Meniu

Cardiologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru problemele de sanatate a inimii, poti accesa consultatii si investigatii daca te adresezi unui cabinet de cardiologie din Resita, in cadrul unei centru medical cu servicii la standarde inalte din oras. Chiar daca locuiesti sau esti in proximitatea acestui municipiu resedinta de judet al Caras-Severinului, esti constient/-a ca nu este un oras foarte mare, iar acest fapt iti da oarecare emotii cand stii ca trebuie sa ajungi la medic.

In ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare, te vei bucura sa afli ca poti gasi un cardiolog bun in Resita la unul/una dintre clinicile si cabinetele care vor fi prezentate in acest articol.

Ce optiuni ai pentru cardiologie in Resita?

Orice simptomatologie ai avea, cu siguranta vrei ca rezolvarea problemei cardiace sa se faca in cele mai bune conditii si sa obtii un diagnostic precis si rapid, necesar administrarii prompte a tratamentului recomandat de medic la un cabinet de cardiologie din Resita. Ai toate sansele sa iti fie satisfacute exigentele la una dintre unitatile medicale din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica privata la standarde europene
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
 • Unii pacienti sunt nemultumiti de reprogramarea consultatiilor din cauza indisponibilitatii medicilor
Dr. Delia Luca
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medicul este un profesionist desavarsit
 • Persoana amabila si empatica
 • Medicul inspira incredere pacientilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor cu servicii de cardiologie din Resita

Chiar daca nu sunt disponibile multe optiuni pentru servicii de cardiologie in Resita, tot ai de facut o alegere a cabinetului catre care sa te indrepti pentru a-ti rezolva problema si, prin urmare, decizia implica nevoia de argumente solide. Le poti construi avand la dispozitie informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre calitatea serviciilor, despre medicii cardiologi din Resita, despre tarife, dotari si opiniile pacientilor care au vizitat centrele medicale din top.

1. Vestmed

Vestmed este prima clinica privata din Resita, infiintata de dr. Razvan Lupescu si dr. Mihai Hurmuz, medici specialisti in ortopedie si traumatologie, si reuneste azi un spectru larg de specialitati – cardiologie, gastroenterologie, pediatrie, cardiologie fetala, ortopedie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, obstretica-ginecologie, urologie, endocrinologie, pneumologie, dermatovenerologie, medicina interna, cabinete deservite de o echipa de medici tineri, bine pregatiti si dedicati profesiei.  La cabinetul de cardiologie, vei apela la unul dintre cei trei cardiologi, dr. Ioana Hrisca, medic specialist, avand competente in ecocardiografie, dr. Alen Luka, medic specialist, competente in ecocardiografie Doppler color, si dr. Elena Irina Tomus, medic specialist, competente in ecocardiografie.

Tarifele practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de cardiologie vei plati suma de 200 de lei.

In cea mai mare parte, pacientii sunt multumiti de serviciile Vestmed, pe care o considera o clinica privata la standarde europene, cu medici profesionisti, bine pregatiti si empatici, personal amabil si dotari moderne. Unii pacienti sunt nemultumiti pentru reprogramarea consultatiilor, din cauza faptului ca medicul nu era disponibil la data stabilita.

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

2. Dr. Delia Luca

Cabinetul privat de cardiologie al Dr. Delia Luca ofera consultatii si investigatii specifice pentru patologia cardiovasculara: ecografie de cord, EKG standard, Holter EKG, Holter TA si ecografie Doppler. Dr. Delia Luca este medic specialist cardiolog si are competente in ecografia cardiaca si ecografia Doppler. Medicul ofera si consultatii gratuite prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, caz in care pacientii au nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru o consultatie de la acest cabinet de cardiologie din Resita, dr. Delia Luca percepe un pret de 200 de lei. 

Pacientii care au vizitat acest cabinet se declara multumiti de serviciile de diagnostic si tratament de aici, apreciind ca este o unitate medicala la standarde inalte de calitate. Despre dr. Luca se spune, in recenziile de pe pagina de Facebook, ca este un profesionist desavarsit, o persoana amabila, calda si empatica, in preajma careia pacientii simt incredere.

Concluzii

Pentru consultatii si investigatii de calitate, care sa duca la solutii rapide si eficiente pentru sanatatea ta, te poti adresa unuia dintre centrele medicale cu servicii de cardiologie din Resita, prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei intalni aici medici tineri, entuziasti si bine pregatiti, care abordeaza pacientii cu empatie si care au competente in realizarea examinarilor necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect. Clinicile din Resita dispun de aparatura necesara intregii game uzuale de investigatii pentru sanatatea inimii, astfel incat cauzele simptomelor pe care le resimti sa poata fi elucidate usor si sa poata fi tratate cu succes.