Meniu

Eco Doppler Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printr-o ecografie Doppler in Baia Mare se vizualizeaza si se verifica fluxul sanguin in vasele de sange. Metoda este utila in diagnosticarea bolilor vasculare, in evaluarea riscului de boli de inima, a circulatiei fetale, a tulburarilor de coagulare si in monitorizarea progresului unor tratamente.

In Baia Mare exista o clinica la care se programeaza locuitori din intreg judetul Maramures pentru investigatie non-invaziva si nedureroasa care ajuta in diagnosticarea si in tratarea bolilor vasculare si a afectiunilor cardiovasculare. Citeste in continuare pentru a afla informatii utile despre ecografia Doppler si despre medicii care o efectueaza in acest municipiu.

Ce pret are o ecografie Doppler in Baia Mare?

Pretul unei ecografii Doppler realizate in Baia Mare este prezentat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Diacord
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Eco Doppler 250 Ron
  • Cabinet de cardiologie si pneumologie
  • Aparatura performanta
  • Ecografii Doppler cardiac si vascular
  • EKG de repaus si de efort
  • Contract cu CJAS Baia Mare pentru ambele specialitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa te programezi pentru o ecografie Doppler in Baia Mare

Pregateste-te sa descoperi mai multe informatii despre cabinetul in care se efectueaza ecografie Doppler in orasul Baia Mare, chiar daca poate nu tu ai nevoie in mod direct de o ecografie, ci rudele sau cunoscutii tai. 

Diacord

Clinica Diacord este specializata in diagnosticarea sau tratarea afectiunilor cardiovasculare si, din acest motiv, in cadrul sau se realizeaza si ecografii Doppler cardiac sau vasculare (artere, carotide, vene ale membrelor superioare si inferioare). Pe langa investigatiile Doppler, mai sunt realizate si altele specifice domeniului cardiologic: EKG de repaus, test de efort, holter EKG, holter TA, toate fiind realizate de catre dr. Claudia Alina Matei, medic specialist cardiologie in contract cu CJAS Baia Mare. In plus, sunt puse la dispozitie si consultatii de somnologie si pneumologie, se fac probe functionale respiratorii si se realizeaza poligrafie nocturna in regim ambulator si titrare cu auto-CPAP, de catre dr. Anca Georgia Jäger, medic specialist pneumolog. 

Pretul unei ecografii Doppler este de 250 de lei.

Serviciile acestui centru medical sunt la inaltime, potrivit opiniilor exprimate de pacienti pe internet. Cel mai mult sunt apreciate: profesionalismul si amabilitatea medicilor, faptul ca serviciile sunt decontate de CJAS Maramures, pentru cei care au bilet de trimitere, si ca, in relatia cu pacientii, personalul da dovada de rabdare si respect.

Vezi parerile pacientilor despre Diacord
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Poti merge cu incredere la acest cabinet din Baia Mare pentru o ecografie Doppler, avand in vedere nivelul ridicat de satisfactie al pacientilor si faptul ca lucreaza in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.