Meniu

Cardiologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de cardiologie in Suceava, la timpul sau, poate preveni probleme grave ale inimii si te poate feri de infarct. Problemele de inima pot fi congenitale sau dobandite, iar in cazul in care un specialist suspecteaza ca este ceva in neregula cu inima unui pacient, poate recomanda inca de la varste mici un control de specialitate.

Citeste, asadar, in continuare, pentru a sti la ce clinica din Suceava, cu serviciu de cardiologie, sa te prezinti pentru un control de rutina sau in cazul unor simptome specifice. In clinicile din acest oras sunt medici cardiologi tineri sau cu o vasta experienta, care te ajuta sa-ti evaluezi sanatatea inimii si a vaselor de sange si sa gestionezi cum se cuvine o eventuala problema cardiovasculara.

Care este pretul unei consultatii de cardiologie la Suceava?

Pretul unei consultatii de cardiologie in municipiul Suceava este diferit, in functie de ceea ce include, de medicul respectiv sau de clinica. In tabelul urmator ai o lista de tarife practicate in clinicile si cabinetele din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Vintu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cardiologi cu experienta
 • Numeroase investigatii cardiologice
 • Ecografie transtoracica
 • Holter TA si holter EKG
 • Indice glezna-brat
Clinica Diagnostic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Program de luni pana sambata
 • 3 medici cardiologi
 • Ecografie cardiaca
 • Monitorizare holter tensiune arteriala si EKG
 • Raport calitate-pret avantajos
Clinica ICD
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • 6 medici cardiologi cu experienta
 • Sistem de programare online
 • Diverse investigatii cardiologice
 • In contract cu CJAS Suceava
 • Cardiologie pentru copii si adulti
Artio Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa tanara de profesionisti
 • Numeroase specialitati medicale
 • Consultatii si investigatii cardiologice
 • Se respecta orele de pogramare
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie
Dorna Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cabinete medicale numeroase
 • In relatie contractuala cu CJAS Suceava
 • Medic cardiolog cu experienta
 • Diverse investigatii cardiologice
 • Curatenie
 • Aglomeratie
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un serviciu de cardiologie in Suceava

Afla raspunsul la intrebarea in ce clinici de cardiologie din Suceava te poti prezenta pentru un control si investigatii de specialitate, din clasamentul de mai jos!

1. Dr. Vintu

In clinica de cardiologie dr. Vintu din Suceava poti beneficia de numeroase servicii de specialitate, de la consultatii, la EKG cu interpretare, ecografie cardiaca transtoracica, monitorizarea tensiunii arteriale sau a electrocardiogramei timp de 24 de ore, evaluarea riscului cardiovascular, pulsoximetrie si indicele glezna-brat. Echipa clinicii este alcatuita din dr. Virginia Vintu, medic primar cardiolog si dr. Alexandru Vintu, medic specialist cardiologie-geriatrie.

O consultatie de cardiologie costa aici 150 de lei.

Profesionalismul medicilor si serviciile de calitate sunt aspectele pe care sucevenii le enumera ca fiind principalele avantaje ale acestui cabinet. De asemenea, pacientii sunt incantati ca in momentul in care pasesc in cabinet stiu ca sunt consultati cu atentie, dar si ca sunt supusi unor investigatii care ajuta medicul sa puna un diagnostic exact si sa aiba informatii utile despre starea de sanatate a inimii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Vintu
Vezi Pareri

2. Clinica Diagnostic

Clinica Diagnostic din Suceava este o locatie in care se pun la dispozitie mai multe specialitati medicale: cardiologie, endocrinologie, diabet si nutritie, ecografie, chirurgie vasculara. Programul de functionare a clinicii este de luni pana sambata, iar echipa medicala este alcatuita din doctori tineri, dar bine pregatiti. In cabinetul de cardiologie activeaza trei medici: dr. Alexandra Elena Ilisei, dr. Olivia Voineag si dr. Delia Lutac, iar serviciile puse la dispozitie sunt: consultatii, ecografie cardiaca, EKG, monitorizare holter EKG si holter ABPM, pentru masurarea tensiunii arteriale.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 150 de lei la Clinic Diagnostic.

Aspectele pe care sucevenii le apreciaza cel mai mult la aceasta clinica sunt: comunicarea, amabilitatea, grija fata de pacient, profesionalismul, empatia personalului medical si auxiliar. De asemenea, mai este punctat si faptul ca preturile sunt la un nivel acceptabil.

