Meniu

Cardiologie pediatrica Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand e vorba despre sanatatea inimii copilului tau, nu faci compromisuri si vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de cardiologie pediatrica din Pitesti. Afectiunile cardiace ale copiilor au particularitati diferite de cele ale adultilor, incluzand aici si patologiile congenitale, de aceea este important ca micul pacient sa fie vazut de un medic competent in aceasta ramura a medicinei, care sa aiba in plus si rabdarea si empatia necesare in lucrul cu cei mici, contribuind la o atmosfera relaxata, propice consultatiei si investigatiilor aferente. 

Daca nu stii incotro sa te indrepti in Pitesti pentru a rezolva o problema medicala de competenta unui cardiolog pediatru, iti sta la dispozitie articolul de fata, care contine o cercetare bine documentata asupra clinicilor in care exista cabinete de cardiologie pediatrica.

Ce optiuni ai pentru cardiologie pediatrica in Pitesti? 

Pentru ca nu ai nici timp, nici resurse pentru o cercetare a pietei medicale din oras si nici nu vrei sa accepti simple recomandari de la cunoscuti pentru un cabinet bun de cardiologie pediatrica din Pitesti, lectura acestui text iti poate oferi raspunsul multor intrebari. In tabelul de mai jos gasesti numele clinicilor catre care ar trebui sa mergi cu cel mic la consultatie, precum si tarifele aferente serviciilor de cardiologie pentru copii, din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Servicii de calitate
 • Orientare catre binele si confortul pacientilor
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti si empatici
 • Personal amabil
 • Preturi ridicate
Regina Maria
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Explicatii oferite cu rabdare pacientilor
 • Timp de asteptare mare
 • Diferente intre pretul comunicat initial si pretul final al unor servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de cardiologie pediatrica din Pitesti

Pentru a alege cel mai bun cabinet de cardiologie pediatrica din Pitesti, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile incluse in clasament. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre calitatea serviciilor, aparatura din dotarea centrelor medicale, medicii cardiologi de aici si despre parerile pacientilor sau ale parintilor micilor pacienti care le-au vizitat.

1. Clinica Forte Vita

Pentru orice simptom ingrijorator legat de functionarea inimii copilului tau, te poti adresa la Clinica Forte Vita unuia dintre medicii cu experienta, apreciati de parintii din Pitesti si judetul Arges, dr. Dragos Petrescu, medic specialist in cardiologie pediatrica, avand competente in ecocardiografie fetala si ecografie Doppler cardiaca, si dr. Carmen-Mihaela Voicu, medic primar cardiologie, care consulta de la nou-nascuti, din primele zile de viata, pana la varstnici, efectuand si ecografii de cord. Serviciile de sanatate oferite de brandul Forte Vita includ un lant de farmacii cu o traditie de peste 25 de ani si, din anul 2022, o clinica moderna, cu 30 de specialitati, dotari cu echipament de ultima generatie si un colectiv alcatuit din peste 60 de medici, care stau la dispozitia argesenilor pentru consultatii si investigatii.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie cu EKG la cardiologie pediatrica vei plati suma de 330 de lei, iar pentru pachetul complet consultatie + EKG + ecografie Doppler cardiaca vei achita 600 de lei.

Gradul de multumire pentru experienta inregistrata la Clinica Forte Vita este unul foarte ridicat. Pacientii scriu in recenziile de pe Google ca serviciile sunt de calitate, orientate catre binele si confortul pacientilor, ca aparatura este moderna, medicii profesionisti si empatici si intregul personal este amabil. Cativa pacienti sunt nemultumiti de preturile ridicate practicate de clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Pentru consultatii de calitate si garantia oferita de un brand de servicii medicale apreciat de pacientii din intreaga tara, poti merge cu cel mic la Clinica Regina Maria din Bd. Bratianu – Pitesti, unde o vei gasi pe dr. Diana Marinescu, medic specialist cardiologie si medic primar pediatrie, avand competente in cardiologia pediatrica. La cabinetul specializat se efectueaza consultatii si EKG traseu. Cunoscuta retea privata de sanatate Regina Maria include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritoriul Romaniei, si functioneaza in Pitesti cu o policlinica si trei centre de recoltare.

Tarifele pentru serviciile de cardiologie pediatrica de la Regina Maria Pitesti pot fi vizualizate pe site-ul web, in pagina de prezentare a medicului Diana Marinescu. Pentru o consultatie se percepe suma de 270 de lei.

O buna parte a pacientilor care au lasat recenzii pentru aceasta clinica declara ca au avut experiente multumitoare, ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti si empatici, care au explicat cu rabdare diagnosticul stabilit. Pe de alta parte, unii pacienti reclama timp de asteptare mare, peste ora programarii si diferente intre pretul comunicat initial la receptie si pretul final care li s-a incasat la plecarea din clinica.

Concluzii

Desi Bucurestiul este relativ aproape, la fel si serviciile medicale din Capitala, este important sa poti beneficia pentru copilul tau de o consultatie si de investigatii de cardiologie pediatrica in Pitesti ori de cate ori este nevoie. Orice problema de functionare a organului vital a celui mic sau orice suspiciune a medicului de familie trebuie elucidate fara intarziere si pentru acest lucru iti stau la dispozitie medici cardiologi avand competente in pediatrie sau cardiologie pediatrica, care activeaza in clinicile de top incluse in clasamentul de mai sus.

Cu ajutorul informatiilor de prezentare a centrelor medicale din Pitesti amintite in articol, vei putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste sanatatea inimii copilului tau si vei suna pentru o programare la cea mai buna clinica din oras care poate sa ofere solutia optima pentru problema celui mic.