Meniu

Cardiologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ritmul alert al vietii cotidiene si stil de viata dezordonat, cu obiceiuri nesanatoase, a dus la o crestere alarmanta a numarului de pacienti care sufera de afectiuni cardiovasculare, urmata in mod corespunzator si de o dezvoltare a domeniului medical care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor de inima, tendinta care se poate observa si in ceea ce priveste serviciile de cardiologie din Tulcea. Daca esti in cautarea unui cabinet specializat, il poti gasi la una dintre clinicile de top din oras, care dispun de aparatura performanta si medici bine pregatiti.

Si pentru ca, atunci cand te preseaza o problema de sanatate, nu ai timp sa verifici piata medicala pentru a-i identifica pe cei mai buni medici cardiologi din Tulcea, articolul de fata iti poate servi drept ghid pentru a afla incotro ar trebui sa te indrepti pentru o consultatie si investigatii de calitate. 

Ce optiuni ai pentru cardiologie in Tulcea?

Orice problema legata de functionarea inimii trebuie investigata cu prioritate, in fond vorbim despre organul vital, de aceea nu trebuie sa amani o consultatie la un cabinet de cardiologie din Tulcea, daca experimentezi palpitatii, dureri in piept sau oboseala nejustificata. In tabelul de mai jos sunt incluse cele mai importante centre medicale din oras, cu servicii specializate in patologia cardiovasculara, precum si preturile practicate de acestea pentru consultul initial.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Consultatii eficiente
 • Timp mare de asteptare
 • Serviciul de receptie nu raspunde la telefon
Regina Maria
245 Ron
 • Pret Consultatie 245 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Aparatura moderna
 • Preturi ridicate
Medical Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Spital modern
 • Servicii la standarde inalte
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de cardiologie din Tulcea

In alegerea clinicii catre care vei merge pentru o consultatie de cardiologie in Tulcea vrei sa iei in considerare mai multe aspecte, o simpla recomandare nefiind de ajuns pentru decizia pe care o ai de luat. In acest sens, poti conta pe informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre calitatea serviciilor clinicilor din clasament, aparatura de care dispun, competentele medicilor, tarifele practicate si opiniile pacientilor care s-au adresat aici unui medic cardiolog din Tulcea.

1. Routine Med

Centrul medical Routine Med este prezent pe piata serviciilor medicale private din judetul Tulcea inca din anul 2010, oferind pacientilor consultatii, investigatii paraclinice si tratamente in numeroase specialitati clinice – cardiologie, urologie, chirurgie generala, endocrinologie, pediatrie, gastroenterologie, chirurgie vasculara si altele. La cabinetul de cardiologie, in care activeaza dr. Leonard Alex Licheardopol, medic specialist in cardiologie interventionala, poti accesa consultatii, ecografie de cord, electrocardiograma, monitorizare Holter EKG si TA si interpretare analize.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la cardiolog in Tulcea, la acest centru medical vei achita suma de 200 de lei.

Experientele pacientilor si gradul de multumire pentru prestatiile clinicii sunt diferite, in functie de medicul la care au mers sau de investigatia accesata. Unii pacienti scriu in recenziile de pe Google ca au intalnit aici profesionalism, medici cu experienta, consultatii eficiente si un personal amabil. Pe de alta, parte sunt o multime de pacienti nemultumiti care reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

2. Policlinica Centrala Regina Maria

In Policlinica Centrala Regina Maria din Tulcea, sectia de cardiologie pune la dispozitia tulcenilor consultatii si investigatii specifice pentru bolile cardiovasculare: EKG, determinare index glezna-brat, ecocardiografie Doppler si monitorizare Holter. Poti suna pentru o programare la unul dintre cei doi medici, dr. Bogdan Arsenie si dr. Janir Anefi, medici specialisti cardiologi, avand competente in ecografia cardiaca. In cadrul acestui centru medical din reteaua Regina Maria se regasesc cabinete medicale dotate cu aparatura performanta, in sase specialitati clinice – cardiologie, obstretica-ginecologie, chirurgie cardiovasculara, gasteoenterologie, pediatrie si pneumologie.

Pretul pentru o consultatie la dr cardiolog din Tulcea in aceasta clinica este de 245 de lei.

Pacientii se declara multumiti de activitatea clinicii in recenziile scrise pe Google. Ei apreciaza serviciile de calitate, medicii profesionisti, amabilitatea si empatia personalului fata de pacienti, aparatura moderna. Unii dintre acestia considera ca preturile practicate sunt mari.

3. Medical Center

Medical Center este un spital privat din Tulcea acreditat ANMCS cu grad II care ofera, incepand cu anul 2014, servicii de recuperare medicala, spitalizare de zi pentru cardiologie, diabet si medicina interna, si tratamente in regim de internare. Accesul la consultatii si investigatii de cardiologie cu face cu spitalizare de zi, in cadrul careia pacientii pot beneficia de tratament medicamentos injectabil sau perfuzabil, monitorizare functii vitale, pachet de analize medicale de laborator, la recomandarea medicului curant, EKG la anumite interval de timp, TA, monitorizare Holter TA, monitorizarea Holter EKG, ecografie cardiaca, indicele glezna-brat (Doppler), consult interdisciplinar si educatie in domeniul preventiei cardiovasculare. Medicul specialist cardiolog de la acest spital este dr. Leonard Alex Licheadopol.

O consultatie in acest centru medical te va costa 200 de lei.

Pacientii din Tulcea care au accesat serviciile Medical Center spun ca au avut o experienta pozitiva aici, ca este o unitate medicala moderna, in care serviciile se ridica la cele mai inalte exigente, medicii sunt bine pregatiti si empatici, iar tratamentele efectuate aici au avut rezultate bune.

Concluzii

Consultatiile si investigatiile pentru afectiunile cardiovasculare se desfasoara in cele mai bune conditii la clinicile cu servicii de cardiologie din Tulcea incluse in clasamentul prezentat in acest articol. Standardele de calitate includ aparatura de ultima generatie de care dispun unitatile medicale din top si competentele medicilor cardiologi care lucreaza aici, oferind examinari de acuratete, diagnostic corect si tratamente adecvate unei patologii diverse in domeniul bolilor de inima. 

In functie de considerente legate de dotari, personal, tarife si un bun raport calitate-pret, informatii pe care le cunosti deja dupa lectura articolului, vei putea sa iei o decizie inspirata in legatura cu clinica din Tulcea la care vei suna pentru o programare la unul dintre medicii cardiologi disponibili aici.