Meniu

Cardiologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerea toracica, dificultatile respiratorii si palpitatiile sunt principalele simptome pentru care un numar mare de persoane se programeaza la cardiologie in Ploiesti. De asemenea, la consultatie merg periodic si cei care au fost diagnosticati cu diabet zaharat sau probleme cu tensiunea. 

Din acest articol, poti afla care sunt cele mai bune cabinete de cardiologie din Ploiesti, unde se ofera un raport bun calitate-pret si unde profeseaza medici bine pregatiti.

Care este pretul unei consultatii la cardiologie in Ploiesti?

Tinand cont de numarul mare de clinici din Ploiesti, nu va fi greu sa gasesti una specializata in cardiologie. Pretul este un aspect care te ajuta sa faci diferenta intre clinici, asa ca tabelul de mai jos surprinde care sunt tarifele practicate pentru o consultatie in cadrul cabinetelor considerate de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si spirit organizatoric
 • Empatie si amabilitate
 • Atitudine incurajatoare
Clinica As Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate inalta
 • Medici bine pregatiti
 • Reponsabilitate si rabdare
 • Aparatura moderna si tehnica avansata
 • Curatenie
Centrul Andodent
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Explicatii amanuntite
 • Uneori nu se respecta programarile
Cardio Team
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Grija pentru pacient
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
CardioCMI
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medic bine pregatit si implicat
 • Curatenie si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet de cardiologie din Ploiesti?

Locuitorii orasului Ploiesti care trebuie sa mearga la cardiologie fie pentru monitorizarea unei afectiuni cardiovasculare, fie pentru a afla daca sufera de o astfel de problema, pot alege dintre mai multe clinici si centre medicale.

Clasamentul de mai jos a fost alcatuit pentru cei care se afla in cautarea unui medic cardiolog in Ploiesti si care vor sa beneficieze de un act medical de inalta calitate:

1. Policlinica cu plata

Infiintata in 1984, Policlinica cu plata este una dintre cele mai cautate unitati medicale de catre pacientii care au nevoie de consultatii de cardiologie. Pe parcursul anilor de activitate, policlinica si-a diversificat gama de servicii si le-a adaptat la nevoile pacientilor, acoperind mai multe specialitati medicale. Colectivul este format din medici cu experienta, care pun accent pe imbunatatirea constanta a actului medical. Pe langa cardiologie, mai sunt oferite servicii si din alte discipline medicale: ginecologie, chirurgie generala, medicina interna, neurologie etc. 

Pentru o consultatie la cardiologie, pacientii vor plati 200 lei. In cadrul acesteia se va efectua si o electrocardiograma (EKG).

Profesionalismul, promptitudinea, spiritul organizatoric, empatia si atentia distributiva sunt cateva dintre calitatile pe care pacientii le atribuie personalului de la Policlinica cu plata. Prin recenzii lasate in mediul online, acestia mai spun ca au beneficiat de intelegere, amabilitate, incurajare si compasiune din partea medicilor. Cateva persoane spun ca timpul de asteptare este uneori mare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Clinica As Medical

Un ansamblu diversificat de servicii medicale este disponibil si la Clinica As Medical din Ploiesti, unde pacientii se pot indrepta pentru consultatii si tratamente din specialitatea cardiologiei. Colectivul este format din medici care se afla intr-o continua dezvoltare profesionala si care tin pasul cu cele mai moderne protocoale de tratament. Calitatea serviciilor medicale este sustinuta si de folosirea echipamentelor de ultima generatie. Sunt conturate scheme terapeutice pentru mai multe tipuri de afectiuni, din specialitati precum cardiologia, medicina interna, endocrionologia si urologia. 

Pentru consultatie si EKG, pacientii vor achita suma de 200 lei.