3. Clinica ICD

Clinica ICD a fost data in folosinta acum trei decenii, in Suceava, si consta in numeroase specialitati medicale si chirurgicale, printre care si cardiologie. Echipa medicala este recunoscuta pentru serviciile profesioniste si competente de asistenta cardiovasculara si este alcatuita din sase medici primari si specialisti, printre care dr. Mihai Creteanu, medic primar cardiologie si medicina interna sau dr. Roberto Haret, medic primar cardiologie  cu specializare in cardiologie interventionala. Serviciile pe care le asigura acesti specialisti sunt diverse, de la clasicele: EKG (adulti si copil), indice glezna-brat, INR, la ecografie de cord, holter TA sau EKG cu interpretare. Clinica are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Suceava, astfel ca unele servicii sunt gratuite.

Consultatia de cardiologie costa aici 160 de lei.

Despre Clinica ICD se spun multe lucruri frumoase in mediul online. Cei care i-au trecut pragul sustin ca medicii sunt profesionisti, atenti si dedicati, ca dau dovada de rabdare si empatie fata de pacienti si ca intreaga experienta este de laudat, de la programare si pana la consultatie si tratament. 

4. Artio Medica

Clinica Medicala Artio Medica este o alta locatie de top din Suceava spre care sa-ti indrepti atentia pentru o consultatie sau o investigatie de cardiologie. O echipa tanara de profesionisti isi desfasoara aici activitatea, acoperind numeroase specialitati: urologie, neurologie, endocrinologie, chirurgie generala, kinetoterapie. In cabinetul de cardiologie se afla doi medici: dr. Ana Diaconescu si dr. Daniel Gafitescu, medici specialisti cardiologi, care efectueaza consultatii, electrocardiograma, ecografii de cord si monitorizare holter EKG sau holter tensiune arteriala pe 24 de ore, avand program de luni pana vineri.

La Artio Medica, pretul unei consultatii este de 200 de lei, iar in acest tarif este inclus si un EKG.

In aceasta clinica din Suceava, serviciile sunt apreciate de pacienti, care declara ca medicii sunt bine pregatiti, cu o abordare pro pacient si ca se respecta orele de programare, in comparatie cu alte clinici din oras. Motivele suplimentare pentru care sucevenii spun ca vor reveni aici sunt curatenia si respectarea normelor de igiena, personalul amabil de la receptie.

5. Dorna Medical

Dorna Medical este o retea moderna de policlinici, centre de imagistica si laboratoare medicale cu peste 20 de ani de activitate si pe a carei lista de servicii se regaseste si cardiologia. In Suceava, activitatea Dorna Medical a debutat in 2010, cu inaugurarea unui laborator de analize medicale si a unei policlinici. In prezent, sunt numeroase cabinete in incinta sa (endocrinologie, cardiologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie, boli infectioase, gastroenterologie, neurologie). Clinica se afla in relatie contractuala cu CNAS, ceea ce inseamna consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere. Specialistul din cadrul cabinetului de cardiologie este dr. Paul Turcoman, care efectueaza, pe langa controale si consultatii, urmatoarele: ecografie de cord, holter EKG 24-48 de ore, EKG cu interpretare, test de efort.

Tariful unei consultatii de cardiologie este de 200 de lei.

Consultatii amanuntite, personal medical amabil si profesionist, rezultate rapide si curatenie – acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care oamenii le apreciaza cel mai mult la Dorna Medical Suceava. Alte lucruri pe care oamenii le-au mai sesizat sunt: curatenia exemplara, dotarile din clinica, dar si unele mai putin placute, cum ar fi ca nu se raspunde la telefonul clinicii sau ca timpii de asteptare pot fi foarte mari.

Concluziile noastre

Cabinetele de cardiologie din Suceava sunt destul de numeroase, iar pacientii le calca pragul in speranta unui tratament adecvat care sa-i ajute sa-si traiasca viata in conditii bune, chiar si in cazul afectiunilor grave la nivelul inimii. 

Chiar daca multi ajung la cardiolog cand au simptome sau chiar cand le este pusa viata in pericol, in cazul unui infarct, specialistii recomanda efectuarea unui control cardiologic incepand cu varsta de 20 de ani sau si mai devreme, daca exista istoric familial de afectiuni cardiace, prezenta altor afectiuni sau simptome specifice. In Suceava te poti programa la una dintre cele cinci clinici prezentate pentru un control profesionist si in conditii bune.