Meniu

Cardiologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile cardiovasculare sunt greu de stapanit, mai ales atunci cand este vorba despre o mostenire genetica, situatie in care controalele si consultatiile de cardiologie in Hunedoara sunt de-a dreptul necesare. Stiai ca Romania este pe locul 1 in Europa ca mortalitate din cauza patologiilor cardiovasculare? Din cauza unui stil de viata neadecvat si a unei alimentatii nesanatoare, tot mai multi dintre locuitorii tarii sunt mai predispusi la manifestarea unor astfel de probleme severe de sanatate, ceea ce transforma vizita la medicul specialist intr-o activitate obligatorie. 

Daca vrei sa iti efectuezi toate investigatiile de rutina sau sa iti monitorizezi afectiunile deja existente, poti apela cu incredere la un cabinet de cardiologie in Hunedoara unde sa beneficiezi de un act medical ireprosabil. Acorda atentie sanatatii inimii tale si nu mai amana nicio vizita la medicul cardiolog.

Cat costa o consultatie de cardiologie in Hunedoara?

Preturile practicate pentru consultatii si controale de cardiologie in Hunedoara sunt, de regula, accesibile, avand in vedere ca multe dintre acestea trebuie sa fie refacute la un anumit interval de timp. Din fericire, exista si posibilitatea ca o astfel de procedura medicala sa fie decontata de CAS, daca respectivele institutii medicale private au contract incheiat cu agentii de sanatate. Iata care sunt tarifele aplicate in orasul tau potrivit tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa profesionista, amabila, implicata
 • Medici profesionisti in cardiologie
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Locuri insuficiente de parcare
Cardio HD
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa dinamica, profesionista, implicata
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Investigatii multiple si precise
Clinica Tarbus
120 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 120 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic precis
 • Colectiv medical exemplar
 • Lipsesc echiparile necesare pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in investigatii cardiologice in Hunedoara

Cu toate ca nu exista atat de multe optiuni din care sa alegi, noi iti prezentam, in cele ce urmeaza, un top trei al celor mai frecventate clinici de cardiologie din Hunedoara pe care sa te bazezi pentru investigatii ireprosabile si pentru proceduri efectuate ca la carte. Citeste mai departe si afla care este impresia celorlalti pacienti, dar si care sunt dotarile fiecarei unitati medicale private in parte:

1. CarollMed

CarollMed este un cabinet multidisciplinar, unde pacientii pot beneficia si de investigatii cardiologice in Hunedoara la standarde inalte. Echipa medicala este formata din medici profesionisti, cu o experienta vasta in efectuarea unor astfel de examinari, controale si cu o buna pregatire in domeniul pe care il practica datorita istoricului profesional bogat. Atentia pentru pacienti, profesionalismul si capacitatea de a stabili un diagnostic precis sunt alte calitati care au fost remarcate si apreciate in timp de pacienti. In ceea ce priveste aparatura utilizata, cabinetul este dotat cu cele mai noi si performante modele, cu ajutorul carora medicii pot efectua investigatii precise, pot identifica sursa problemei si pot stabili un tratament eficient. Dr. Stoenescu Flavius si dr. Pavel Anamaria realizeaza urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie de cord, monitorizare EKG, monitorizare TA si interpretarea rezultatelor.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie porneste de la 150 lei.

Conform recenziilor postate pe Google, pacientii s-au declarat multumiti de prestatia medicilor, dar si de aparaturile de ultima generatie utilizate. Echipa medicala a dat dovada de profesionalism, atentie la detalii, implicare, competenta si eficienta in ceea ce priveste identificarea diagnosticului si a tratamentului adecvat. Multi dinte acestia au laudat si departamentul de cardiologie, in cadrul caruia isi desfasoara activitate medici si experienta, empatie si bunavointa. Cu toate acestea, au fost semnalate probleme legate de locurile insuficiente de parcare.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Cardio HD

Cardio HD este cabinetul medical al dr. Radu Irina, medic primar in cardiologie in Hunedoara. Echipa alaturi de care medicul isi desfasoara activitatea este priceputa, bine pregatita, atenta la necesitatile pacientului si competenta, fiind de un real ajutor in realizarea unui act medical ireprosabil. Cabinetul este dotat si cu o aparatura performanta, capabila sa identifice boli cardiovasculare cand inca se afla in stadiul incipient. Tot echipa medicala are pregatirea necesara si pentru stabilirea tratamentului adecvat, prin intermediul caruia pacientul sa se vindece cat mai rapid si eficient. Printre investigatiile realizate se numara si: electrocardiografie, ecocardiografie, ecografie Doppler vasculara (venoasa, arteriala, carotidiana), test de efort, monitorizare holter EKG si TA.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie incepe de la 130 lei.

Aproape toate recenziile postate pentru cabinetul Cardio HD sunt favorabile, reflectand implicarea, profesionalismul, grija fata de pacient si empatia de care cadrele medicale au dat dovada. Aparatura si echipamentul folosit sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in stabilirea diagnosticului adecvat si a tratamentului personalizat. 

3. Clinica Tarbus Medical

Tarbus Medical este o clinica privata, care furnizeaza servicii de inalta calitate pentru pacientii cu diverse nevoi, cuprinzand si specialitatea de cardiologie in Hunedoara. A fost fondata in anul 2019 si, inca de la inceput, a fost orientata catre calitate, performanta si sanatatea pacientului. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa de medici profesionisti, implicati, cu o buna pregatire in cardiologie, printre care se amintesc si: Dr. Pavel Raluca, medic specialist cardiologie si medicina interna si dr. Farca Raluca, medic primar cardiologie. Diagnosticarea si sugerarea unui tratament potrivit se realizeaza prin efectuarea mai multor investigatii cardiologice, cum ar fi: consultatie, EKG, ecografie cardiaca, fractie de ejectie.

Pretul pentru o consultatie cardiologica incepe de la 120 lei.

Parerea majoritara a pacientilor este pozitiva, acestia mentionand ca sunt multumiti de activitatea ireprosabila a cadrelor medicale, de profesionalismul si implicarea de care dau dovada. Multi au remarcat ca atat asistentele, cat si medicii au o buna pregatire, oferind un diagnostic precis si un tratament eficient. In plus, aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Singurul minus este ca institutia medicala nu este echipata corespunzator pentru persoanele cu dizabilitati.

Concluzii

In cazul in care si tu esti in cautarea unei clinici de cardiologie in Hunedoara, iti poti indrepta atentia catre institutiile medicale private amintite anterior in articol, pentru a descoperi o echipa medicala ireprosabila si pentru a beneficia de un act medical exemplar. Alege sa iti pui sanatatea pe primul plan si nu omite nicio vizita la cabinetul medical de specialitate.