Meniu

Cardiologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dintre persoanele care se programeaza la o consultatie de cardiologie in Zalau, cele mai multe au fost diagnosticate deja cu o boala de inima sau se afla intr-o categorie de risc. Sedentarismul, obezitatea, diabetul zaharat, fumatul si istoricul de boli cardiovasculare in familie sunt principalii factori ce cresc probabilitatea de aparitie a unei astfel de boli. 

Inainte sa te programezi la consultatie, este indicat sa afli care sunt cele mai apreciate cabinete de cardiologie din Zalau, astfel incat sa beneficiezi de servicii calitative. Acest articol ofera informatii utile despre optiunile considerate a fi de top, inclusiv despre tariful aferent unei consultatii. 

Care este pretul unei consultatii de cardiologie in Zalau?

Consultatia de cardiologie este necesara pentru prevenirea sau diagnosticarea la timp a bolilor cardiovasculare, pacientii din Zalau avand oportunitatea de a se adresa unor medici cu experienta vasta in acest domeniu. Iata care sunt cele mai bune clinici si centre medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si disponibilitate
 • Empatie fata de pacient
 • Atentie la detalii
 • Atitudine pozitiva si incurajatoare
 • Aparatura de ultima generatie
Memfis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Diversitate de consultatii si investigatii
Salvosan Ciobanca
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Curatenia si conditiile clinicii lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete de cardiologie din Zalau

Vizita la medicul cardiolog are si rol de preventie, insa multi pacienti din Zalau se programeaza la cardiologie numai atunci cand boala s-a instalat deja si cand simptomele nu mai pot fi ignorate. 

Este important sa mergi periodic la cardiologie daca suspectezi ca ai putea avea o afectiune cardiovasculara, fie pentru ca ai simptome (cum ar fi palpitatiile, dificultatile de respiratie sau durerea in piept), fie pentru ca in familia ta exista persoane care sufera de o astfel de boala. In cadrul clinicilor prezentate mai jos poti gasi cel mai bun cardiolog din Zalau:

1. Anastasios

Clinica Anastasios din Zalau este alegerea principala a persoanelor care locuiesc in acest oras sau in apropiere si au nevoie de servicii de cardiologie. Se ofera consultatii si tratamente din mai multe specialitati medicale, iar misiunea personalului este de a asigura corectitudine in diagnostic si eficienta in tratament. Centrul Medical Anastasios integreaza permanent progresul tehnologic din domeniul medical si asigura un standard inalt de calitate a serviciilor, reunind o echipa numeroasa de medici primari si specialisti. 

Consultatia initiala cu EKG inclus are pretul de 270 lei. 

Clinica Anastasios este foarte apreciata in Zalau, asa cum se observa din zecile de recenzii pozitive oferite pe internet de catre pacienti. Acestia sustin ca unitatea medicala arata impecabil, este curata, moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie. Medicii sunt laudati pentru profesionalism, empatie fata de pacient, disponibilitatea de a ajuta si de a raspunde la intrebari, rabdare si atentia la detalii. Personalul este primitor si are o atitudine pozitiva. Cei care au ales aceasta clinica mentioneaza ca au beneficiat de explicatii amanuntite si ca au fost tratati cu respect de catre medici si asistente, care au o atitudine incurajatoare.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Memfis

Centrul Memfis din Zalau inglobeaza cabinete specializate in diferite domenii medicale, printre care si cardiologia. Medicii cardiologi care isi desfasoara activitatea aici au o pregatire vasta in diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare. Acestia efectueaza mai multe tipuri de investigatii, punand pe primul loc siguranta pacientului si asigurandu-se ca beneficiaza de un plan terapeutic eficient.  

Consultatia are tariful de 150 lei.

Cativa dintre pacientii care au ales centrul Memfis si-au impartasit opiniile si pe internet, unde spun ca recomanda serviciile acestui cabinet. Profesionalismul si amabilitatea medicilor sunt principalele motive pentru care pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. 

3. Salvosan Ciobanca

Policlinica Salvosan Ciobanca din Zalau aduce la un loc mai multe ramuri medicale, printre care si cardiologia. Medicii primari si medicii specialisti care profeseaza in cadrul acestei policlinici ofera servicii de inalta performanta folosind aparatura moderna si efectuand investigatii moderne de diagnostic si monitorizare a afectiunilor. 

O consultatie cu EKG costa 170 lei. 

Zeci de pacienti si-au impartasit opinia despre serviciile de care au beneficiat la Salvosan Ciobanca, scriind recenzii in mediul online. Cadrele medicale sunt profesioniste, serioase, amabile si ofera servicii de inalta calitate. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca se foloseste aparatura moderna. La capitolul dezavantaje, cativa pacienti mentioneaza ca uneori programarile nu se respecta si reclama felul in care arata clinica si conditiile oferite.

Concluzii

Pentru a alege cel mai bun cabinet de cardiologie din orasul Zalau, trebuie sa tii cont de experienta cadrelor medicale, de dotarile si echipamentele clinicii, precum si de evaluarile si recenziile venite din partea altor pacienti. Te poti adresa unui medic cardiolog pentru evaluarea sanatatii inimii sau pentru diagnosticarea, tratamentul si monitorizarea unei afectiuni cardiovasculare.