Meniu

Cardiologie pediatrica Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice problema a inimii copilului tau trebuie investigata cu prioritate, chiar din primele zile de viata si, in acest sens, poti conta pe serviciile de cardiologie pediatrica din Targoviste, disponibile intr-o clinica de top, sub umbrela unui apreciat brand pe piata privata de sanatate din tara. Afectiunile cardiace ale celor mici au anumite particularitati, aici incluzandu-se si patologia congenitala, de aceea competentele specifice ale cardiologului pediatru sunt esentiale in aceste cazuri.

De asemenea, este nevoie de un tact si o blandete aparte a medicului pentru a lucra cu micii pacienti, aspecte pe care le vei aprecia cu siguranta ca parinte la un cabinet specializat din Targoviste. Citeste pana la capat articolul de fata pentru a sti la ce sa te astepti de la consultatia si investigatiile de cardiologie pediatrica din oras.

Cat costa serviciile de cardiologie pediatrica din Targoviste?

Chiar daca pretul nu este cel mai important aspect al unei consultatii sau al unei investigatii specifice de cardiologie pediatrica in Targoviste, atunci cand mergi cu cel mic la medic, iti doresti sa fii pregatit/-a din toate punctele de vedere si sa nu apara nimic neprevazut. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii la care trebuie sa mergi, precum si tarifele percepute pentru consultatia de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medlife Polimed
Clinica-Verificata
140 Ron
  • Pret Consultatie 140 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Preturi ridicate
  • Timp de asteptare mare
  • Comportamentul personalului de la receptie trebuie imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru cardiologie pediatrica in Targoviste?

Cand este vorba despre copilul tau, faci tot posibilul sa ii oferi tot ce este mai bun in general, ceea ce include si serviciile medicale si vizita la un cabinet de cardiologie pediatrica din Targoviste, de aceea vei dori sa afli cat mai multe informatii despre clinica in cadrul careia functioneaza. In sectiunea urmatoare a articolului vor fi prezentate detalii relevante despre clinica, dotari, medicul competent si parerile pacientilor care au accesat aici consultatii, investigatii si tratamente.

Medlife Polimed

Prezent de peste 20 ani pe piata de servicii medicale din judetul Dambovita, Centrul Medical Polimed este o clinica privata apreciata, care ofera pacientilor o gama completa de servicii medicale, la un inalt nivel de calitate si profesionalism, consultatii in peste 20 de specialitati, printre care cardiologia, cardiologia pediatrica, medicina de familie, medicina interna, obstretica-ginecologie, gastroenterologie, ortopedie, pneumologie, neurologie si altele, analize si investigatii paraclinice. La cabinetul de cardiologie pediatrica o vei gasi pe dr. Oana Maria Petrescu, medic specialist cardiolog pediatru, avand competenta in ecocardiografia transtoracica. Medicul si-a dobandit experienta in lucrul cu micii pacienti la Spitalul de Urgenta „Marie Curie” din Bucuresti si la Spitalul clinic pentru copii „Victor Gomoiu” din Capitala. Clinica Polimed face astazi parte din reteaua de sanatate Medlife, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Pretul unei consultatii de cardiologie pediatrica este de 140 de lei. Ecocardiografia, investigatie necesara diagnosticului, te va costa 325 de lei.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie a pacientilor pentru activitatea clinicii, parerile sunt impartite, in functie de experienta inregistrata si de problema pentru care fiecare dintre ei s-a adresat clinicii. Unii scriu in recenziile de pe Google ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt profesionisti. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit comentariilor, cum ar fi comportamentul personalului de la receptie si organizarea programarilor. Multi sustin si ca preturile practicate aici sunt ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Medlife Polimed
Vezi Pareri

Concluzii

Atunci cand copilul prezinta simptome cardiace ingrijoratoare, sesizate de neonatolog, de pediatru sau de medicul de familie, te poti adresa unui cabinet de cardiologie pediatrica din Targoviste. Acesta functioneaza in cadrul unui centru medical prezent pe piata serviciilor de sanatate dambovitene de peste 20 de ani si aflat astazi sub umbrela unui cunoscut brand medical din Romania. Ai astfel garantia unui act medical de calitate, pe langa dotarile moderne ale cabinetului si competentele unui medic cu experienta formata la spitale de pediatrie prestigioase din Capitala.

Pentru orice problema legata de functionarea inimii copilului, nu mai amana vizita la medicul specialist si suna la clinica din Targoviste pentru efectuarea unei programari, in urma careia vei face primul pas catre rezolvarea problemei de sanatate a celui mic.