Meniu

Cardiologie pediatrica Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii, la fel ca adultii, se pot confrunta inca de la o varsta frageda cu afectiuni ale inimii, motiv pentru care parintii trebuie sa se asigure ca merg regulat la un cabinet de cardiologie pediatrica in Targu Mures. De cele mai multe ori, este vorba despre predispozitii dobandite genetic care trebuie sa fie urmarite in mod constant, mai ales cand cel mic este vulnerabil. Medicul specialist stie exact cum sa interpreteze simptomele si, pe baza lor, recomanda realizarea anumitor investigatii pentru identificarea problemei si pentru gestionarea corecta a sa.

Daca locuiesti in Targu Mures si esti in cautarea unui cabinet medical specializat in efectuarea unor astfel de controale si investigatii, fii fara grija. In cele ce urmeaza iti prezentam cateva dintre clinicile si cabinetele de top din orasul tau unde poti gasi medici specialisti in aceasta ramura medicala. Evita sa amani astfel de vizite si cere ajutorul specialistului inca de la primele simptome ale copilului tau pentru a preveni aparitia unor afectiuni mult mai periculoase.

Cat costa un control de cardiologie pediatrica in Targu Mures?

Cu toate ca este o procedura medicala care solicita multa atentie, rabdare si o buna pricepere, preturile aplicate pentru un control de cardiologie pediatrica in Targu Mures sunt reduse si accesibile pentru toata lumea. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele practicate la unele dintre cele mai apreciate clinici private din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vital Ped
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Rating ridicat
 • Activitate medicala organizata
 • Clinica multidisciplinara
Omniprax
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Echipamente avansate
 • Asistente si medici cu experienta
 • Tratamente optime in functie de varsta si afectiunea pacientului
 • Preturi accesibile
 • Cabinet modern
Topmed
160 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 160 Ron
 • Dotari superioare si de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic precis
 • Decalarea programarilor
Medicris
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii medicale acceptabile
 • Aparaturi performante
 • Preturi ridicate
 • Comportament medical indezirabil
 • Servicii medicale incomplete
Regina Maria
245 Ron
 • Pret Consultatie 245 Ron
 • Medic profesionist in cardiologie pediatrica si ecografie
 • Experienta vasta
 • Amabilitate, profesionalism si calmitate
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologia pediatrica in Targu Mures

Copilul tau se confrunta cu un disconfort sau chiar cu dureri la nivelul inimii si vrei sa te consulti cu un specialist in cardiologia pediatrica in Targu Mures? Citeste mai departe si descopera cinci clinici de incredere din orasul tau unde poti apela la ajutorul unui medic cu experienta. Iata care este si parerea celorlalti pacienti:

1. Vital Ped

Vital Ped este o clinica medicala privata destinata exclusiv serviciilor medicale pentru copii, in cadrul careia se pot efectua si consultatii de cardiologie pediatrica in Targu Mures. Buna pregatire, implicarea si pasiunea pentru medicina a colectivului sunt calitati care se reflecta in performantele obtinute si in comportamentul medical ireprosabil. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o multime de medici primari si specialisti in pediatrie, avand competenta de a identifica in mod corect problema de sanatate si de a o trata ca atare. Echipamentul medical si aparatura folosita sunt de ultima generatie si, prin intermediul lor, medicii pot obtine un diagnostic precis. Pe langa departamentul de cardiologie, clinica mai cuprinde si: neurologie, chirurgie, ortopedie, ORL, psihologie, dermatologie, alergologie si homeopatie.

Pretul pentru o consultatie cardiologica este de 180 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, multumita recenziilor pozitive postate. Parintii micutilor pacienti s-au declarat a fi multumiti de prestatia asistentelor si a medicilor, observand ca isi desfasoara activitatea intr-o maniera organizata. Medicii sunt profesionisti, experimentati, empatici, rabdatori si calmi, efectuand controale si investigatii la standarde superioare. Nici aparatura folosita nu este mai prejos, fiind de ultima generatie si fiind special conceputa pentru investigatii si proceduri pediatrice.

Vezi parerile pacientilor despre Vital Ped
Vezi Pareri

2. Omniprax

Omniprax este un centru medical care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, avand si specialitatea de cardiologie pediatrica in orasul Targu Mures. A fost infiintat in anul 2007 si, inca de la inceput, principalul sau obiectiv a fost sa redea tuturor pacientilor posibilitatea de a-si privi viata cu o doza sanatoasa de optimism. Pregatirea cadrelor medicale este desavarsita, acestea reusind sa ofere solutii si tratamente optime, indiferent care sunt problemele pe care pacientul le experimenteaza. Asistentele si medicii aplica un act medical ireprosabil, prioritizand sanatatea si bunastarea pacientului indiferent de varsta. Dotarile cabinetului sunt superioare: aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar echipamentele sunt performante, formula perfecta pentru un diagnostic precis. De asemenea, si medicii specialisti in cardiologia pediatrica presteaza un serviciu exemplar, stiind cum sa il abordeze pe micut pentru a nu privi cu teama vizita la medic.

