Meniu

Cardiologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unei clinici specializate in cardiologie pediatrica din Sibiu? Poate fi nevoie sa faci programare la o astfel de clinica atunci cand copilul tau pare ca respira greu si ca oboseste foarte repede atunci cand depune eforturi mici. Parintii trebuie sa fie atenti la toate semnele care ar putea indica existenta unor probleme la inima. 

Intr-un cabinet de cardiologie pediatrica, medicii ofera sfaturi pentru preventia afectiunilor cardiologice, efectueaza proceduri de diagnostic si recomanda cea mai buna schema de tratament. In Sibiu, vei gasi medici specialisti in cardiologie pediatrica, la cabinetul carora micutul tau poate beneficia de consultatii si tratamente in eventualitatea unei boli cardiace. 

Care este pretul unei consultatii de cardiologie pediatrica in Sibiu?

Majoritatea parintilor din Sibiu care sunt in cautarea unei clinici de cardiologie pediatrica la care sa faca o programare isi doresc sa stie in prealabil pretul. De asemenea, acestia vor ca micutii lor sa beneficieze de servicii inalt calitative, motiv pentru care incearca intotdeauna sa aleaga medici reputati si clinici apreciate. Tabelul de jos surprinde un top al celor mai bune cabinete si centre medicale ce ofera astfel de consultatii, precum si tariful pentru o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica Astra
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Rabdare
 • Amabilitate
 • Personalul de la receptie este uneori dezorganizat
Aria Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medici amabili
 • Organizare riguroasa
 • Curatenie
 • Contactarea medicilor este uneori dificila
Policlinica Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate inalta
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Curatenie impecabila si atmosfera primitoare
 • Aparatura de top
 • Policlinica este uneori aglomerata
Medlife Polisano
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare si dedicare
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Tehnologii avansate
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica iMed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Medici empatici
 • Explicatii amanuntite
 • Preturi rezonabile
 • Programarile se pot decala uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi medici specializati in cardiologie pediatrica in Sibiu?

Medicul iti poate recomanda sa mergi la o consultatie de cardiologie pediatrica cu copilul atunci cand suspecteaza ca acesta ar putea suferi de o malformatie cardiaca congenitala sau alte afectiuni ale inimii, iar in Sibiu puteti beneficia de servicii calitative atat pe partea de diagnostic, cat si pe partea de tratament. 

Pentru a face o alegere buna si pentru a asigura ingrijiri de calitate copilului tau, poti alege una dintre urmatoarele clinici specializate in cardiologie pediatrica, acestea fiind alegerea principla a unui numar mare de parinti:

1. Policlinica Astra

Pentru servicii de cardiologie pediatrica, persoanele care locuiesc in Sibiu se pot indrepta catre Policlinica Astra. Deschisa in anul 1999, are in prezent o echipa formata din peste 40 de medici, care ofera ingrijiri medicale personalizate. In lista de servicii sunt cuprinse mai multe discipline medicale, printre care: cardiologia, medicina generala, pediatria, ecografia, neurologia etc. In dotarea policlinicii exista aparatura de ultima generatie, iar modul de lucru si pregatirea personalului sunt imbunatatite in permanenta. 

Consultatia de cardiologie pediatrica are tariful de 200 lei.

Mai multi parinti si-au exprimat parerea despre serviciile acestei policlinici. Cei mai multi dintre ei recomanda Policlinca Astra, spunand ca au ramas cu o impresie placuta. Medicii pe care i-au intalnit au dat dovada de profesionalism, rabdare si caldura fata de micii pacienti. Serviciile sunt de calitate si personalul este amabil, iar consultatiile decurg eficient. Exista si persoane mai putin multumite, care mentioneaza ca personalul de la receptie nu este foarte organizat. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Astra
Vezi Pareri

2. Aria Clinic

Cardiologia pediatrica este una dintre ramurile medicale cuprinse in lista de servicii de la Aria Clinic in Sibiu. Obiectivul specialistilor care profeseaza in cadrul acestei clinici este de a oferi servicii medicale complete. Din acest motiv, se ofera solutii specifice unui numar de peste 30 de specialitati medicale. Echipa este formata din aproximativ 50 de medici, care asigura solutii complete pacientilor. Cardiologia pediatrica este doar una dintre disciplinele prezente in cadrul acestei clinici, iar medicul care se ocupa de micii pacienti este dr. Cotarla Viorela, medic primar in cardiologie pediatrica. 

