Meniu

Cardiologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unei solutii pentru problemele privind functionarea inimii copilului tau, cardiologia pediatrica din Ploiesti poate fi o optiune excelenta pentru servicii de calitate in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiace ale celor mici. Nu orice cardiolog are competente in bolile de inima ale copiilor, cunoasterea particularitatilor cordului la aceasta categorie de varsta, inclusiv a afectiunilor congenitale, fiind esentiala.

Iti doresti, desigur, un medic cardiolog pediatru bun din Ploiesti care sa poata oferi un diagnostic precis pentru simptomele pe care le acuza cel mic si un tratament eficient. Articolul de fata iti poate servi drept ghid in identificarea clinicilor cu servicii de cardiologie pediatrica la care poti merge la o consultatie cu copilul tau.

Unde gasesti un cabinet de cardiologie pediatrica in Ploiesti?

Vrei tot ce este mai bun pentru copil, vrei sa il scutesti rapid de orice suferinta si sa aiba posibilitatea unei vindecari rapide a oricarei afectiuni si acest lucru este cu atat mai important cu cat este vorba despre organul vital, inima, pe care vrei sa o lasi pe mainile celui mai bun medic de la o cabinet cu servicii de cardiologie pediatrica din Ploiesti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate de acestea pentru o consultatie de specialitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Andodent
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Personal medical profesionist si amabil
 • Dr. Adrian Soare Tatucu – medic bun, empatic si bland
 • Solutii eficiente pentru problemele de sanatate
 • Timp de asteptare mare
MedLife Lotus
380 Ron
 • Pret Consultatie 380 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale bune
 • Nu se respecta orele de programare
 • Preturi ridicate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de cardiologie pediatrica din Ploiesti

Pentru ca nu te multumesti cu o simpla recomandare in ceea ce priveste un cabinet de cardiologie pediatrica din Ploiesti, ai nevoie de informatii suplimentare pe care sa le poti folosi in decizia de a alege intre clinicile incluse in clasament. Sectiunea urmatoare a articolului iti ofera detalii relevante despre calitatea serviciilor unitatilor medicale din top, despre competentele medicilor si parerile pacientilor sau ale parintilor micilor pacienti, in legatura cu prestatiile clinicilor.

1. Centrul Medical Andodent

Centrul Medical Andodent din Ploiesti a fost infiintat in anul 2006, cand si-a inceput activitatea cu un cabinet de medicina dentara, avand in prezent o echipa formata din aproximativ 40 de cadre medicale, care deservesc peste 20 de specialitati, printre care si cardiologia pediatrica. Clinica asigura servicii medicale pentru pacientii de toate varstele, atat contra cost, cat si gratuite, prin contractul de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova. La cabinetul de cardiologie pediatrica se pot efectua, cu aparatura de ultima generatie, achizitionata prin proiecte finantate din fonduri europene, investigatii de electrocardiograma, ecocardiografie transtoracica 2D, 3D, monitorizare Holter EKG 24-48 ore, ecocardiografie Doppler. Dr. Adrian Soare Tatucu este medic specialist in cardiologie, cu experienta la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti si peste 5000 de cazuri tratate.

O consultatie de cardiologie pediatrica cu EKG si ecocardiografie incluse are pretul de 200 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de aceasta clinica, potrivit recenziilor de pe Google. Ei apreciaza ca este un centru medical de nota 10, cu personal profesionist si amabil, in care au gasit rezolvarea problemelor de sanatate cu care se confruntau. Medicul Adrian Soare Tatucu este considerat un medic bun, empatic si bland cu pacientii. Sunt si pacienti nemultumiti, pentru care timpul de asteptare a fost mare, iar comunicarea cu personalul de la receptie nu s-a desfasurat in cele mai bune conditii de politete si solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Andodent
Vezi Pareri

2. Spital MedLife Lotus

Spitalul MedLife Lotus din Ploiesti a fost infiintat in anul 2012 intr-o cladire moderna, in care prahovenii pot accesa in ambulator o gama larga de servicii medicale de pediatrie: pediatrie generala, alergologie si imunologie, endocrinologie pediatrica, ORL/audiologie, pneumologie pediatrica, cardiologie pediatrica, hematologie-oncologie pediatrica, imagistica si dermatologie. Spitalul dispune de sectii de ginecologie, chirurgie generala, ORL si de maternitate. Spitalul MedLife Lotus din Ploiesti ofera garantia unor servicii de calitate sub umbrela brandului MedLife, cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Pachetul complet de consultatie + EKG + ecocardiografie pediatrica te va costa 380 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in functie de experienta inregistrata si de cabinetului caruia s-au adresat la Spitalul MedLife Lotus. Potrivit unora dintre comentarii, serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, iar solutiile medicale au avut rezultate bune. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta ora programarilor, ca preturile sunt ridicate si ca personalul de la receptie are un ton rastit in momentul in care i se solicita o informatie.

Concluzii

Este important sa stii ca in orasul tau exista specialisti si unitati medicale care se pot ocupa de problemele inimii copilului tau si ca te poti adresa oricand este nevoie unui cabinet cu servicii de cardiologie pediatrica din Ploiesti. Poti merge cu cel mic la consultatii si investigatii cardiace la una dintre clinicile incluse in clasamentul de mai sus, in care vei gasi medici profesionisti si aparatura de ultima generatie, conditii esentiale ale intocmirii unui diagnostic precis si ale stabilirii unui tratament adecvat pentru simptomele de care sufera.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua o decizie responsabila, bine intemeiata rational in legatura cu clinica din Ploiesti la care vei merge cu copilul pentru consultatia de cardiologie pediatrica de care are nevoie.