Meniu

Cardiologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici in cadrul careia sa existe o categorie special dedicata serviciilor de cardiologie in Iasi, atunci ai ajuns in locul potrivit! Clinicile din oras iti ofera posibilitatea de a accesa o gama variata de servicii, la preturi accesibile, al caror obiectiv principal este de a te ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate.

Pentru a gasi un cardiolog bun in Iasi, trebuie sa ai in vedere mai multe clinici, la care isi desfasoara activitatea specialisti talentati in domeniu. Nu doar pregatirea sau experienta medicului conteaza, ci si aparatura de care dispune, intrucat doar prin intermediul ei poate efectua investigatii si alte servicii de cardiologie. 

Cat costa serviciile de cardiologie in Iasi? 

Preturile practicate la cabinetele de cardiologie din Iasi nu sunt intotdeauna aceleasi, mai ales daca unele dintre ele dispun de colaborari cu diverse agentii de asigurari de sanatate. Un alt factor care poate influenta pretul este tipul de serviciu de care esti interesat: consultatia initiala, testul de efort, ecocardiografia etc. In tabelul urmator au fost trecute preturile consultatiilor: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardiocenter
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparatura moderna si performanta
 • Medici specialisti
 • Program personalizat de evaluare
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de servicii
Clinica Carmed
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
Cardio Medica
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Cardio Consult Plus
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specialisti
 • Contract CAS
 • Gama variata de servicii
Cardiomed
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Preturi accesibile
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de cardiologie in Iasi

Cei care isi doresc sa stea de vorba cu niste medici cardiologi in Iasi, pot opta pentru o programare la una din clinicile prezentate mai jos. Includerea lor in top a fost conditionata de aspecte precum aparatura, gama de servicii, tarife etc. Un alt aspect important, pe care orice persoana trebuie sa-l aiba in vedere este reputatia clinicii, conform experientelor relatate de cei care au vizitat-o deja.

1. Cardiocenter 

Un prim loc pe care il pot vizita oamenii pentru un dr. cardiolog in Iasi este Cardiocenter, un centru medical complet, specializat nu doar in preventia si diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare, ci si in tratarea si urmarirea lor. La centru isi desfasoara activitatea oameni talentati precum Dr. Diana Vuza, medic specialist in cardiologie sau Dr. Alina Iliescu, medic primar in cardiologie cu supraspecializare pe ramura pediatrica. Atat adultii, cat si copiii pot beneficia de serviciile de cardiologie oferite de acest centru. Indiferent de complexitatea cazului, echipa medicala se ocupa de fiecare pacient in parte. Serviciile excelente de diagnostic si tratament sunt oferite prin intermediul aparatelor medicale performante. 

Pretul pachetului in cadrul caruia se regaseste consultatia de cardiologie este de 300 de lei. 

Recenziile de pe pagina Cardiocenter sunt in mod unanim pozitive, iar persoana pe care pacientii o apreciaza in mod deosebit pentru profesionalism si implicare este Dr. Diana Vuza. Deschiderea si amabilitatea personalului medical i-a ajutat pe pacienti sa se relaxeze in timpul consultatiei, astfel incat sa poata vorbi liber despre problemele de care sufera. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardiocenter 
Vezi Pareri

2. Clinica Carmed  

O alta clinica de cardiologie din Iasi la care se pot duce oamenii este Carmed. In cadrul acestei clinici, fiecare pacient este tratat potrivit nevoilor sale individuale, datorita serviciilor medicale personalizate. Clinica este dotata cu aparatura performanta, care sprijina efectuarea serviciilor medicale de inalta calitate. Echipa Carmed este formata din medici cu experienta in domeniu, precum Dr. Laura Bunduc, medic primar in cardiologie si medicina interna, cu competenta in ecocardiografie, ecografie Doppler vasculara periferica, ecografie generala etc. In plus, clinica pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de pachete de servicii medicale, in care este inclusa si consultatia de cardiologie. 

Consultatia de cardiologie, impreuna cu un ECG costa 120 de lei. 

Utilizatorii care au decis sa lase o recenzie pozitiva pe pagina clinicii, au laudat profesionalismul, empatia si calmul personalului medical. Dr. Lauda Bunduc este apreciata drept un medic de exceptie, care stie cum sa comunice cu pacientul. Conditiile optime de siguranta create de clinica sprijina atmosfera placuta, in care oricine se poate relaxa. 

