Meniu

Cardiologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alegerea unui cabinet de cardiologie din Severin, judetul Mehedinti, poate fi mai usoara, daca parcurgi acest articol. In cuprinsul sau, iti vom prezenta un clasament al clinicilor si cabinetelor de specialitate din acest oras, pentru a te ajuta sa mergi la sigur atunci cand vrei sa efectuezi o consultatie sau o investigatie din aceasta sfera medicala.

Controlul cardiologic este foarte important si el trebuie facut din cand in cand chiar si de catre persoanele care nu au o afectiune cardiovasculara. In continuare vei afla unde sa te prezinti pentru diagnostic, tratament si monitorizarea bolilor inimii si ale vaselor de sange in Drobeta-Turnu Severin.

Cat costa consultatia de cardiologie in Severin

O consultatie de cardiologie in Severin poate avea urmatoarele tarife, pe care le vei regasi in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Multiple specializari medicale
 • Doi medici cardiologi
 • Ecografie de cord si EKG
 • Holter TA si Holter EKG
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Atmosfera placuta
Dr. Cristian Jianu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic cu experienta bogata in cardiologie
 • Ecografie cardiaca si ecografie Doppler vascular
 • Holter TA si holter EKG
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Informatii oferite cu calm si rabdare, pe intelesul pacientilor
Dr. Oana Paraliov
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic apreciat pentru pregatirea si buna comunicare cu pacientii
 • Ecografie cardiaca
 • In relatie contractuala cu CJAS Mehedinti
 • Buna comunicare cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet de cardiologie din Severin alegi sa mergi?

Cabinetul de cardiologie din Severin la care sa te programezi este cel care corespunde cel mai mult nevoilor si preferintelor tale. Il poti alege din clasamentul de mai jos, in care vei afla informatii utile despre clinicile bune din oras.

1. Elixir Medical Clinic

Clinica Medicala Elixir din Drobeta-Turnu Severin cuprinde multiple specializari, printre care si cardiologie. Clinica are contracte de colaborare cu cadre medicala din Drobeta Turnu Severin, Craiova si Targu Jiu. La Cardiologie te poti programa la unul dintre cei doi medici cardiologi: dr. Constantin Coltan, medic specialist cardiolog, si dr. Maria Fortofoiu, medic primar cardiolog. Serviciile pe care le poti accesa aici sunt: consultatie cardiologica, electrocardiograma (EKG), holter EKG si holter TA (tensiune arteriala) .

Pretul unei consultatii cardiologice este de 200 de lei, iar consultatia cu EKG si ecografie cardiaca are un tarif de 300 de lei. 

Pentru serviciile pe care le ofera, clinica Elixir este apreciata de pacienti. Acestia sustin ca lucrurile care i-au determinat sa aiba o parere buna sunt: personalul amabil si bine pregatit, oferta variata de servicii, atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Cristian Jianu

Dr. Cristian Jianu este un medic cardiolog din Severin care este cunoscut si apreciat pentru experienta, rezultatele si pregatirea sa. Doctorul ofera consultatii de cardiologie si tratamente de specialitate si efectueaza si ecografie Doppler vascular sau ecografie cardiaca. In plus, te poti programa la acest specialist si pentru un holter de tensiune sau unul EKG. Dr. Jianu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes”,  are competenta si in ecografia cardiaca si participa frecvent la cursuri de perfectionare.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 250 de lei, cu EKG inclus.

Multi pacienti sustin ca dr. Jianu este un medic foarte bun, care comunica excelent cu ei si le explica tot ce trebuie sa stie, in legatura cu problema descoperita, cu calm si rabdare, dovedind respect si profesionalism. Experienta si implicarea domnului doctor sunt de asemenea apreciate de mehedinteni.

3. Dr. Oana Paraliov

Dr. Oana Paraliov detine un cabinet de cardiologie in Severin, unde ofera numeroase servicii de specialitate, utile in diagnosticarea, monitorizarea si tratarea afectiunilor cardiovasculare: consultatii, ecografie cardiaca, EKG, monitorizari holtere tensiune arteriala si EKG. Cabinetul se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul consultatiei de cardiologie este de 200 de lei. 

Dr. Oana Paraliov se afla pe lista de medici cardiologi din Severin care sunt apreciati de pacienti. Oamenii spun ca doamna doctor efectueaza consultatii amanuntite, da dovada de atentie si rabdare si este un profesionist calm si bine pregatit. 

Concluziile noastre

Problemele de sanatate din domeniul cardiovascular pot fi tratate intr-un cabinet de cardiologie din Severin, pentru ca aici sunt medici bine pregatiti, unii avand o experienta de zeci de ani in acest domeniu.

Inainte de a alege la ce cardiolog din Severin sa te prezinti pentru un control si diverse investigatii specifice, informeaza-te cu atentie despre medici, servicii, tarife si parerile pacientilor. Acest articol iti este de mare ajutor, in acest sens, pentru ca iti prezinta toate aceste aspecte, informandu-te in mod obiectiv.