Meniu

Coronarografie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O coronarografie in Targu Mures se poate efectua  in cadrul departamentelor de cardiologie interventionala din centrele medicale mari. In acest articol ti-am pregatit un clasament al acestor clinici, prezentandu-ti serviciul de coronarografie si medicii cardiologi experimentati care efectueaza aceasta procedura.

Coronarografia se recomanda pentru evaluarea starii arterelor coronare ce alimenteaza inima cu sange. Procedura implica utilizarea unei substante de contrast si un aparat cu raze X si consta in crearea unor imagini detaliate ale arterelor coronare, determinand daca acestea sunt blocate sau ingustate. Asadar, afla in continuare unde poti efectua o coronarografie in municipiul Targu Mures si ce pret are interventia.

Cat costa o coronarografie in Targu Mures

O coronarografie are un pret in Targu Mures care variaza de la un centru medical la altul. Tabelul de mai jos iti prezinta o situatie a tarifelor percepute pentru aceasta interventie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
2.000 Ron
 • Pret Coronarografie 2.000 Ron
 • Medici cu experienta, unii fiind cadre universitare
 • Aparatura moderna si performanta
 • Cardiologie clinica si cardiologie interventionala
 • Centru medical modern
 • Bun raport calitate-pret
 • Nerespectarea programarilor
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Aglomeratie si timp mare de asteptare
Topmed
2.200 Ron
 • Pret Coronarografie 2.200 Ron
 • Unitate medicala moderna
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Curatenie si igiena stricta
 • Personal amabil
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Nova Vita
2.500 Ron
 • Pret Coronarografie 2.500 Ron
 • Medici cardiologi cu experienta
 • Aparatura medicala moderna
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cardiologie interventionala
 • Tarife mari
 • Timp mare de asteptare
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o coronarografie in Targu Mures

Poti efectua o coronarografie in Targu Mures in trei centre medicale de top, dotate cu aparatura moderna si performanta si care dispun de medici cu experienta in cardiologia interventionala. Iata care sunt aceste unitati medicale!

1. Cardiomed

O prima optiune in Targu Mures pentru o coronarografie este centrul medical Cardiomed, care este dotat la standarde europene pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare. Clinica are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Mures, iar echipa de medici este numeroasa si alcatuita din specialisti de renume in cardiologia romaneasca, printre care prof. dr. Imre Benedek, prof. dr. Theodora Benedek – medici primari cardiologi sau dr. Istvan Kovacs. Serviciile oferite sunt: cardiologie interventionala, cardiologie clinica, electrofiziologie, imagistica medicala, laborator de analize medicale, medicina interna.

Pentru o coronarografie, pretul este de 2.000 de lei la Cardiomed Targu Mures.

Pacientii au pareri diferite in ceea ce priveste serviciile medicale din aceasta locatie. Unii declara ca echipa este foarte buna si eficienta si ca dotarile sunt de top, constand in aparatura performanta. De asemenea, mai este apreciat si raportul calitate-pret. In schimb, sunt si numeroase persoane care si-au manifestat nemultumirea legat de: nerespectarea programarilor, timpul mare de asteptare, faptul ca nu se raspunde la telefon nici dupa numeroase incercari.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Topmed

Centrul Medical Topmed din Targu Mures acopera numeroase specialitati medicale, printre care si cardiologie, departament in cadrul caruia se realizeaza si coronarografii, printre altele. Calitatea serviciilor medicale este la standarde europene, fiind asigurata de o echipa multidisciplinara de specialisti care folosesc echipamente de ultima generatie. Spitalul Topmed a primit acreditare europeana in 2007 pentru serviciile medicale oferite, fiind la acea vreme singurul spital privat din judetul Mures cu o astfel de acreditare. 7 ani mai tarziu, spitalul a primit si acreditarea Agentiei Nationale de Management al Calitatii in Sanatate. Unitatea are si contract cu CJAS Mures. Sunt patru medici specialisti cardiologi la Topmed: dr. Diana Diaconu, dr. Cristina Orlandea, dr. Marcel Perian si dr. Sorin Bernea.

O interventie de coronarografie costa aici 2.200 de lei.

Sute de pacienti au tinut sa-si exprima parerea in legatura cu experienta traita in aceasta clinica medicala. Multi dintre ei sustin ca au avut parte de servicii de calitate, datorita personalului medical bine pregatit, amabil si care ofera explicatii in detaliu, precum si datorita conditiilor bune, curateniei si respectarii normelor de siguranta sanitara. Alte persoane spun ca sunt cateva aspecte neplacute in aceasta locatie: nerespectarea programarilor, aglomeratie, timpi mari de asteptare, personal nepregatit la receptie.

3. Nova Vita

Centrul Medical Nova Vita este unul dintre spitalele private mari din tara, care ofera servicii medicale de excelenta, acoperind numeroase specialitati, printre care si cardiologie interventionala, acolo unde te poti programa si pentru o coronarografie.  Sectia respectiva este dotata cu un angiograf performant si permite tratarea bolilor ischemice cardiace, precum si efectuarea arteriografiilor, a coronarografiilor, angioplastiilor, valvuloplastiilor sau implantarea de stimulatoare sau de defibrilatoare cardiace. Multe dintre servicii, printre care si coronarografia, sunt decontate prin intermediul CJAS Mures, pe baza biletului de trimitere.

O coronarografie efectuata la Nova Vita Targu Mures costa 2.500 de lei.

Medicii de la Nova Vita sunt apreciati, in mare parte, pentru devotamentul, priceperea si amabilitatea de care dau dovada in relatia cu pacientii. De asemenea, si personalul de la receptie primeste aprecieri, in recenziile din mediul online, pentru amabilitate si deschidere. Mai sunt laudate si alte aspecte: varietatea serviciilor medicale, dotarile moderne, buna organizare. Sunt insa si aspecte mai putin placute care au fost mentionate: tarife mari, faptul ca poti face destul de greu o programare prin telefon, pentru ca personalul nu raspunde, timpi mari de asteptare.

Concluziile noastre

Pentru evaluarea starii arterelor coronare, o coronarografie in Targu Mures este mai mult decat indicata. In acest oras sunt centre medicale foarte bine puse la punct, in care echipamentele sunt ultramoderne, iar medicii au o bogata experienta in diagnosticul si tratamentul bolilor de inima.

Daca ai dureri in piept, dificultate in respiratie, acestea fiind simptome de boala coronariana, trebuie sa te prezinti la medic si sa efectuezi o coronarografie. Interventia este recomandata si in cazul atacului de cord, pentru ca poate determina ce artere sunt blocate si poate ghida interventia medicala de urgenta.