Meniu

Cardiologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In prezent, ritmul alert al vietii cotidiene, stresul, sedentarismul si alimentatia nesanatoasa pot provoca boli cardiovasculare care pun in pericol viata pacientilor, de aceea este la fel de important atat sa le previi, cat si sa le tratezi din timp, concluzie la care vei ajunge daca mergi la un cabinet de cardiologie din Craiova. Oricare ar fi problema pentru care vrei sa te adresezi unui cardiolog, doresti, cu siguranta, sa ai parte de o consultatie profesionista si de investigatii realizate in cele mai bune conditii.

In articolul de fata vei gasi informatii care te vor ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor de sanatate din municipiul resedinta al judetului Dolj, pentru a gasi cel mai bun medic cardiolog din Craiova care sa iti ofere solutia optima pentru simptomele pe care le resimti.

Ce optiuni ai pentru cardiologie in Craiova?

Atunci cand inima, organul vital, este in suferinta, trebuie sa te adresezi cat mai curand posibil unui specialist in cardiologie, in Craiova medicii cu aceasta competenta activand in una dintre clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alfmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Dr. Florin-Cristian Tapu – medic bine pregatit, cu experienta, dedicat profesiei
Cardiostim
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalismul medicului
 • Amabilitate si rabdare fata de pacienti
 • Explicatii pe inteles ale diagnosticului
 • Curatenie
 • Ambient primitor
Dr. Vilceanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Amabilitate si empatie fata de problemele pacientilor
 • Solutii medicale eficiente
Dr. Monica Popescu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet la standarde inalte
 • Medic bun, profesionist
 • Fire blanda
 • Diagnostic corect si tratament eficient
Echipa Inimii
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Consultatii, investigatii si interventii la standarde inalte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor cu servicii de cardiologie in Craiova

De multe ori existenta unor optiuni multiple in ceea ce priveste unitatile medicale care ofera servicii de cardiologie in Craiova poate ingreuna decizia de a alege cabinetul sau clinica spre care sa te indrepti pentru o consultatie. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te hotarasti mai usor si sa iti faci programare la unul dintre acei medici cardiologi din Craiova care au deopotriva pregatire temeinica, experienta si empatie fata de pacienti. 

Parcurge textul pana la capat si vei afla detalii relevante despre calitatea serviciilor clinicilor si cabinetelor incluse in clasament, tarifele percepute, competentele medicilor si opiniile pacientilor consultati si tratati aici.

1. Alfmed

Policlinica Alfmed din Craiova ofera inca din anul 2006, consultatii si investigatii de cardiologie, medicina interna, medicina muncii, alaturi de proceduri de recuperare medicala. La cabinetul de cardiologie, pacientii pot beneficia de consultatie de specialitate, EKG, ecocardiografie, monitorizare Holter EKG si a tensiunii arteriale pentru 24 sau 48 de ore, ecografie Doppler vasculara. Te vei adresa aici dr. Florin-Cristian Tapu, medic primar cardiologie, medicina interna, avand competenta in ecografie generala si vasculara.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie la acest cabinet de cardiologie din Craiova are pretul de 150 de lei. Pentru EKG vei plati in plus 50 de lei.

Putinele recenzii lasate de pacienti pe Google pentru aceasta clinica vorbesc despre servicii exceptionale, profesionalism si amabilitate, punctualitate si respectarea programarilor. Despre dr. Florin-Cristian Tapu pacientii tratati spun ca este un medic bine pregatit, cu multa experienta si daruit profesiei.

Vezi parerile pacientilor despre Alfmed
Vezi Pareri

2. Cardiostim

La Cabinetul de cardiologie Cardiostim din Craiova pacientii cu patologie cardiovasculara au la dispozitie o gama variata de servicii medicale: consultatie cardiologie clinica, ecocardiografie transtoracica, consultatie de cardiologie interventionala, test de efort, Holter EKH 12 cu monitorizare pentru 24 sau 48 de ore. Fondatorul cabinetului, dr. Silviu Paul Trasca, este medic primar cardiolog, avand competente in ecografia cardiaca si cardiologia interventionala. Este doctor in medicina si are o experienta de peste 10 ani in Spitalul Clinic de Urgenta din Craiova.

Consultatia la acest dr cardiolog din Craiova te va costa 250 de lei. Pentru celelalte servicii si tarifele aferente poti accesa pagina web a cabinetului.

