Meniu

Cardiologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici pentru efectuarea consultatiei de cardiologie in Focsani? In acest oras poti gasi medici foarte buni, in cadrul unor cabinete specializate si clinici medicale moderne. Medicii pun la dispozitia pacientilor investigatii complexe, utile in depistarea precisa si rapida a diagnosticului. 

Daca parintii sau bunicii tai au fost diagnosticati cu boli cardiovasculare, daca ai simptome care ar putea indica existenta unei astfel de afectiuni sau daca ai facut analize si valorile colesterolului LDL si trigliceridelor sunt mai mari decat ar trebui, poate fi nevoie sa te adresezi unui medic. Acest articol iti poate fi de folos in identificarea unui cardiolog bun din Focsani, deoarece prezinta un clasament al celor mai reputate clinici.

Care este pretul unei consultatii de cardiologie in Focsani?

Afectiunile cardiovasculare au o evolutie lenta si uneori nu provoaca simptome evidente, asa ca o consultatie periodica de cardiologie la unul dintre cabinetele din Focsani poate fi importanta pentru depistarea la timp a bolii. Iata care sunt preturile: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Proelitis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate si empatie
 • Curatenie
 • Echipamente performante
Laurus Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate superioara
 • Echipa de medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate
 • Personal auxiliar amabil si comunicativ
 • Aparatura de top
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica Gral
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate si intelegere
 • Dorinta de a ajuta pacientii
Dr. Kila Hossni
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic foarte bun
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura performanta
 • Programarile se respecta
Dr. Mariana Miron
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Rabdare, empatie si interes
 • Atentie la istoricul medical al pacientului
 • Buna comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici specializate in cardiologie din Focsani

Fie ca locuiesti in Focsani sau in alta zona a tarii, trebuie sa tii cont de unele criterii atunci cand alegi o clinica specializata in cardiologie. Nu este suficient ca aceasta sa fie moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie, experienta medicilor fiind de fapt cea care primeaza. 

Din clasamentul de mai jos poti repera o clinica de cardiologie din Focsani unde se bifeaza cerinte privitoare la calitatea actului medical si corectitudinea preturilor, precum si in ceea ce priveste parerea pozitiva a altor pacienti:

1. Proelitis

Centrul Medical Proelitis din Focsani este alegerea de top a unui numar mare de pacienti care locuiesc in acest oras si care merg periodic la consultatii de cardiologie. Centrul este specializat in cardiologie, endocrinologie, imagistica medicala, oncologie si pneumologie, oferind o gama variata de servicii. 

Consultatia de cardiologie costa 150 Ron. Pentru un pachet din care fac parte consultatia de specialitate, EKG-ul cu interpretare si ecografia cardiaca Doppler, pacientii vor plati 450 lei. 

Centrul medical Proelitis este foarte apreciat de pacientii din Focsani, asa cum reiese din zecile de recenzii pozitive. Acestia sustin ca serviciile sunt de inalta calitate si ca asteptarile le-au fost depasite. Medicii sunt foarte bine pregatiti, incurajeaza pacientii, sunt amabili si empatici. Conditiile din clinica sunt bune, este curatenie si se folosesc echipamente performante.

Vezi parerile pacientilor despre Proelitis
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Reteaua nationala de clinici Laurus Medical are o prezenta consolidata si in Focsani, unde ofera si servicii de cardiologie. Aceasta clinica medicala se remarca prin diversitatea de servicii oferite si prin tehnologiile moderne, fiind oferite tratamente de ultima ora. Scopul clinicii este de a asigura servicii la standarde occidentale si de a investi in cele mai moderne tehnologii din ariile acoperite, intre care se numara si cardiologia. 

Consultatia de cardiologie costa 180 lei. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, foarte multi dintre acestia se arata multumiti. Ei recomanda echipa medicala a acestei clinici deoarece este profesionista, primitoare, atenta la nevoile pacientului si disponibila sa ii explice in detaliu diagnosticul si procedurile. Personalul de la receptie este amabil, comunicativ si rabdator. Serviciile medicale sunt de calitate superioara si se foloseste aparatura de top. Cateva persoane spun ca nu li s-a respectat ora programarii.

3. Clinica Gral

Pentru servicii de cardiologie, o varianta foarte buna pentru pacientii din Focsani este Clinica Gral. Aceasta face parte din grupul cu acelasi nume, a carui prezenta pe teritoriul Romaniei este consolidata prin intermediul celor 76 de centre medicale, impartite in clinici, spitale, laboratoare si centre de recoltare. In Focsani, pacientii pot beneficia de servicii de cardiologie, urologie, obstretica-ginecologie si oncologie medicala. 

Consultatia costa 200 lei. Pentru EKG cu interpretare, pacientii vor mai achita 80 lei. 

Seriozitatea si profesionalismul sunt principalele calitati ale medicilor si asistentelor de la aceasta clinica, conform opiniei catorva pacienti. Acestia spun ca au beneficiat de intelegere si amabilitate din partea personalului, care este dornic sa ajute. 

4. Dr. Kila Hossni

Dr. Kila Hossni este unul dintre cei mai buni medici carora te poti adresa in Focsani pentru servicii de cardiologie. Acesta isi desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet dotat cu aparatura performanta, unde ofera consultatii si efectueaza investigatii complexe. Pune accent pe precizie in diagnostic si pe eficienta in tratament, folosind tehnici medicale moderne de diagnosticare si monitorizare a afectiunilor cardiovasculare. 

Pretul consultatiei porneste de la 200 lei la cabinetul acestui dr cardiolog din Focsani. 

Mai multe persoane si-au exprimat parerea pe internet despre dr. Kila Hossni, pe care il descriu ca fiind un medic foarte bun, dedicat meseriei, calm si comunicativ. Acesta foloseste aparatura performanta. Multe persoane spun ca aleg acest cabinet de multi ani si ca programarile se respecta. 

5. Dr. Mariana Miron

Cabinetul de cardiologie Dr. Mariana Miron este situat intr-o zona centrala a orasului Focsani si completeaza clasamentul celor mai bune optiuni ale pacientilor interesati de servicii din aceasta disciplina medicala. Medicul are dubla specializare in cardiologie si medicina interna si activeaza in domeniul medical de peste 15 ani. Aceasta pune la dispozitia pacientilor consultatii de specialitate si diferite metode de investigatie, astfel incat acestia sa beneficieze de o un serviciu complet de diagnostic. 

La acest medic cardiolog din Focsani, consultatia de cardiologie costa 200 lei.

Foarte multi pacienti care au trecut pragul cabinetului Dr. Mariana Miron au impartasit impresii si pe internet. Medicul se bucura de feedback pozitiv, pacentii atribuindu-i calitati ca profesionalismul, rabdarea, empatia, amabilitatea si interesul pentru pacient. Aceasta ofera servicii de calitate, este atenta la istoricul medical al pacientului si ofera toate recomandarile necesare. 

Concluzii

Multi dintre pacientii care se prezinta la cabinetele de cardiologie din Focsani o fac pentru a obtine tratament si pentru a monitoriza o afectiune. Cei care se afla in categoriile de risc trebuie sa mearga la control chiar daca nu au simptome, deoarece unele boli de inima evolueaza fara sa dea multe semne, acestea fiind deseori ignorate (transpiratie excesiva, ameteli, tuse etc.)