Meniu

Coronarografie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda utilizata in cardiologia interventionala pentru a permite vizualizarea arterelor coronare care iriga inima, coronarografia in Galati se efectueaza atat la clinici private de top din oras, cat si la spitalul judetean de stat. Pacientii vor beneficia de competentele unui medic tanar, dedicat profesiei si pacientilor, bine pregatit si format in spitale renumite din Bucuresti. 

De regula intr-un oras de provincie, fie el si resedinta de judet, sunt sanse mai mici de a gasi un serviciu medical care iese din rutina procedurilor non-invazive de investigatie si presupune un anumit tip de aparatura si o pregatire specifica a medicului. Daca vrei sa scapi de grija deplasarii catre Capitala pentru o coronarografie, te vei bucura sa afli ca in Galati poti avea acces la acest serviciu la clinicile in care activeaza medicul care va fi prezentat in articolul de fata.

Cat costa o coronarografie in Galati?

Daca ti-a fost recomandata investigatia, te-ai informat probabil si stii ca presupune anumite conditii de aparatura, de la care nu face exceptie nici desfasurarea procedurii de coronarografie in Galati, ceea ce inseamna ca pretul serviciului depaseste tarifele multora dintre investigatiile de rutina pentru sanatatea inimii. In tabelul de mai jos vei gasi numele medicului caruia trebuie sa te adresezi si pretul estimativ perceput pentru coronarografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Dr. Marinescu
Clinica-Verificata
2.000-2.500 Ron
  • Pretul Coronarografiei variaza intre 2.000-2.500 Ron
  • Medic exceptional
  • Bine pregatit, pasionat de profesie
  • Empatie si respect fata de pacienti
  • Explicatii cuprinzatoare despre afectiunile de care sufera pacientii
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o coronarografie in Galati?

Cardiologia interventionala nu este un domeniu reprezentat cantitativ in orasul de la Dunare, insa posibilitatea efectuarii coronarografiei in Galati se datoreaza unui medic bun, care poate suplini prin pregatirea sa absenta unor optiuni multiple in ceea ce priveste specialistii in aceasta ramura a cardiologiei. Cu toate acestea, poti avea un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerea clinicii in care activeaza medicul, acesta lucrand in colaborare cu centre medicale private apreciate din Galati si putand fi gasit si la Spitalul judetean din oras.

Dr. Mihai Marinescu

Dr. Mihai Marinescu este medic specialist in cardiologie, avand competente in cardiologia interventionala si in ecocardiografie, la clinicile in care activeaza pacientii putand beneficia de servicii diverse de cardiologie clinica, precum si de consultatii, investigatii si tratamente cardiologie interventionala: coronarografie, angioplastie cu mai multe tipuri de stent – stent metalic, stent farmacologic activ sau stent absorbabil. Pasionat de profesie, dedicat pacientilor si aflat in continuu proces de formare in domeniul cardiologiei si al cardiologie interventionale, medicul colaboreaza cu mai multe clinici si spitale din Galati si Bucuresti.

Pentru o coronarografie, pretul in Galati variaza intre 2000 si 2500 de lei, in functie de clinica in care se realizeaza.

Pacientii care au beneficiat de consultatii si investigatii la dr. Mihai Marinescu scriu in recenziile de pe platforma DocBook ca este un medic exceptional, bine pregatit, pasionat de profesie, care abordeaza pacientii cu empatie si respect si le explica cu blandete si calm diagnosticul. Sunt si cativa pacienti care sustin ca timpul de asteptare la cabinetul medicului a fost mare si ca nu s-a respectat ora programata pentru consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mihai Marinescu
Vezi Pareri

Concluzii

Cu toate ca nu exista multe optiuni in ceea ce priveste coronarografia in Galati, pacientii din judet pot solicita o programare la medicul prezentat in articol sunand la una dintre clinicile private amintite mai sus, in care lucreaza cardiologul. Medicul tanar si bine pregatit dispune la centrele medicale cu care colaboreaza, de aparatura necesara efectuarii acestei investigatii de cardiologie interventionala.

Daca vrei sa beneficiezi de coronarografie in Galati si sa eviti un drum catre Bucuresti sau un oras mai mare in care ar exista mai multe optiuni, va trebui sa efectuezi din timp programarea, avand in vedere timpul limitat de care dispune cardiologul interventionist si de intervalele orare la care poate fi gasit la una dintre clinicile galatene in care functioneaza cabinetul sau.