In ceea ce priveste recenziile pacientilor pentru Cardiostim se poate spune ca primeaza calitatea lor, desi sunt intr-un numar mic. Sunt descrise experiente pozitive, in care se apreciaza profesionalismul medicului, amabilitatea, rabdarea cu care ii asculta si le explica pe inteles diagnosticul, curatenia si ambientul primitor.

3. Dr. Vilceanu

Cabinetul Dr. Vilceanu sau Centrul Medical „Ciuperca”, asa cum este cunoscut in Craiova, reuneste toate specializarile medicale nechirurgicale, cardiologia fiind reprezentata chiar de catre fondatorii acestei unitati medicale private, dr. Ovidiu Vilceanu si dr. Camelia Vilceanu, medici specialisti cardiologi avand competente in ecografia cardiaca. Centrul dispune de un spatiu renovat si modernizat recent, cu 10 cabinete pentru consultatii si aparatura performanta, ecografe specializate pentru ecografie cardiaca Doppler tridimensionala (3D).

Lista tarifelor pentru servicii este publicata pe site-ul web al centrului medical. O consultatie fara EKG are pretul de 150 de lei, iar consultatia cu EKG te va costa 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea cabinetului Dr. Vilceanu si considera ca aici au gasit servicii de calitate, medici profesionisti, amabili, cu experienta si empatie fata de problemele de sanatate ale oamenilor. Ei mai spun ca au gasit aici solutii medicale eficiente pentru afectiunile de care sufereau.

4. Dr. Monica Popescu

Cabinetul individual de cardiologie al dr. Monica Popescu este unitatea medicala unde poti merge in Craiova pentru consultatii si investigatii de calitate – ecocardiografie Doppler, electrocardiograma, monitorizare Holter TA. Dr. Monica Popescu este medic primar cardiolog, are competente in ecografia cardiaca si a urmat o serie de cursuri postuniversitare pe subiecte legate de bolilele cardiovasculare la copii si la diferite categorii de varsta, de ecocardiografie. Din anul 2012 este membru al European Association for Cardiovascular Prevention and Rehabilitation, al Societatii Romane de Cardiologie si al Societarii Romane de Hipertensiune.

Pe site-ul cabinetului pot fi vizualizate preturile pentru serviciile acestui cabinet de cardiologie din Craiova. Pentru o consultatie cu EKG, medicul percepe suma de 150 de lei. 

Putinii pacienti care au ales sa isi impartaseasca experienta prin recenzii scrise pe Google declara ca au intalnit aici un cabinet la standarde inalte, un medic bun, care isi respecta pacientii, avand un profesionalism ireprosabil si o fire blanda. Totodata, ei spun ca au primit un diagnostic exact si un tratament care a dus la rezolvarea problemei de sanatate a inimii.

5. Echipa Inimii

Centrul Medical Echipa Inimii este o clinica de cardiologie si cardiologie interventionala din Craiova in care activeaza medici tineri si bine pregatiti, dr. Radu Stavaru, dr. Diana Stavaru si dr. Petre Ciobanu, medici specialisti in cardiologie. La Echipa Inimii pacientii pot accesa  servicii complete ambulatorii de cardiologie si cardiologie interventionala, folosind aparatura medicala de top, intr-un cadru modern.

Pentru o consultatie cu EKG inclus, tariful este de 200 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile clinicii este unul ridicat. In recenziile de pe Google, acestia declara ca Echipa Inimii este o clinica moderna, cu servicii de inalta calitate, medici profesionisti si dedicati pacientilor, iar consultatiile si interventiile efectuate aici s-au desfasurat in cele mai bune conditii.

Concluzii

Bolile cardiovasculare sunt o amenintare majora pentru sanatatea umana, iar medicii de la cabinetele de cardiologie din Craiova sunt pregatiti sa trateze aceste afectiuni prin metode moderne si eficiente, care asigura un tratament complet si personalizat pentru fiecare pacient. Daca te-ai hotarat sa iti faci programare la un cardiolog din oras, la clinicile si cabinetele din clasamentul de mai sus ai toate sansele sa beneficiezi de o consultatie si de investigatii de calitate, care sa duca la intocmirea unui diagnostic precis si la stabilirea unui tratament adecvat cu ajutorul caruia sa iti protejezi inima, sa vindeci sau sa tii sub control tulburarile de functionare ale acesteia.

Municipiul Craiova dispune de specialisti apreciati in cardiologie clinica si cardiologie interventionala si, avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua o decizie corecta si bine intemeiata rational de a te adresa medicului sau clinicii potrivite pentru problema de sanatate pe care o acuzi.