3. Cardio Medica 

La cabinetul de cardiologie din Iasi, Cardio Medica, pacientii o pot gasi pe Prof. Univ. Dr. Catalina Arsenescu Georgescu, medic cardiolog cu o ampla experienta in domeniu, doctor in stiinte medicale, profesor universitar si membru corespondent al Academiei Romane de Stiinte Medicale. Pe parcursul carierei sale, a efectuat numeroase comunicari si publicatii la congrese si in reviste de prestigiu, atat in tara, cat si in strainatate. Printre colaboratorii cabinetului se mai afla Dr. Cristina Prisacariu, medic primar in medicina interna si medic specialist in cardiologie si Dr. Larisa Anghel, medic specialist in cardiologie. Cabinetul le ofera pacientilor acces la servicii standard de cardiologie, precum consultatia, electrocardiografia sau ecocardiografia Doppler color, dar si servicii speciale de cardiologie, ca monitorizarea electrocardiografica de tip holter, sau monitorizarea tratamentului anticoagulant.

Pretul consultatiei incepe de la 200 de lei. 

Conform recenziilor postate de utilizatori pe pagina cabinetului Cardio Medica, personalul medical este profesionist din toate punctele de vedere. In urma experientei prin care au trecut, cei mai multi pacienti au decis sa recomande cabinetul si altor persoane care au nevoie de servicii de cardiologie. 

4. Cardio Consult Plus 

Cabinetul de cardiologie din Iasi, Consult Plus, ofera o gama variata de servicii, multe din ele decontate, datorita contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate. In cadrul lui isi practica meseria mai multi medici talentati, precum Delia Salaru, medic specialist in cardiologie si doctor in medicina, Dr. Lidia Iftimie sau Dr. Elisa Petraru. Cabinetul dispune de aparatura performanta, precum electrocardiograful portabil ELI 230 Wireless, ecocardiograful general Electric Vivid T8 Pro, Holterul BTL si Mortara Ambulo 2400. Serviciile de cardiologie efectuate aici sunt electrocardiograma, ecocardiografia, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale pe 24 de ore, monitorizarea electrocardiogramei pe 24 de ore si ecografia vasculara. 

Costul consultatiei de cardiologie incepe de la 150 de lei. 

Caracteristica pe care o apreciaza in mod deosebit persoanele care au beneficiat de serviciile Cardio Consult Plus este profesionalismul. Medicii sunt competenti si fac tot posibilul sa ii ajute pe pacientii care au nevoie de un diagnostic pentru simptomele de care sufera. 

5. Cardiomed 

O ultima clinica la care isi practica meseria multi medici cardiologi talentati din Iasi este Cardiomed, a carei activitate a inceput in anul 2001. De atunci si pana la momentul actual, clinica a continuat sa-si imbunatateasca tehnicile de lucru si sa inlocuiasca echipamentul vechi cu unul modern, care permite efectuarea unei game variate de servicii de cardiologie. Persoanele interesate pot gasi aici medici primari in cardiologie, precum Dr. Marilena Spiridon si Dan Tesloianu, dar si medici specialisti in cardiologie ca Dr. Mihaela Barbieru, Dr. Rodica Croitoru si Dr. Cristina Ciobanu. Printre serviciile efectuate la clinica, pe langa consultatii, se numara cel de tip EKG, ecocardiografia Doppler color, Holter EKG, Holter TA, testul de efort si ecografia la carotide. 

Pretul consultatiei initiale, in care este inclus si EKG-ul este de 80 de lei. Persoanele cu bilet de trimitere pot beneficia de ea in mod gratuit. 

Multi pacienti au avut parte de o experienta placuta in timpul vizitei la Cardiomed: programarea lor a fost respectata, medicii au dat dovada de rabdare si amabilitate, iar preturile s-au dovedit a fi accesibile, indiferent de buget. Totusi, personalul de la receptie este slab pregatit, lucru care a dus la mai multe neintelegeri. 

Concluzii

In cele din urma, daca vrei sa apelezi la serviciile unui cardiolog din Iasi, alege una din clinicile de mai sus si programeaza-te la un consult! Dupa ce medicul se familiarizeaza cu situatia ta, iti va putea face o recomandare potrivita cu privire la serviciul de cardiologie de care ai nevoie.