Pentru o consultatie de cardiologie pediatrica, vei achita 250 lei. 

Numeroase persoane si-au exprimat opinia despre Aria Clinic si s-au declarat impresionate de organizarea riguroasa a intregului centru, de curatenie si de faptul ca sunt aduse la un loc tratamente medicale si optiuni variate de recuperare. Cateva persoane au scris recenzii mai putin pozitive, spunand ca au intampinat dificultati in contactarea medicilor.

3. Policlinica Medica

Cu peste doua decenii de prezenta pe piata serviciilor medicale din Sibiu, Policlinica Medica este una dintre optiunile principale din acest oras la capitolul cardiologiei pediatrice. Aceasta a fost infiintata in anul 2001 si gazduieste o echipa formata din medici primari si medici specialisti, care pun la dispozitia pacientilor o gama diversificata de servicii din mai multe domenii de specialitate, inclusiv analize de laborator. De la infiintare, misiunea a fost de a extinde portofoliul de servicii, ceea ce s-a concretizat pe parcursul anilor de activitate si prin implementarea unui suport tehnic de ultima generatie. 

In ceea ce priveste pretul unei consultatii in departamentul de cardiologie pediatrica, se va achita suma de 200 lei. 

Foarte multe persoane au scris recenzii in mediul online dupa ce au beneficiat de servicii la aceasta policlinica. Cei mai multi dintre pacienti se declara multumiti si sustin ca seviciile medicale sunt de buna calitate si ca personalul este bine pregatit si amabil. De asemenea, un alt motiv pentru care acestia recomanda Policlinica Medica este curatenia impecabila. Locatia este primitoare si dotata cu aparatura de top. Cu toate acestea, cateva persoane spun ca au avut o experienta neplacuta, deoarece policlinica este uneori foarte aglomerata. 

4. MedLife Polisano

Daca vrei sa faci o programare la cardiologie pediatrica la o clinica din Sibiu, una dintre variantele pe care trebuie sa le iei in calcul este clinica MedLife Polisano. Cu o prezenta consolidata in acest judet, Polisano face parte din sistemul medical MedLife si ofera servicii din mai multe specialitati, dedicate pacientilor de toate varstele. Datorita pregatirii profesionale inalte si aparaturii moderne din dotarea clinicii, medicii reusesc sa atinga performanta si sa gestioneze chiar si cele mai complexe cazuri. 

Tariful consultatiei este de 300 lei.

Referitor la recenziile pacientilor, o mare parte dintre acestia sustin ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Se folosesc tehnologii avansate, iar medicii sunt profesionisti, implicati, amabili si dedicati. Un punct forte il constituie si comunicarea, deoarece personalul ofera informatii detaliate pacientilor. In mare parte, feedback-ul este pozitiv, dar exista si pacienti care se declara dezamagiti de faptul ca programarea nu li s-a respectat. 

5. Clinica iMed

Mai multi parinti din Sibiu au ales Clinica iMed pentru servicii de cardiologie pediatrica. Cu peste 20 de ani de experienta, aceasta unitate medicala aduce in prim-plan un catalog complex de servicii si specialitati medicale, intampinand anual mii de pacienti. Colectivul acorda o atentie deosebita calitatii si pun accent pe o colaborare armonioasa medic-pacient. In departamentul de cardiologie profeseaza o echipa formata din medici specialisti si medici primari, care au experienta vasta si folosesc tehnologii avansate de investigatie. 

Daca alegi Clinica iMed, vei plati 250 lei pentru consultatia de cardiologie pediatrica.

Zeci de pacienti si-au exprimat recunostinta fata de medicii de la iMed prin intermediul recenziilor, in care au scris ca personalul este bine pregatit, empatic si pasionat de meserie. Medicii ofera explicatii pacientilor si raspund la toate intrebarile acestora. De asemenea, preturile sunt rezonabile. Uneori, programarile se decaleaza, dupa cum noteaza cativa dintre cei care au trecut pragul clinicii.  

Concluzii

In general, este recomandat ca parintii sa se adreseze unui medic specializat in cardiologie pediatrica atunci cand sunt ingrijorati cu privire la sanatatea inimii copilului, iar in Sibiu vor putea gasi cu usurinta astfel de specialisti. Experienta medicilor si feedback-ul venit de la alti pacienti cantaresc foarte mult in luarea unei decizii potrivite.