Meniu

Cardiologie pediatrica Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Activand intr-o ramura a medicinei concentrata pe problemele cardiace al copiilor, serviciile de cardiologie pediatrica din Buzau ofera micilor pacienti diagnosticare si tratament de calitate, cu ajutorul tehnologiilor medicale de ultima generatie si al personalului medical specializat. Ori de cate ori copilul tau are simptome care pot fi asociate cu o afectiune a inimii, nu trebuie sa amani vizita la un cardiolog pediatru. Mai mult, medicii neonatologi recomanda un consult al inimii inca din primele zile de viata ale celui mic.

Pentru astfel de nevoi presante pe care parintii le resimt din plin atunci cand este vorba despre fiinta cea mai draga si mai fragila din viata lor, a fost scris articolul de mai jos, in care se prezenta unitatea medicala din Buzau care efectueaza consultatii si investigatii cardiologice la copii.

Cat costa o consultatie de cardiologe pediatrica in Buzau?

Desigur ca pretul nu este cel mai important lucru cand mergi la o consultatie de cardiologie pediatrica in Buzau, insa atunci cand copilul este cu tine, vrei sa elimini orice situatie neprevazuta si sa te concentreze asupra lui si sa acorzi maxima atentie recomandarilor medicului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii la care trebuie sa ajungi si tariful practicat pentru consultul cardiologic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti si amabili
  • Preturi decente
  • Rezultate corecte pentru analize si investigatii
  • Comunicarea personalului de la receptie cu pacientii ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesi un cabinet de cardiologie pediatrica in Buzau?

Pentru a sti la ce sa te astepti de la vizita la cabinetul de cardiologie pediatrica din Buzau, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor clinicii in care activeaza, dotarile cu aparatura, competentele medicului si parerile pacientilor despre activitatea centrului medical respectiv. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

New Medical

La cabinetul de cardiologie pediatrica de la clinica New Medical se pot efectua urmatoarele investigatii specifice pentru afectiunile cardiovasculare la copii: consultatie de specialitate, ecocardiografie Doppler, electrocardiografie (EKG), test de efort, monitorizare Holter EKG, monitorizare TA pentru 24 sau 72 de ore. Sub umbrela brandului New Medical Buzau se regasesc 28 de specialitati medicale, analize si investigatii paraclinice, desfasurate in cele patru puncte de lucru din oras. Pe dr. Anca Arhip, medic specialist cardiolog pediatru, o poti gasi la centrul din Str. Pacii si la cel din Str. Stadionului. Este un medic tanar si bine pregatit, care si-a castigat experienta in cadrul rezidentiatului efectuat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” din Iasi, si ulterior in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Targu Mures. 

Pentru o consultatie de cardiologie pediatrica cu EKG inclus vei plati 180 de lei, iar pentru pachetul complet alcatuit din consultatie + EKG + ecocardiografie vei achita 300 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de activitatea clinicilor si cabinetelor New Medical. In recenziile de pe Google, se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, preturile decente, iar rezultatele analizelor si investigatiilor sunt corecte. Sunt si pacienti care spun ca ar fi nevoie de o imbunatatire a comunicarii personalului de la receptie cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre New Medical
Vezi Pareri

Concluzii 

Atunci cand vrei sa investighezi simptome legate de functionarea inimii copilului tau, poti apela cu incredere la serviciile de cardiologie pediatrica din Buzau, puse la dispozitia locuitorilor din judet in cadrul unei clinici dotate cu aparatura moderna. Cum persoana medicului este un element esential al consultatiei, diagnosticului si tratamentului eficient, poti conta aici pe un cardiolog pediatru bine pregatit, cu experienta dobandita in centre medicale cu standarde inalte din tara.

Dupa lectura acestui articol, ai inteles probabil ca nu ai niciun motiv pentru a lua in considerare deplasarea catre Capitala sau un alt oras mare in vederea obtinerii unei consultatii preliminare de calitate si ca municipiul Buzau iti poate oferi toate conditiile unui diagnostic precis pentru simptomatologia inimii copilului.