Meniu

Cardiologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prioritatea fiecarui parinte este propriul sau copil; de fiecare data cand micutul se confrunta cu un disconfort in zona toracica, un medic de cardiologie pediatrica din Brasov poate fi persoana potrivita care sa stabileasca un diagnostic corect si, posibil, un tratament pe masura. Daca esti in cautarea unui astfel de doctor, dar nu stii care clinica este adecvata pentru indeplinirea acestei cerinte, citeste mai departe, unde vei descoperi trei cabinete medicale de incredere cu medici de exceptie.

Desi nu exista prea multe variante de clinici care sa fie specializate in cardiologia pediatrica in Brasov la care sa apelezi, ai parte, totusi, de specialisti in domeniu chiar in orasul tau pe care ii poti lua in considerare pentru a-ti consulta copilul. Imediat ce simptomele apar, este recomandat iti faci o programare in cel mai scurt timp posibil, pentru ca o boala identificata din timp poate sa fie tratata mult mai usor. 

Cat costa o consultatie de cardiologie pediatrica in Brasov?

Costurile aferente pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in Brasov pot varia de la o institutie medicala la alta, in functie de dotari si de echipamentele medicale utilizate. Daca acestea sunt performante, cel mai probabil si investigatiile ar putea sa fie mai costisitoare, insa, de regula, preturile sunt accesibile pentru toata lumea. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt preturile aplicate la centrele medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinicco
Clinica-Verificata
275 Ron
 • Pret Consultatie 275 Ron
 • Metode eficiente de tratament
 • Investigatii precise
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atentie la detalii
 • Neglijenta in ceea ce priveste documentele pacientilor
Medicover
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal medical profesionist, amabil si atent la detalii
 • Amabilitate si atitudine pozitiva
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Investigatii cardiologice pediatrice ireprosabile
 • Personal medical cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Nerespectarea programarilor
 • Comportamentul personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in cardiologia pediatrica in Brasov

Daca esti in cautarea unui cabinet medical care sa aiba specialitatea de cardiologie pediatrica in Brasov, ai venit in locul potrivit. In cele ce urmeaza iti vom prezenta unele dintre clinicile prestigioase din orasul tau pe care te poti baza pentru a obtine un diagnostic corect. Iata ce ar trebui sa stii despre ele:

1. Clinicco

In cadrul clinicii Clinicco isi desfasoara activitatea o echipa compusa din medici cu experienta bogata in ceea ce priveste cardiologia pediatrica in Brasov, printre acestia remarcandu-se chiar activitatea dr. Anca Sglimbea, medic primar in pediatrie, competenta cardiologie pediatrica. Istoricul sau profesional a inceput in anul 1994, ca medic stagiar la spitalul municipal, dobandind o experienta de 10 ani in aceasta ramura medicala. De asemenea, dotarile cabinetului sunt superioare, de ultima generatie, fiind de un real ajutor medicilor in realizarea tuturor etapelor de ingrijiri medicale necesare, cum ar fi: investigatii complete, masuri de preventie, interventii cardiovasculare sau chiar recuperare medicala. Clinica se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, fiind la curent cu cele mai noi tehnici si metode de tratament.

Pretul pentru o consultatie la cardiologie pediatrica este de 275 lei.

Conform recenziilor postate de pacienti, acestia se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat, fiind in permanenta supravegheati de medicii specialisti. Datorita aparaturii profesionale, medicii reusesc sa identifice in timp util care este afectiunea de care pacientul sufera indiferent de gravitatea acesteia si de varsta. Din pacate, exista si persoane care acuza faptul ca anumite cadre medicale au pierdut din documente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinicco
Vezi Pareri

2. Medicover

Medicover este o companie privata care furnizeaza servicii medicale tuturor pacientilor indiferent de nevoile pe care le au, printre care se numara si specialitatea de cardiologie pediatrica in orasul Brasov. Echipamentele care se afla in dotarea clinicii sunt performante, avand capacitatea de a depista probleme severe de sanatate, indiferent de gravitate si de varsta. Copiii au prioritate cand vine vorba de o inima sanatoasa, iar personalul medical este intotdeauna gata sa le ofere suportul necesar. 

Pretul pentru cardiologia pediatrica porneste de la 220 lei.

Majoritatea pacientilor care au luat in considerare serviciile lantului de clinici Medicover au fost multumiti de prestatia medicilor, dar si de aparaturile utilizate pentru efectuarea investigatiilor. Fiecare pacient este tratat cu amabilitate si atentie, punandu-se mai presus de toate calitatea umana. Din pacate, au existat si pacienti care au considerat ca actul medical al clinicii din Brasov ar putea cunoaste imbunatatiri, mai ales cand vine vorba de timpul indelungat petrecut in sala de asteptare. 

3. Regina Maria

La fel ca Medicover, si Regina Maria reprezinta un lant prestigios de clinici medicale in mai multe orase din tara, printre care si in Brasov, unde pacientii pot beneficia de o cardiologie pediatrica. Echipamentele medicale performante si dotarile moderne ale fiecarui cabinet in parte sunt dovada faptului ca scopul principal al clinicii este indreptat catre pacient si catre imbunatatirea calitatii vietii sale. Din fericire, colectivul clinicii Regina Maria este format din medici cu experienta in ramurile medicale pe care le practica, venind cu solutii optime pentru fiecare pacient in parte, indiferent de varsta sau de problemele pe care le experimenteaza. Din acest motiv, multi parinti aleg pentru copiii lor clinica Regina Maria pentru efectuarea unor astfel de consultatii si investigatii cardiologice. 

Pretul pentru o cardiologie pediatrica porneste de la 300 lei.

Cu toate ca nu toti pacientii care au optat pentru Regina Maria isi arata aprecierea si multumirea fata de prestatia medicala a cadrelor medicale, exista si persoane care s-au dovedit a fi de-a dreptul multumite de ajutorul primit. Medicii au o experienta vasta si isi trateaza pacientii cu seriozitate indiferent de afectiunea de care sufera. Sunt necesare, totusi, imbunatatiri in ceea ce priveste respectarea programarilor si comportamentul personalului de la receptie. 

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici medicale care sa fie specializata in cardiologia pediatrica in Brasov, atunci variantele amintite mai sus iti pot fi de un real ajutor pentru ca micutul tau sa obtina ajutor de la un medic de specialitate. Descopera care clinica dintre cele amintite anterior sunt potrivite pentru necesitatile copilului tau, dar si care a primit un rating pozitiv de la ceilalti pacienti care au beneficiat de serviciile sale.