Meniu

Eco Doppler Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diagnosticarea si tratamentul afectiunilor vasculare necesita o abordare precisa si eficienta din partea medicilor specializati in patologia sistemului circulator, prin investigatii imagistice amanuntite, de care poti avea parte accesand examinarea eco Doppler in Alba Iulia. Aceasta se poate realiza in cadrul uneia dintre clinicile cu servicii de top de cardiologie din oras, in care exista dotari corespunzatoare cu aparatura si medici competenti care sa interpreteze imaginile obtinute la ecograf.

Nu orice cabinet de cardiologie sau de imagistica din Alba Iulia ofera posibilitatea efectuarii unei ecografii Doppler, pentru care este necesar un anumit tip de dispozitiv de scanare cu ultrasunete. Articolul de fata prezinta acele clinici catre care te poti indrepta avand siguranta ca serviciul respectiv este disponibil.

Unde mergi pentru eco Doppler in Alba Iulia?

Indiferent ca vrei sa faci un eco Doppler venos sau un eco Doppler arterial, la clinicile din clasamentul de mai jos vei gasi toate conditiile necesare unei examinari de calitate eco Doppler in Alba Iulia, in urma careia medicul curant sa poata intocmi un diagnostic corect al afectiunii circulatorii de care suferi si sa iti poata prescrie un tratament eficient.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica Prevent
Clinica-Verificata
200-260 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-260 Ron
 • Clinica de calitate
 • Servicii ireprosabile pentru intreaga familie
 • Medici profesionisti si empatici
 • Dotari de ultima generatie
Cardio Help
200-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Diagnostice corecte si tratamente eficiente
Terra Aster
200-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-250 Ron
 • Personal medical profesionist
 • Servicii integrate
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de eco Doppler din Alba Iulia

Nu esti specialist/-a in domeniul medical, insa cu siguranta te-ai edificat in ce consta o investigatie imagistica a principalelor vase de sange din corp si stii in mare parte la ce ar trebui sa te astepti de la un eco Doppler in Alba Iulia. Pentru a-ti putea forma o parere despre clinicile incluse in clasament, citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului pentru a afla informatii relevante despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispun clinicile, competentele personalului de la cabinetul specializat, tarifele practicate si parerile pacientilor care au vizitat unitatile medicale din top.

1. Clinica Prevent

La cabinetul de cardiologie de la Clinica Prevent activeaza opt medici, insa pentru eco Doppler te vei adresa unuia dintre cei cinci cardiologi cu pregatire in domeniul ecografiei vasculare, coordonati de dr. Claudia Budurea, medic primar cu experienta si numeroase participari la congrese si conferinte ale medicilor si o serie de lucrari de specialitate publicate. Sectia de cardiologie dispune de Holter EKG, Holter TA, ecograf GE Vivid T8PRO, varf de gama in domeniu, sisteme de testare la efort, banda de alergat si bicicleta eliptica, defibrilator si modulul BTL CardioPoint SDS – de screening pentru preventia mortii subite cardiace. Centrul medical Prevent, infiintat  de medicii dr. Ioana Ciuca si dr. Andrei Ciuca, este specializat pe servicii de cardiologie, medicina interna, ORL, endocrinologie, nefrologie, urologie, chirurgie cardiovasculara si oncologie, si are puncte de lucru in orasele Alba Iulia si Turda.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Preturile variaza in functie de zona investigata cu ecografia Doppler, intre 200 si 260 de lei. Pentru un eco Doppler venos in Alba Iulia vei plati suma de 260 de lei, similar cu tariful pentru un eco Doppler arterial.

Gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile clinicii este unul foarte ridicat. Potrivit recenziilor, Prevent este o clinica de calitate, cu servicii ireprosabile, personal tanar, entuziast si bine pregatit, amabil si empatic fata de pacienti, cu dotari de ultima generatie. Sunt apreciate consultatiile oferite de medici pacientilor din orice categorie de varsta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Prevent
Vezi Pareri

2. Cardio Help

La Centrul Medical Cardio Help, orientat pe satisfacerea nevoilor de sanatate a inimii si a sistemului circulator ale locuitorilor din Alba Iulia, poti dispune de o gama larga de investigatii cardiovasculare, EKG, ecografie, test de efort, monitorizare Holter tensiune arteriala, indice brat-glezna, eco Doppler venos membre inferioare si Doppler arterial carotido-vertebral. O echipa alcatuita din cinci medici cardiologi avand competente in ecografia cardiaca si ecografia Doppler sta la dispozitia pacientilor pentru consultatii de specialitate si examinari necesare diagnosticului si tratamentului afectiunilor sistemului circulator. In cadrul clinicii Cardio Help mai functioneaza cabinete de pneumologie, gastroenterologie si endocrinologie.

Preturile pentru o ecografie Doppler sunt cuprinse intre 200 si 250 de lei.

In putinele recenzii, echipa de medici de la Cardio Help inregistreaza un nivel inalt de satisfactie din partea pacientilor. Recenziile de pe Google consemneaza experiente placute, cu servicii de calitate, medici profesionisti si amabili, atenti la nevoile pacientilor, diagnostice corecte si tratamente eficiente.

3. Terra Aster

La clinica Terra Aster, pentru efectuarea unui eco Doppler te vei adresa, in functie de scopul investigatiei, fie medicilor de la cabinetul de ecografie, dr. Dan Silviu Craiu, medic primar radiologie si imagistica medicala, si dr. Nicoleta Caia, medic specialist imagist, pentru examinarea arterelor si venelor, fie medicului cardiolog dr. Maria Liliana Radulescu, medic specialist, pentru examinarea valvelor inimii si pentru depistarea bolilor cardiace congenitale. Clinica din Alba Iulia are o oferta bogata de servicii, in peste 20 de specialitati clinice, la care se adauga analize, consultatii de medicina muncii, investigatii paraclinice, consultatii psihologice si psihoterapie. In Alba Iulia, reteaua Terra Aster are trei puncte de lucru, la care se adauga cate o clinica in Sebes si Aiud.

Tarifele pentru o ecografie Doppler la Terra Aster se situeaza in jurul valorilor de 200-250 de lei.

Fiind o clinica in care se regasesc multe specialitati si cabinete medicale, experientele pacientilor sunt diferite, la fel si recenziile acestora. Sintetizand, am putea afirma ca centrul medical dispune de personal medical profesionist si ca existenta multitudinii de servicii ii scuteste pe oameni de drumuri la alte clinici. Pe de alta parte, pacientii spun ca timpul de asteptare este mare, indiferent de programare, si ca personalul de la receptie nu raspunde niciodata la telefon.

Concluzii

Pentru a beneficia de o investigatie de calitate eco Doppler in Alba Iulia, pacientii din judetul Alba au la dispozitie mai multe optiuni demne de a fi luate in consideratie. Ecografia marilor vase de sange ale corpului, de care depinde un diagnostic corect al afectiunilor circulatorii si un tratament care poate chiar sa salveze viata pacientului, se poate efectua in conditii bune la una dintre clinicile incluse in clasamentul de mai sus. 

Calitatea serviciilor medicale specializate din Alba Iulia se traduce prin dotari cu aparatura performanta si medici profesionisti, avand competente in ecografia Doppler, indiferent de aria lor de pregatire, in radiologie si imagistica medicala sau in cardiologie. Pe baza unor argumente solide, construite in urma receptarii informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai inspirata decizie in alegerea clinicii in care sa beneficiezi de o examinare cu ultrasunete a arterelor si venelor.