Mai multi pacienti recomanda Clinica As Medical si au oferit recenzii pozitive in mediul online, mentionand ca serviciile sunt de calitate superioara. Medicii sunt foarte bine pregatiti, responsabili si rabdatori. Acestia folosesc aparatura moderna si tehnica medicala avansata. Clinica este curata si are dotari specifice pentru pacientii cu dizabilitati. Personalul medical si cel de la receptie au un comportament exemplar. Cu toate acestea, unii pacienti spun ca exista probleme cu sistemul de programari.  

3. Centrul Medical Andodent

Deschis in anul 2006, Centrul Medical Andodent se inscrie in randul principalilor furnizori de servicii medicale din Ploiesti, fiind o optiune de top pentru pacientii care trebuie sa mearga la cardiologie. Pacientii care aleg acest centru pot beneficia de servicii din peste 20 de ramuri ale medicinei, oferite de o echipa din care fac parte 40 de cadre medicale. Obiectivul clinicii este de a asigura servicii medicale integrate si precizie in diagnostic. Se utilizeaza aparatura performanta, provenita de la producatori de top din Japonia, Germania, SUA si Finlanda. 

Pentru o consultatie si EKG, tariful este de 180 lei. 

Numerosi pacienti si-au exprimat recunostinta fata de medicii acestui centru prin intermediul recenziilor pe internet. Printre avantaje, acestia amintesc curatenia din clinica, dorinta personalului de a ajuta si calitatea serviciilor. Profesionalismul, amabilitatea, atentia si disponibilitatea de a explica procedurile pas cu pas sunt cateva dintre calitatile medicilor. Ca dezavantaje, cateva persoane spun ca programarile nu se respecta mereu.

4. Cardio Vascular Team

Daca locuiesti in orasul Ploiesti si medicul ti-a recomandat sa te programezi la cardiologie, poti alege serviciile Cardio Vascular Team. Aceasta unitate medicala are ca specializari cardiologia si chirurgia cardiovasculara. Pacientii au la dispozitie o lista completa de investigatii cardiologice, efectuate de catre medici specialisti cu experienta. Pentru precizie in diagnostic si eficienta in tratament, acestia lucreaza numai cu echipamente medicale de ultima generatie.

La aceasta policlinica, tariful este de 200 lei pentru consultatia cardiologica si EKG.

Majoritatea pacientilor care au ales aceasta clinica se declara multumiti de calitatea serviciilor si de felul in care au decurs investigatiile. Medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si grija pentru pacient. Se foloseste aparatura moderna, iar policlinica este curata.

5. CardioCMI

De consultatii si tratamente din sfera cardiologiei poti beneficia si la CardioCMI din Ploiesti. In cadrul acestui cabinet medical se efectueaza diverse investigatii cardiologice, personalul fiind specializat in explorarea, diagnosticul si tratamentul bolilor de inima. Metodele de investigatie si tratament se aliniaza la cele mai noi din domeniu, fiind compatibile cu cerintele medicale de la ora actuala. Aici isi desfasoara activitatea dr. Marinoiu Mihaela, medic primar cardiolog cu experienta vasta, care a colaborat cu mai multe centre medicale din oras.

Consultatia si EKG-ul cu interpretare costa 200 lei la acest cabinet de cardiologie din Ploiesti.

Dintre pacientii care au fost la acest cabinet medical, majoritatea au ramas cu o impresie buna. Medicul este devotat si se implica in tratamentul pacientilor, dand dovada de profesionalism. In cabinet se foloseste aparatura moderna si este curat. 

Concluzii

Pentru controlul periodic la cardiologie sau pentru a depista cauza unor simptome ce ar putea anunta o boala cardiovasculara, persoanele care locuiesc in Ploiesti sau in apropiere au mai multe optiuni de clinici dintre care pot alege. Este important ca semnele unei afectiuni cardiovasculare sa nu fie ignorate, iar pacientii care au fost deja diagnosticati cu o astfel de boala sa viziteze periodic cabinetul medicului cardiolog.