fata de pacient. Cu toate acestea, cateva persoane spun ca atitudinea asistentelor de la aceasta clinica lasa de dorit. 

Concluzii

Un control regulat in cadrul unui cabinet de cardiologie situat in Buzau poate fi o metoda eficienta de prevenire sau gestionare din timp a afectiunilor cardiovasculare. Cu sfaturile si recomandarile primite din partea unui medic cu experienta, persoanele care au probleme cu inima isi pot imbunatati calitatea vietii si pot preveni complicatiile.