Meniu

Cardiologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele inimii, organul cu rol esential in sistemul circulator, care pompeaza sangele catre celulele si tesuturile din corp, nu trebuie nicidecum ignorate, asteptand sa treaca de la sine, mai ales cand ai posibilitatea accesarii unor servicii de calitate, asa cum sunt cele de cardiologie din Timisoara. Pentru ca este dificil sa faci o cercetare proprie a pietei specializate de sanatate dintr-un oras important al tarii, articolul de fata iti poate servi drept ghid de orientare cu ajutorul caruia sa identifici clinicile si cabinetele catre care ai putea sa te indrepti pentru afectiuni cardiace.

Iti doresti desigur ca alegerea centrului medical la care vei merge sa fie cea mai inspirata si sa iti lasi inima si problemele acesteia pe mainile unui cardiolog bun din Timisoara. Parcurge textul pana la capat si vei avea datele necesare pentru obtinerea consultatiei si investigatiilor dorite la un cabinet de cardiologie din Timisoara, apreciat de timiseni.

Ce optiuni ai pentru cardiologie in Timisoara?

Fiind un municipiu resedinta de judet cu insemnatate in Romania, nu este de mirare ca standardele pietei de sanatate sunt ridicate si dispui de mai multe optiuni pentru cardiologie in Timisoara. Cu toate acestea, esti preocupat/-a cu siguranta sa gasesti cel mai bun cardiolog din Timisoara si este posibil ca el sa isi trateze pacientii chiar in acest moment la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Rocordis
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Clinica exceptionala
 • Medici profesionisti si dedicati pacientilor si meseriei
 • Tratamente si vindecari ale unor afectiuni grave
 • Personal amabil
Cardio Suport
2
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Profesionalismul desavarsit al medicului
 • Grija si implicare maxima in problemele de sanatate ale pacientilor
 • Solutii eficiente de tratament
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
Olariu Med
3
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii excelente
 • Dr. Ioan Olariu este un profesionist
 • Empatie, rabdare si calm fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Personal amabil
Dr. Aljobory Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Metode moderne de tratament
 • Amabilitate si empatie
 • Explicatii legate de diagnostic si abordarea terapeutica
Dr. Ruhmann
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Medicul raspunde cu rabdare intrebarilor si nelamuririlor pacientilor
 • Tratamentele recomandate au avut rezultate bune
Cardia Echo
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Clinica de cardiologie buna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Posibilitatea accesarii gratuite a consultatiilor si investigatiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de cardiologie din Timisoara – top 6

In randurile ce urmeaza vei gasi prezentarea unitatilor medicale din top 6 – cele mai bune cabinete de cardiologie din Timisoara, urmand ca dupa lectura acestora sa poti face propriile evaluari si sa stabilesti care este locul 1 pentru tine, adica unitatea medicala la care vei ajunge pentru consultatia dorita. Vei gasi aici informatii despre calitatea serviciilor, dotarile clinicilor si cabinetelor din clasament, tarifele practicate, competentele si experienta medicilor si parerile pacientilor care le-au calcat pragul.

1. Rocordis

Centrul Inimii sau Spitalul de Cardiologie Rocordis din Timisoara este locul in care pacientii au la dispozitie toate serviciile medicale cardiologice sub acelasi acoperis, investigatii complexe, proceduri de cardiologie interventionala si chirurgie cardiovasculara. La Departamentul de Cardiologie vei gasi o echipa cu o vasta experienta alcatuita din 9 medici cardiologi si specialisti in chirurgie cardiovasculara, coordonati de dr. Gabriel Ivanica, medic primar cardiolog, medic primar medicina interna, avand competente in electrofiziologie cardiaca. RoCordis este cel mai mare spital privat din vestul tarii specializat in diagnosticul si tratamentul inimii si al vaselor de sange, dotat cu tehnologie de ultima generatie si modernizat printr-un proiect cu fonduri europene.

Pretul unei consultatii la un dr cardiolog in Timisoara in acest centru medical este de 300 de lei, in care se includ EKG si ecografie cardiaca.

Pacientii considera ca Rocordis este o clinica exceptionala, cu medici profesionisti, devotati meseriei si pacientilor, care infaptuiesc minuni in viata acestora si ca intreg personalul centrului medical este amabil.

Vezi parerile pacientilor despre Rocordis
Vezi Pareri

2. Cardio Suport

Cardio Suport sau Cabinetul de Cardiologie al dr. Adrian Volcescu, medic primar cardiolog, cu atestat in Cardiologie Interventionala si Ecografie Vasculara, ofera servicii complete de cardiologie in Timisoara: consultatii clinice, EKG + TA, ecocardiografie, holter EKG, holter TA, test EKG de efort, ecografie Doppler. Dr. Adrian Volcescu are o experienta de peste 15 ani in domeniul sanatatii inimii, dobandita la Institutul de boli cardiovasculare din Timisoara si a efectuat peste 5000 interventii de cateterism cardiac si angioplastie percutana cu implant de stent la nivelul arterelor coronare, carotide, iliace, femurale si renale. Pe langa cabinetul principal din municipiul resedinta al judetului Timis, medicul mai consulta pacientii si in Lugoj si Resita.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie la aceasta clinica porneste de la suma de 150 de lei.

Pacientii medicului Adrian Volcescu au numai cuvinte de lauda pentru activitatea acestuia, acordand cabinetului 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Se apreciaza profesionalismul desavarsit, grija si implicarea maxima in problemele de sanatate ale pacientilor, solutiile eficiente de tratament si interventiile salvatoare al medicului.

