Meniu

Cardiologie pediatrica Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O vizita cu copilul la cardiologie pediatrica in Oradea poate depista numeroase probleme, de la malformatii congenitale ale cordului, la hipertensiune arteriala, aritmii, insuficienta cardiaca sau ateroscleroza.

In functie de motivul prezentei la cardiolog, acesta poate efectua o consultatie completa, care cuprinde urmatoarele: anamneza medicala, examen fizic, ecografie cardiaca, EKG sau poate recomanda anumite teste de laborator sau imagistice, cum ar fi tomografia computerizata sau rezonanta magnetica, pentru o evaluare detaliata a inimii si vaselor de sange. In acest articol, te invitam sa descoperi un cabinet de cardiologie pentru copii din Oradea la care sa-l programezi pe cel mic pentru un set complet de investigatii la inima.

Cat costa consultatia de cardiologie pediatrica la Oradea?

Consultatia de cardiologie pediatrica are un tarif, in Oradea, care nu difera fata de alte orase din tara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Venus
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Numeroase specialitati medicale
  • Cabinet de cardiologie pediatrica
  • Investigatii cardiologice pentru copii si adulti
  • Aparatura moderna
  • Medici cu experienta
  • Timp mare de asteptare
  • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu copilul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in Oradea

In continuare, te invitam sa descoperi unde te poti programa cu copilul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in municipiul Oradea, cu sau fara ecografie cardiaca. 

Centrul Vascular Venus

O optiune foarte buna pentru o consultatie pediatrica in municipiul Oradea este Centrul Vascular Venus. Dr. Violeta Lazar este medic primar cardiologie, cu competenta in ecocardiografia pediatrica. In cabinetul acestui specialist, pot fi tratate patologiile specifice (insuficienta cardiaca, malformatii cardiace congenitale, boli valvulare, tulburari de ritm etc.), se efectueaza examene medicale in ambulator sau cu spitalizare de zi si se efectueaza si manevre de cardiologie interventionala, in cazul copiilor. Din cadrul retelei Venus, fac parte clinici medicale situate in Oradea, Beius, Tinca si Valea lui Mihai. Policlinicile dispun de numeroase cabinete de specialitate, din mai multe domenii medicale.

O consultatie de cardiologie pediatrica are un tarif de 200 de lei.

Serviciile acestui centru medical sunt, in general, apreciate de pacienti. Acestia sustin ca au fost intampinati de personalul amabil de la receptie, dar si de medici bine pregatiti. Datorita experientelor pozitive, unii pacienti le recomanda oradenilor sa vina in aceasta locatie pentru tratarea problemelor de sanatate. Sunt insa si persoane care nu sunt foarte incantate de aceasta clinica, spunand ca preturile sunt mari, ca timpii de asteptare sunt ridicati si ca se remarca lipsa de organizare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Vascular Venus
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Oricare ar fi motivul pentru care te prezinti cu copilul la un cabinet de cardiologie pediatrica din Oradea, este important sa beneficiezi de servicii de calitate, astfel incat diagnosticul sa fie corect, iar micutul pacient sa ramana cu impresia unei experiente placute. 

In clinica pe care ti-am prezentat-o poti merge cu incredere, pentru ca medicul este specializat in lucrul cu copii, are competente in ecografia de cord pediatrica si dispune de cunostintele necesare pentru un diagnostic corect si un tratament eficient.