Meniu

Cardiologie pediatrica Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un medic specializat in cardiologie pediatrica in Bacau? Din fericire, ulterior in articol, ti-am pregatit cateva clinici si cabinete care abordeaza aceasta ramura medicala. In cadrul lor, isi desfasoara activitatea medici cu experienta, capabili sa identifice afectiuni ale inimi chiar si atunci cand se afla in stadiul incipient. Pentru o buna functionare a inimii copilului tau, este foarte important sa te asiguri ca efectuezi investigatiile necesare in mod regulat, mai ales daca cel mic este predispus la astfel de patologii. 

Din pacate, nu exista foarte multe clinici cu o astfel de specialitate in Bacau, insa tot ai posibilitatea de a cere ajutorul unui medic specialist din cadrul unei clinici de prestigiu. Conteaza foarte mult ca medicul sa stabileasca un diagnostic corect, pe baza caruia sa ofere un tratament eficient. Cu cat boala este tratata mai din timp, cu atat riscul acesteia asupra sanatatii devine mai redus. In articolul de fata vei descoperi care sunt unitatile medicale private in care poti avea incredere.

Cat costa un control la o clinica de cardiologie pediatrica in Bacau?

Inainte de a merge la o clinica, este important sa stii si care sunt costurile generale ale unui control de cardiologie pediatrica in Bacau. Din fericire, acestea nu sunt ridicate. In plus, exista si clinici private care colaboreaza cu diverse case de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii decontate. Cu toate acestea, mai jos ti-am pregatit si preturile practicate in clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
BestClinic
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 120 Ron
 • Aparate performante
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Investigatii multiple
 • Preturi ridicate
Medical Test
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Personal experimentat, implicat si empatic
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Decalarea programarilor
 • Masurile de protectie impotriva COVID 19 nu sunt respectate intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in cardiologie pediatrica in Bacau

Stim ca nu exista foarte multe variante disponibile din care sa alegi, dar te asiguram ca in cele ce urmeaza iti sunt prezentate unele dintre cele mai de incredere clinici de cardiologie pediatrica in Bacau. Iata care este si parerea celorlalti pacienti care au beneficiat de serviciile acestor cabinete medicale, dar si care sunt dotarile principale ale lor:

1. BestClinic

BestClinic este o clinica din Bacau specializata in cardiologie pediatrica, in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa medicala experimentata si atenta la detalii. Dr. Madalina Mircioaga este medic specialist in cardiologie cardiaca, ecografie cardiaca si pediatrie. Medicul da dovada de empatie, profesionalism, rabdare si calmitate in lucrul cu pacientii, creandu-i copilului tau un mediu placut in care sa nu se teama de investigatiile medicale efectuate. Aparatura utilizata este de o performanta inalta, cu ajutorul careia cadrele medicale reusesc sa identifice un diagnostic corect intr-un timp scurt. De asemenea, tot medicul este cel care ofera si tratamentul adecvat pentru problema copilului, in cazul in care este necesar, pentru o vindecare rapida si eficienta.

Pretul pentru un control de cardiologie pediatrica porneste de la 120 lei.

Majoritatea pacientilor au fost incantati de prestatia medicala a clinicii, mentionand ca echipa este formata din medici si asistente cu experienta, bun simt, atentie la detalii, rabdare si pasiune pentru medicina. Echipamentele medicale utilizate sunt de ultima generatie, iar aparatura este performanta, reusind sa identifice chiar si cele mai infime nereguli. Din pacate, unii dintre pacienti considera ca serviciile sunt scumpe.

Vezi parerile pacientilor despre BestClinic
Vezi Pareri

2. Medical Test

Clinica Medical Test se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa mearga cu fiul sau fiica lor la o consultatie de cardiologie pediatrica in Bacau, pentru identificarea anumitor probleme de sanatate, dar si pentru tratarea adecvata a acestora. Colectivul medical este de exceptie, stie exact ce metoda de abordare sa aplice pentru a-l ajuta pe cel mic si poate afla intr-un timp scurt care este problema pe care copilul o experimenteaza. Se recomanda o vizita la medicul cardiolog inca de la primele simptome. Aparatura si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, fiind de ajutor in stabilirea unui diagnostic corect. Pe baza diagnosticului, medicul poate sa recomande si un tratament potrivit, in functie de problema de sanatate a copilului. 

Pretul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica incepe de la 100 lei.

Exista atat pacienti multumiti de actul medical al clinicii, cat si pacienti care nu recomanda serviciile sale. Echipa medicala da dovada de o experienta vasta, implicare, empatie si dorinta de a trata, iar aparaturile utilizate sunt performante si eficiente in depistarea afectiunii. Cu toate acestea, exista si persoane care amintesc de faptul ca programarile si masurile de protectie impotriva COVID 19 nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Ai ajuns la concluzia ca cel mic are nevoie de o consultatie de cardiologie pediatrica in Bacau si nu stii care clinica este cea potrivita? In articolul de mai sus vei descoperi institutii medicale private de incredere, pe care le poti lua in considerare, pentru a scapa de grija deplasarii intr-un alt oras. Nu neglija niciun simptom, mai ales in cazul in care copilul tau este predispus genetic la afectiuni cardiace.