3. Olariu Med

Olariu Med este o clinica de cardiologie care se adreseaza pacientilor cu boli cardiovasculare si ofera servicii medicale eficiente la standarde inalte de calitate, cu ajutorul unui colectiv format din medici cu experienta in tratamentul interventional al bolilor cardiovasculare (angiocoronarografie cu stentare la nivelul arterelor coronare si periferice, implant de stimulatoare si defibrilatoare cardiace), acumulata la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara. Clinica este condusa de dr. Ioan Olariu, medic primar cardiolog, avand competenta in cardiologie invaziva si in ecocardiografie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie cu EKG si pulsoximetrie vei plati 300 de lei.

Pacientii clinicii sunt foarte multumiti de serviciile de aici, pe carele considera excelente. Multi spun ca dr. Ioan Olariu este un medic profesionist, cu atentie, empatie si rabdare fata de pacienti, pe care ii asculta cu atentie in relatarea istoricului medical, aducand ulterior solutii eficiente pentru afectiunile de care sufera. De asemenea, se mentioneaza faptul ca intregul personal de la acest centru medical este amabil.

4. Dr. Aljobory Medical Center

Dr. Aljobory Medical Center din Timisoara, clinica infiintata in anul 2011, pune la dispozitia pacientilor expertiza medicala si diagnostic complet in 15 specialitati medicale: bronhoscopie, cardiologie, chirurgie cardiovasculara, chirurgie plastica, dermato-venerologie, endocrinologie, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, neurologie, nutritie-dietetica, ORL, ortopedie, pneumologie, psihologie si urologie. Clinica este dotata cu aparatura moderna, pentru ecografii performante, si cu softuri specializate, pe care personalul poate conta pentru interpretari de acuratete. Majoritatea medicilor sunt specialisti cu experienta in cadrul unor structuri spitalicesti universitare, aspect benefic pentru pacientii care au nevoie de internare in spital. Este si cazul medicului careia trebuie sa te adresezi pentru consultatii si investigatii de cardiologie. Dr. Daniel-Miron Brie este medic primar cardiolog, avand competente in cardiologie interventionala, si activeaza si in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Pretul unei consultatii de specialitate la cardiologie este de 200 de lei. Pentru o consultatie de control vei achita suma de 180 de lei. Pentru un diagnostic complet, poti accesa pachete de servicii constant in consultatie de specialitate + ekg + ecografie cardiaca, la un tarif de 450 de lei sau un pachet format din consultatie + ecocardiografie, la pretul de 380 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea clinicii si recomanda serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, aparatura performanta si metodele moderne de tratament. Totodata, ei declara ca au fost abordati cu amabilitate si empatie de personalul medical si au primit explicatii legate de diagnostic si terapia afectiunilor de care sufereau.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

5. Dr. Tiberiu Ruhmann

Cabinetul Medical de Cardiologie din Timisoara al dr. Tiberiu Ruhmann, medic specialist cardiolog, ofera pacientilor consultatii pentru afectiunile inimii, electrocardiograma si ecocardiografie. Medicul activeaza in cadrul Clinicii MedOzone, centru polivalent cu servicii de ozonoterapie, oxigenoterapie hiperbara, fiziokinetoterapie si recuperare medicala, medicina muncii, medicina interna, psihiatrie, dermato-estetica si terapia cu laser Weber.

Tarifele practicate de medic sunt publicate pe site-ul web al cabinetului. Un pachet care include consultatie, EKG, ecocardiografie Doppler 2D color si pulsoximetrie are pretul de 200 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru prestatiile acestui cabinet este unul foarte ridicat. In recenziile de pe Google se mentioneaza ca dr. Tiberiu Ruhmman este un medic profesionist, care abordeaza pacientii cu amabilitate si empatie, le raspunde cu rabdare tuturor intrebarilor, iar tratamentele prescrise de el au avut rezultate bune.

6. Cardia Echo

Clinica Cardia Echo din Timisoara asigura consultatii de cardiologie si de chirurgie cardio-vasculara, ecografie transtoracica, monitorizare Holter, EKG, test de efort, evaluare circulatie periferica, atat contra-cost, cat si gratuit la medicii care au contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis. Echipa medicala a clinicii este alcatuita din trei medici cardiologici primari, un medic primar chirurgie cardio-vasculara, trei medici specialisti cardiologi si doi medici rezidenti in cardiologie.

O consultatie de cardiologie cu EKG inclus te va costa 350 de lei la aceasta clinica din Timisoara.

Pacientii sunt multumiti de activitatea Cardia Echo si considera, in recenziile scrise pe Google, ca este o clinica de cardiologie buna, cu servicii de calitate, medici profesionisti si personal amabil. Unii dintre pacienti apreciaza si posibilitatea accesarii gratuite a consultatiilor si investigatiilor de aici.

Concluzii

Indiferent ca locuiesti in judetul Timis, esti in trecere prin oras sau ai venit special sa iti verifici sanatatea aici, serviciile de cardiologie din Timisoara se remarca prin standarde inalte, pe care si le-au insusit clinicile si cabinetele specializate din municipiu. Cardiologii care activeaza aici sunt formati la prestigiosul Institut al Inimii din Timisoara, in care au dobandit experienta in lucrul cu pacientii, in cadrul miilor de consultatii, investigatii si interventii salvatoare de vieti in tratarea afectiunilor coronariene.

Avand la dispozitie clasamentul celor mai bune clinici si cabinete din Timisoara specializate in cardiologie, precum si informatii suplimentare legate de activitatea lor, de echipamente si personal, de tarifele practicate, vei putea sa iei cea mai inspirata decizie si sa alegi cel mai bun medic cardiolog pentru afectiunile de care suferi si sa suni la unitatea medicala in care lucreaza pentru o programare.