Tariful aplicat pentru o consultatie de cardiologie pediatrica porneste de la 150 lei.

Aproape toti pacientii care au luat in considerare Omniprax s-au declarat a fi multumiti de prestatia medicala, lasand o multime de recenzii pozitive in care au laudat profesionalismul si bunul simt de care cadrele medicale au dat dovada. Echipamentul medical folosit si aparaturile sunt de ultima generatie, obtinand rezultate precise. Multi dintre cei care au vizitat aceasta clinica recomanda mai departe serviciile sale.

3. Topmed

Topmed este o policlinica situata in Targu Mures, care cuprinde o multime de specialitati, printre care se remarca si cardiologia pediatrica. Experienta vasta si profesionalismul de care cadrele medicale dau dovada in fiecare interactiune cu pacientul sunt rezultatul unei bune formari profesionale. Pacientii pot beneficia de un diagnostic precis intr-un timp scurt, iar, ulterior, medicii au competenta de a recomanda si un tratament personalizat in functie de afectiune si varsta. Nu este mai prejos nici aparatura folosita, prin intermediul careia doctorii pot obtine rezultate precise, dar si pe care o pot utiliza in stabilirea unui diagnostic exact. Medicii primari in cardiologia pediatrica sunt dr. Pasc Ana-Sorina si dr. Crauciuc George Andrei, competenti in realizarea controalelor, ecocardiografiei si a electrocardiogramei. 

Pretul pentru un control de cardiologie pediatrica incepe de la 160 lei.

Parerea majoritara a pacientilor care au ales Topmed este pozitiva. Prestatia medicilor si a asistentelor este ireprosabila, avand metode eficiente de abordare si tehnici medicale avansate. Echipamentul utilizat este de ultima generatie, ceea ce le permite identificarea corecta a diagnosticului. Medicii ofera si un tratament personalizat, in functie de necesitatile pacientului. Din pacate, au existat si persoane care au fost deranjate de faptul ca programarile nu se respecta cu regularitate.

4. Medcris

Medcris este un centru medical din Targu Mures in cadrul caruia exista si specialitatea de cardiologie pediatrica. Unitatea medicala privata are peste 10 ani de activitate in care medici cu experienta au oferit pacientilor unele dintre cele mai calitative servicii medicale. Dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, reusind sa efectueze investigatii precise si proceduri exemplare pentru pacientii de toate varstele. In ceea ce priveste departamentul de pediatrie, copiii pot beneficia de: gastroenterologie pediatrica, cardiologie pediatrica si fetala, ecografie pediatrica (abdominala, transfrontanelara, de sold, tiroidiana), elastografie hepatica si tumorala, ecografie tumorala cu substanta de contrast, ecocardiografie Doppler etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de cardiologie pediatrica porneste de la 250 lei.

Conform recenziilor postate, parerile pacientilor sunt impartite. Desi unii dintre ei considera ca serviciile medicale sunt acceptabile, exista si pacienti care mentioneaza ca preturile sunt foarte ridicate, serviciile incomplete, iar comportamentul medical nu este cel dezirabil. Cu toate acestea, Medcris este dotat cu aparaturi performante.

5. Regina Maria

Regina Maria este o retea de sanatate raspandita in toate orasele din tara, in cadrul careia pacientii pot opta pentru diverse servicii medicale, cum ar fi consultatiile de cardiologie pediatrica in Targu Mures. Fiind multidisciplinara, reteaua de sanatate de adreseaza tuturor pacientilor indiferent de problemele de sanatate de care sufera. Liliana Gozar este doctor in stiinte medicale si are drept competente: cardiologia pediatrica si ecografia. In urma cursurilor postuniversitare realizate in 2006 in Belgia, 2011 in Polonia si 2014 in Timisoara, medicul a dobandit experienta necesara pentru efectuarea unor investigatii precise si a consultatiilor de specialitate. Aceasta este membra a Societatii Romane de Pediatrie si a Societatii Romane de Cardiologie, publicand o multime de articole bine documentate si relevante pentru domeniul sau de activitate.

Pretul pentru un consult de cardiologie pediatrica este de 245 lei.

Din pacate, nu au fost inregistrate multe recenzii despre medicul Liliana Gozar, insa pacientii care au optat pentru serviciile acesteia au fost multumiti de faptul ca a dat dovada de amabilitate, calmitate, rabdare si profesionalism. Aceasta acorda atentie fiecarui pacient in parte, avand competenta de a stabili un diagnostic corect si un tratament personalizat.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de cardiologie pediatrica in Targu Mures unde se presteaza servicii medicale ireprosabile, poti apela la una sau la mai multe dintre clinicile amintite anterior. Sanatatea copilului nu trebuie sa fie neglijata, iar cea mai buna metoda pe care o poti pune in aplicate este sa mergi cu el la un medic de incredere, pentru efectuarea investigatiilor si controalelor de rutina.