Meniu

Cardiologie pediatrica Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de sanatate de la nivelul inimii pot aparea inca de la cele mai mici varste, caz in care este necesara o consultatie de cardiologie pediatrica in Galati. Aici exista un medic pediatru specializat in cardiologie pediatrica, la care parintii merg cu incredere cu cei mici.

In acest articol te invitam sa descoperi lucrurile pe care este bine sa le stii in legatura cu serviciile de cardiologie pediatrica din Galati. In acest fel, vei avea informatii utile despre locatia potrivita in care sa te prezinti cu micutul pentru o consultatie, o ecografie cardiaca sau un EKG, in vederea diagnosticarii si a monitorizarii unei afectiuni cardiace dobandite sau congenitale. 

Cat costa o consultatie de cardiologie pediatrica in Galati

O consultatie de cardiologie pediatrica in municipiul Galati  are un pret care difera in functie de clinica, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic pediatru cu experienta
 • Buna comunicare cu micii pacienti
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Ecografii
 • Consiliere nutritionala
Hyperclinica MedLife
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic cardiolog pediatru cu experienta
 • Curatenie si igiena impecabile
 • Atmosfera placuta
 • Personal medical amabil si atent
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de cardiologie pediatrica in Galati

Iata la ce clinici si cabinete de cardiologie pediatrica din Galati te poti prezenta cu copilul pentru control si investigatii de specialitate!

1. Dr. Laura Cristescu-Budala

Dr. Laura Cristescu-Budala este medic pediatru si cardiolog pediatru in municipiul Galati. Serviciile pe care le pune la dispozitie in cabinetul propriu sunt: consultatii medicale pediatrice, ecografii si recoltari, iar un alt mare avantaj oferit este cel de servicii medicale pediatrice la domiciliu. In plus, atat pentru copii, cat si pentru familiile acestora se ofera consiliere. Pe site-ul medicului se specifica insa ca pana la data de 30 aprilie ofera consultatii de cardiologie si cardiologie pediatrica in cadrul Medlife Galati.

Pretul unei consultatii de cardiologie pediatrica este de 250 de lei.

Acest medic este foarte apreciat in Galati. Oamenii spun ca au intalnit un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, un pediatru care are o pregatire si o experienta solide si care stie sa lucreze cu copiii, dand dovada de rabdare, empatie, atentie si blandete. In recenziile de pe internet sunt numeroase aprecieri ale parintilor care au venit cu copiii la acest cabinet, ei spunand ca micii pacienti au fost cuceriti de dr. Cristescu-Budala.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Laura Cristescu-Budala
Vezi Pareri

2. Hyperclinica Medlife Nicolae Balcescu

In Hyperclinica Medlife Nicolae Balcescu din Galati functioneaza 15 specialitati medicale pentru copii si adulti, printre care si cardiologie pediatrica, impartite in 12 cabinete medicale. Unitatea dispune de un departament de imagistica dotat cu aparatura performanta, utila pentru un diagnostic corect in cazul tuturor pacientilor. La departamentul de cardiologie pediatrica isi desfasoara activitatea dr. Carmen Laura Cristescu Budala, care ofera numeroase servicii: consiliere parinti, consultatii de cardiologie si de pediatrie, EKG, ecografie de cord, holter EKG, holter tensiune arteriala, monitorizare curba crestere, interpretare analize.

Pretul unei consultatii de cardiologie pediatrica este de 450 de lei, iar pentru o astfel de consultatie, care mai contine si ecocardiografie, tariful este de 575 de lei.

Chiar daca unii pacienti considera ca serviciile din aceasta hyperclinica sunt „ireprosabile” si ca totul, de la receptie si pana in cabinet este caracterizat de profesionalism si amabilitate, sunt si persoane care spun ca ar mai fi multe lucruri de imbunatatit. Cele mai multe nemultumiri sunt legate de: preturile mari, faptul ca nu se raspunde la telefon, ca nu se respecta orele de programare sau de anularea unor programari. 

Concluziile noastre

Atunci cand se impune o consultatie de cardiologie pediatrica in Galati, parintii incearca sa ajunga la cel mai bun medic. Diagnosticul si tratamentul unei suferinte cardiace sunt esentiale pentru o viata in conditii normale, chiar daca este vorba de un bebelus sau de un copil mai mare.

Medicul pe care ti l-am prezentat in articol este foarte apreciat in Galati pentru calitatile profesionale, dar si pentru cele umane. De aceea, copiii se simt confortabil si in elementul lor in cabinet, iar parintii sunt multumiti de experienta placuta a copiilor lor si de abordarea terapeutica.