Meniu

Cardiologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci programare la o clinica de cardiologie in Valcea? Acest judet gazduieste numeroase clinici si centre medicale unde se ofera servicii variate, inclusiv din domeniul cardiologiei. Poti avea nevoie de o consultatie daca in familia ta exista un istoric de boli cardiovasculare sau daca experimentezi simptome ca durerea in piept, dificultatile de respiratie sau palpitatiile. 

Poti gasi un dr. cardiolog in Valcea la una dintre clinicile care ofera servicii din aceasta ramura medicala si despre care vei afla mai multe in continuare. 

Care sunt cele mai bune clinici de cardiologie din Valcea?

Daca locuiesti in Ramnicu Valcea si vrei sa beneficiezi de servicii de cardiologie inalt calitative, poti alege una dintre clinicile din tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristina Radoi
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Echipa bine pregatita
 • Comunicare eficienta cu pacientii
AFYA Clinik
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Atentie si rabdare
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Clinica moderna si primitoare
Balneomedcenter
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Empatie
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Timpul de asteptare este uneori lung
Hyperclinica MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si explicatii amanuntite
 • Comunicare eficienta
 • Uneori programarile se decaleaza
Binisan
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, rabdare si amabilitate
 • Promptitudine
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete de cardiologie din Valcea

Pentru ca ofera un raport bun calitate-pret, cateva cabinete de cardiologie situate in Valcea au devenit optiuni de top in randul pacientilor care locuiesc in aceasta zona sau in apropiere. Mai multe persoane le aleg pentru consultatia periodica si pentru tratarea unor afectiuni ale inimii.

Pentru a iti fi mai usor sa identifici cabinetul de cardiologie din Valcea potrivit nevoilor tale, am alcatuit un clasament din care fac parte cele mai bune optiuni. Acestea se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti si ofera servicii variate din domeniul cardiologiei:

1. Dr. Cristina Radoi

Specializat in cardiologie, cabinetul Dr. Cristina Radoi din Valcea ofera servicii de prevenire, diagnostic si tratament al unui spectru larg de afectiuni cardiovasculare. Pe langa consultatia de specialitate, pacientii beneficiaza de metodele specifice de investigatie, cum ar fi holter EKG si ecografie cardiaca. Medicul are experienta si asigura precizia in diagnostic prin folosirea aparaturii performante. 

O consultatie de cardiologie costa 200 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales acest cabinet sunt multumite de calitatea serviciilor. Dr. Radoi este caracterizata ca fiind o adevarata profesionista, la fel si echipa alaturi de care lucreaza in cabinet. Aceasta ofera explicatii amanuntite si comunica eficient cu pacientii. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Radoi
Vezi Pareri

2. AFYA Clinik

Pentru consultatii de cardiologie si tratamente, numerosi pacienti din Valcea aleg serviciile oferite de AFYA Clinik. Aceasta clinica a fost infiintata cu scopul de a creste standardele de calitate ale serviciilor medicale din regiune, aducand la un loc medici supraspecializati. Personalul se bazeaza pe cele mai recente studii si lucreaza pe protocoale medicale bine definite, folosind cele mai performante tehnologii. Din echipa fac parte medici specialisti, medici primari si doctori in stiinte medicale. 

Pachetul in care intra consultatia, EKG-ul si ecografia de cord are tariful de 500 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, multi dintre acestia se declara multumiti. Ei spun ca serviciile se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si ca personalul este foarte pregatit. Clinica este moderna si primitoare, iar medicii sunt profesionisti, dedicati pacientului si meseriei, atenti si rabdatori. Acestia isi trateaza pacientii cu respect si le raspund la toate intrebarile, oferindu-le informatiile de care au nevoie. Pacientii spun ca s-au simtit intelesi, ascultati si respectati la AFYA Clinic. 

3. Balneomedcenter

Daca locuiesti in Valcea si medicul ti-a recomandat sa te programezi la cardiologie, trebuie sa iei in considerare si serviciile de la Balneomedcenter. Cu o echipa din care fac parte peste 20 de medici, aceasta unitate medicala asigura pacientilor servicii integrate si mizeaza pe rapiditate in stabilirea diagnoticului si pe siguranta interventiilor. Personalul specializat asigura examene clinice de specialitate din mai multe ramuri medicale, recomandand planuri terapeutice adecvate pentru diverse afectiuni. Dotarile ultramoderne si experienta vasta a cadrelor medicale permit atingerea unor standarde superioare de calitate, fie ca e vorba despre preventia, diagnosticarea sau tratarea unei boli. 

O consultatie costa 200 lei. Serviciile sunt decontate prin CAS in limita fondurilor disponibile.

Foarte multe persoane au beneficiat de servicii medicale la acest centru, iar cateva dintre ele si-au exprimat parerea prin intermediul recenziilor online. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea, rabdarea, empatia si promptitudinea. Comunicarea medic-pacient este foarte buna. Serviciile sunt de foarte buna calitate, se foloseste aparatura moderna si clinica este curata. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, cateva persoane spun ca timpul de asteptare este lung si ca apelurile sunt uneori preluate greu.

4. Hyperclinica MedLife

Deschisa in anul 2016, Hyperclinica MedLife a devenit rapid o optiune principala in randul pacientilor care merg periodic la cardiologie. Se ofera servicii din mai multe domenii medicale, intre care ecografia, medicina interna, chirurgia generala, cardiologia etc. Calitatea serviciilor este sustinuta, pe de o parte, de echipa medicala din care fac parte specialisti cu experienta bogata in domeniile in care s-au specializat si pe de alta parte, de investitiile in dotarea tehnica. Pacientii beneficiaza de evaluare complexa si de planuri terapeutice personalizate. 

La Hyperclinica MedLife, o consultatie cu EKG costa 230 lei.  

In mediul online, mai multi pacienti au declarat ca sunt multumiti de calitatea serviciilor oferite de Hypeclinica MedLife. Acestia au avut o experienta placuta, deoarece medicii au dat dovada de profesionalism, amabilitate, rabdare si au oferit explicatii detaliate. Cateva persoane spun ca programarile se decaleaza uneori. 

5. Binisan

Clinica Binisan din Ramnicu Valcea are o prezenta consolidata in mai multe orase din tara, oferind si servicii de cardiologie. Este asigurat un ansamblu complex de servicii medicale, fiind utilizate tehnologii medicale de ultima ora. Pentru a oferi in permanenta tratamente de varf, personalul clinicii isi actualizeaza constant cunostintele medicale. 

Consultatia cu ecografie cardiaca si EKG costa 210 lei.

Foarte multi pacienti spun ca personalul de la Binisan este profesionist, rabdator si amabil. Serviciile se ridica la standarde europene, iar preturile sunt accesibile. Promptitudinea personalului este un alt motiv pentru care pacientii recomanda cu incredere serviciile de la Binisan.

Concluzii

Fie ca ai fost diagnosticat in trecut cu o boala cardiovasculara sau te afli in categoriile de risc, te poti adresa unui medic specializat in cardiologie, pe care il gasesti la mai multe clinici din Valcea. Acesta iti va examina istoricul medical si va efectua o serie de teste, in urma carora se va stabili diagnosticul si se va contura un plan de tratament adecvat.