Meniu

Cardiologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care ajung la o clinica de cardiologie in Targu Jiu fie au simptome care ii ingrijoreaza, fie vor sa-si evalueze starea de sanatate a inimii printr-un control de rutina, aceasta ultima situatie fiind mai rar intalnita. 

Cateva dintre centrele medicale din municipiu au si serviciu de cardiologie, iar in acest articol iti facem cunostinta cu ele, astfel incat sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie atunci cand iti doresti sa ajungi in fata unui cardiolog bun din Targu Jiu. Asadar, citeste in continuare pentru a afla informatii utile in legatura cu cabinetele si medicii cardiologi din municipiul de resedinta al judetului Gorj!

Ce tarif are o consultatie de cardiologie in Targu Jiu?

Pretul unei consultatii de cardiologie in municipiul Targu Jiu poate sa difere, in functie de ce include (EKG, ecografie cardiaca), de reputatia si pregatirea medicului si de politica respectivei clinici. In tabelul de mai jos poti vedea tarifele percepute in oras pentru o consultatie cardiologica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Preoteasa
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii complete de cardiologie
 • Trei medici cardiologi
 • Ecografie cardiaca si ecografie Doppler vascular
 • Conditii bune in clinica
 • Bun raport calitate-pret
Viena Medical
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Doi medici cardiologi
 • O gama vasta de investigatii cardiologie
 • Echipamente medicale moderne
 • Buna organizare si curatenie
Medlife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cardiologie adulti si cardiologie pediatrica
 • Aparatura performanta
 • Consultatii si investigatii cardiologice
 • Conditii moderne
 • Nu se respecta ora programarilor
 • Timpi mari de asteptare
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete de cardiologie din Targu Jiu

Te invitam sa descoperi in continuare unitatile medicale din Targu Jiu la care te poti programa pentru o consultatie de cardiologie in cele mai bune conditii! Tine minte toate informatiile, astfel incat sa mergi cu „temele facute” la controlul si investigatiile de specialitate.

1. Dr. Cristian Preoteasa

In acest cabinet de cardiologie din Targu Jiu poti gasi servicii complete care privesc buna functionare a inimii si a sistemului cardiovascular. Sunt trei medici care isi desfasoara activitatea aici, in frunte cu dr. Cristian Preoteasa, ce se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea acestor afectiuni, completand consultul cardiologic cu analize de laborator specifice, explorari functionale cardiace (EKG, test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale), precum si cu explorari paraclinice precum ecografia transtoracica si transesofagiana, ecografia Doppler vascular si radiografia cardio-pulmonara. 

La acest dr. cardiolog din Targu Jiu, consultatia de cardiologie costa 100 de lei si include si EKG in acest pret. 

Pacientii sunt incantati de acest medic, spunand despre el in mediul online ca isi da interesul, ca pune intrebari, dar ofera si raspunsuri, totul pentru ca diagnosticul si tratamentul aferent sa fie cele mai bune. Nu putini sunt cei care spun despre dr. Preoteasa ca este “un profesionist desavarsit”, ca in clinica au gasit conditii bune si un bun raport calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian Preoteasa
Vezi Pareri

2. Viena Medical

La Viena Medical Targu Jiu sunt numeroase specializati medicale, de la cardiologie si chirurgie vasculara, la ortopedie, pediatrie, obstetrica-ginecologie si medicina interna. Sunt doi medici pe ramura de cardiologie: dr. Denisa Cartianu si dr. Cosmin Raut Bratiloveanu. Aparatura din cabinet este de ultima generatie, iar cu ajutorul ei se poate efectua o evaluare cardiovasculara completa. Aici, numeroase investigatii se pot realiza fara spitalizare (in ambulatoriu): consultatii, EKG, ecocardiografie speckle tracking, ecocardiografie cu Doppler color, analize de laborator, monitorizare ambulatorie a ECG (24-48 de ore) si a tensiunii arteriale (24 de ore).

Pretul unei consultatii la acesti medici cardiologi din Targu Jiu este de 250 de lei, tariful incluzand si o ecografie cardiaca.

Serviciile Viena Medical sunt apreciate in mediul online, subliniindu-se in special ca medicii sunt foarte bine pregatiti si ca aparatura este performanta. In plus, au mai fost remarcate buna organizare si curatenia, dar si ca sunt numeroase specialitati medicale la un loc.

3. MedLife

Centrul Medical MedLife Targu Jiu este o alta unitate medicala de top la care poti merge pentru o consultatie de cardiologie si pentru investigatii din aceasta specialitate, printre care ecocardiografie. La MedLife Targu Jiu functioneaza si un cabinet de cardiologie pediatrica, unde il poti gasi pe dr. Sevastian Bunaiasu, cu o bogata experienta in domeniu, absolvent al Facultatii de Medicina Carol Davila si fost cadru didactic universitar la Clinica de Pediatrie. Pe langa specialitatile de cardiologie, mai sunt si altele in cadrul clinicii MedLife din Targu Jiu: urologie, ecografie si ginecologie. 

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 250 de lei la MedLife.

Despre acest centru medical, pacientii spun ca ofera servicii la cele mai inalte standarde, variate si ca personalul este ales cu atentie, unii considerand chiar ca aici sunt cei mai buni medici din judetul Gorj. Sunt insa si cateva aspecte mai putin placute pe care oamenii le-au remarcat aici: nerespectarea programarilor, timpii mari de asteptare si faptul ca preturile sunt mai mari in comparatie cu alte clinici.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unor cabinete de cardiologie in Targu Jiu, cu siguranta iti este util acest articol, in care ti-am prezentat optiunile de care poti beneficia cu incredere. In aceste locatii, consultatia sau controlul cardiologic sunt completate de investigatii performante, utile pentru stabilirea unui diagnostic exact sau pentru monitorizarea bolilor cardiovasculare si a eficacitatii tratamentelor.

Nu ezita sa mergi la un cardiolog din Targu Jiu pentru o vizita de rutina, dar mai ales daca ai simptome specifice unei afectiuni din aceasta sfera medicala (palpitatii, oboseala accentuata, la efort sau in repaus, durere sau disconfort in piept, senzatie de sufocare, ameteala sau lesin).