Meniu

Cardiologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti o clinica specializata in cardiologie in Oradea? Atunci te incurajam sa parcurgi randurile de mai jos, unde vei descoperi care sunt cele mai potrivite institutii medicale din orasul tau spre care sa iti indrepti atentia. Majoritatea dintre acestea aplica preturi accesibile si servicii variate, care sa te ajute sa te bucuri de o sanatate de fier din toate punctele de vedere. Daca esti in cautarea unui cardiolog bun in Oradea, cel mai probabil vei avea nevoie de cineva care foloseste un echipament performant si care are tehnici avansate. 

Din fericire, in Oradea exista o multime de clinici adecvate pentru efectuarea investigatiilor cardiologice necesare si pentru identificarea timpurie a unei posibile afectiuni. Tot cadrele medicale iti vor fi de ajutor cand vine vorba de aplicarea tratamentului necesar, astfel incat sa te bucuri de o inima sanatoasa si puternica. Avand atat de multe optiuni disponibile de cabinete cardiologice in Oradea, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai cunoscute si apreciate. 

Cat costa o consultatie de cardiologie in Oradea?

Disconfortul resimtit in zona toracica este primul simptom care ar trebui sa te trimita la un medic specializat in cardiologie in Oradea, pentru identificarea sursei problemei. Din fericire, preturile sunt accesibile pentru toata lumea, indiferent de statutul financiar, existand si cabinete care colaboreaza cu agentii de sanatate, motiv pentru care pacientii pot beneficia de astfel de servicii si investigatii in mod gratuit. Cu toate acestea, iata care sunt preturile practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente de ultima generatie si performante
 • Personal prompt, amabil, profesionist si calm
 • Tratament individualizat
 • Preturi accesibile
 • Investigatii precise
Grandmed
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Reputatie foarte buna
 • Rating ridicat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical implicat, profesionist si experimentat
 • Raport calitate/pret excelent
Centrul Venus
140 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 140 Ron
 • Investigatii precise si multiple
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Medici profesionisti
 • Lipsa de organizare
 • Atitudinea asistentelor
 • Prestatia anumitor cadre medicale
Endodigest
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Echipa profesionista
 • Dotari superioare
 • Preturi accesibile
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Cardio Vital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic primar in cardiologie
 • Experienta de peste 15 ani
 • Comunicare deficitara cu pacientul
 • Comportament neadecvat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologie in Oradea

Imediat ce ai sesizat ca te confrunti cu anumite simptome ale unor posibile afectiuni cardiologice, trebuie sa te prezinti la o clinica de cardiologie in Oradea, in care sa afli diagnosticul exact, dar si tratamentul recomandat. Ulterior iti prezentam unele dintre cele mai frecventate cabinete de cardiologie din Oradea pe care le poti lua in considerare: 

1. Clinica Raze

Clinica Raze este o institutie medicala multidisciplinara specializata in servicii medicale de inalta calitate pentru toti pacientii care se confrunta cu afectiuni cardiologice in orasul Oradea. Medicii ofera un act medical corect si complet, avand o experienta vasta in activitatea pe care o desfasoara. Datorita istoricului profesional bogat in cadrul cursurilor de formare si in cadrul spitalelor prestigioase, medicii se afla la dispozitia tuturor pacientilor indiferent de problema de sanatate pe care o experimenteaza. Dotarile clinicii Raze sunt superioare, fiind compuse din aparate si echipamente medicale de ultima generatie, prin intermediul carora medicul poate stabili un diagnostic precis. Printre investigatiile cardiologice disponibile la clinica Raze se numara si: consultatie, control, ecocardiografie, EKG, Holter EKG, Holter TA.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 150 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii Raze au fost placut impresionati de prestatia medicala a personalului, care este atent la detalii, saritor si orientat mereu catre cele mai eficiente solutii, indiferent de gravitatea afectiunii. Promptitudinea, amabilitatea, profesionalismul si rabdarea sunt alte calitati ale medicilor si asistentelor pentru care sunt apreciati. Aparatura este de ultima generatie, reusind sa depisteze afectiuni cardiologice chiar daca se afla in faza incipienta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Grandmed

Grandmed este clinica medicala pentru care poti opta cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de cardiologie in Oradea. Aici vei avea ocazia de a gasi un cardiolog in Oradea cu o experienta vasta, capabil sa ofere un diagnostic precis si rapid. Formata si administrata de cinci medici romani (conferentiari universitari, medici specialisti si primari), clinica Grandmed iti poate oferi serviciile medicale necesare pentru a fi sanatos. Echipamentele si aparaturile utilizate in cadrul cabinetului sunt superioare si de ultima generatie, fiind de un real ajutor pentru cadrele medicale in ceea ce priveste obtinerea unui diagnostic corect. Printre serviciile cardiologice se numara si: consultatie, electrocardiograma, ecografie cardiaca, test de efort standardizat, ecografie Doppler arterial/venos membre superioare/inferioare, ecografie Doppler carotidiana, Holter TA, Holter EKG.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie incepe de la 130 lei.

Reputatia clinicii Grandmed este foarte buna, datorita recenziilor pozitive pe care le-a primit de la numerosii pacienti de-a lungul timpului. Multi dintre ei au apreciat calitati ale personalului medical ca: empatie, profesionalism, respect, calmitate, atentie la detalii, experienta vasta, amabilitate, rapiditate. Raportul calitate/pret pentru serviciile medicale este excelent, iar aparaturile utilizate au capacitatea de a identifica probleme de sanatate chiar si cand se afla in faza incipienta. 

3. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus este o policlinica multidisciplinara din Oradea, care cuprinde mai multe specialitati printre care se numara si consultatiile cardiologice. Pacientii au sansa de a-si trata o multime de patologii, cum ar fi: insuficiente cardiace, boli valvulare, malformatii cardiace congenital, boala coronariana, tulburari de ritm si conducere, cardiomiopatii, hipertensiune arteriala. De asemenea, se realizeaza monitorizari frecvente in cazul pacientilor care se confrunta cu: stare postinfact, angioplastie si stare post interventii cardiovasculare. Medicul primar in cardiologie dr. Lazar Violeta iti este alaturi in tot parcursul investigatiilor sau, oferindu-ti sfaturi relevante si tratamente adecvate pentru afectiunea de care suferi. Dotarile policlinicii sunt superioare cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, care au capacitatea de a facilita procesul de a obtine un diagnostic precis.

Pretul pentru o consultatie la un cabinet de cardiologie in Oradea incepe de la 140 lei.

Multi dintre pacientii care au pasit pragul centrului vascular Venus au fost multumiti de actul medical prestat de medici si asistente. Serviciile sunt de calitate, personalul profesionist, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Cu toate acestea, au fost semnalate si nemultumiri in ceea ce priveste organizarea deficitara, atitudinea asistentelor si prestatia unor anumite cadre medicale.

4. Endodigest

Clinica Endodigest are ca scop indeplinirea dorintelor si nevoilor tuturor pacientilor in ceea ce priveste tratarea afectiunilor cardiologice in Oradea. Echipa medicala este tanara, dinamica, atenta la nevoile pacientilor si cu o experienta profesionala de exceptie, motiv pentru care abordarea sa este intotdeauna eficienta si sigura pentru vindecarea pacientului. Relatia dintre medic si pacient este una puternica, pentru ca doctorii de la Endodigest prioritizeaza de fiecare data sanatatea si bunastarea sa. Datorita dotarii cabinetului cu aparaturi moderne si echipamente de ultima generatie, pacientii au sansa de a obtine rezultate precise in legatura cu starea lor de sanatate. Pe langa toate acestea, orarul este actualizat in mod constant, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie verificat in functie atat de departament, cat si de medic.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie la care se adauga si EKG este de 140 lei.

Rating-ul clinicii este suficient de ridicat, ceea ce inseamna ca pacientii care au ales Endodigest au fost multumiti. Multi dintre ei au mentionat ca echipa medicala este calma, rabdatoare si profesionista in realizarea procedurilor si investigatiilor. Dotarile sunt superioare, iar precizia investigatiilor efectuate este inalta. Cu toate acestea, au existat si nemultumiri din cauza nerespectarii programarilor.

5. Cardio Vital

Cu o experienta de peste 15 ani, dr. Liliana Adriana Vatca, medic primar in cardiologie in Oradea, reuseste sa raspunda tuturor nevoilor pacientilor, indiferent cat de periculoasa este problema de sanatate de care sufera. Aceasta se afla printre cei mai cunoscuti si apreciati medici cardiologici din Oradea, datorita faptului ca ofera diagnostice precise si tratamente eficiente indiferent de gravitatea problemelor de sanatate. Aparatura utilizata este la standarde europene, reusind sa identifice in timp util orice tip de afectiuni cardiovasculare. Experienta profesionala a medicului primar in cardiologie a fost dobandita in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca.

Pretul pentru o consultatie cardiologica la care se adauga ECG si o ecocardiografie este de 250 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Unii dintre ei mentioneaza de profesionalismul de care medicul da dovada la fiecare interactiune cu pacientul, in timp ce altii spun ca sunt surprinsi intr-un mod neplacut de comportamentul medical al doamnei doctor, care nu are o atitudine tocmai adecvata fata de pacientii sai. 

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa beneficiezi de o consultatie de cardiologie in Oradea in care sa afli daca te confrunti cu afectiuni periculoase, iti poti indrepta atentia catre cele cinci clinici amintite anterior in articol. Problemele cardiologice sunt, de cele mai multe ori, mostenite genetic, fiind de-a dreptul periculoase, mai ales daca nu sunt monitorizate si tratate in mod corespunzator sub supravegherea unui medic specialist. Din fericire, investigatiile care se realizeaza cu usurinta in cadrul acestor clinici din orasul tau sunt accesibile si la indemana tuturor.