Meniu

Eco Doppler Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa faci eco Doppler in Bistrita si te afli in cautarea unui centru medical, in acest articol poti gasi care sunt cele mai bune variante dintre care poti alege. Aceasta este folosita in diagnosticarea unui spectru larg de afectiuni, cum ar fi ingustarea sau blocarea arterelor, insuficienta venoasa si boala arterei periferice. 

Prin ecografia Doppler, medicul obtine informatii cu privire la fluxul de sange prin artere si vene si poate depista daca pacientul prezinta semne ale unei posibile afectiuni. Ecografia poate fi utilizata inclusiv ca metoda de monitorizare in cazul pacientilor care au fost deja diagnosticati cu o boala vasculara si care iau tratament. 

Eco Doppler in Bistrita: care este pretul investigatiei?

La recomandarea medicului, mai multe persoane din Bistrita se programeaza la eco Doppler. De regula, aceasta este indicata persoanelor care au fost diagnosticate cu diabet zaharat, persoanelor care au un stil de viata nesanatos si altor pacienti care prezinta simptome ale unei afectiuni vasculare (cum ar fi boala arteriala periferica). In tabelul de mai jos figureaza numele celor mai bune centre medicale unde se face ecografie Doppler in acest oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pre Eco Doppler 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Consultatii amanuntite
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa uneori de dorit
Dr. Angelo Mardale
170 Ron
 • Pre Eco Doppler 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Profesionalism
 • Grija pentru pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune optiuni de centre medicale pentru eco Doppler in Bistrita

Daca medicul ti-a sugerat sa faci ecografie Doppler pentru obtinerea unor imagini detaliate ale anatomiei cardiovasculare, te poti orienta catre urmatoarele clinici sau centre medicale din Bistrita:

1. Hardmed

In Bistrita, poti face eco Doppler la Centrul Medical Hardmed. Aici sunt disponibile consultatii clinice din majoritatea specialitatilor medicale, fiind destinate pacientilor de orice varsta. Echipa reuneste medici cu experienta vasta in domeniile de specializare, a caror prioritate o reprezinta depistarea cu precizie a diagnosticului si eficienta terapeutica. Pentru a garanta calitatea serviciilor, medicii se afla intr-un permanent proces de invatare si insusire a celor mai noi tehnici medicale, folosind aparatura de ultima generatie.  

Ecografia Doppler costa 150 lei. 

Clinica Hardmed este moderna, curata si frumos amenajata. Majoritatea pacientilor care i-au trecut pragul sustin ca au avut o experienta buna, ca serviciile sunt de calitate si consultatiile amanuntite. Medicii sunt profesionisti, amabili, dedicati, empatici, rabdatori si atenti le nevoile pacientului. Locatia este spatioasa si se foloseste aparatura de ultima generatie. Clinica a primit zeci de recenzii pozitive, dar cateva persoane se declara nemultumite de atiudinea personalului de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Dr. Angelo Mardale

Cabinetul medical Dr. Angelo Mardale din Bistrita este specializat in cardiologie, fiind una dintre unitatile medicale pe care le poti alege daca trebuie sa faci eco Doppler. Medic primar in cardiologie, dr. Mardale asigura consultatii clinice si o gama variata de investigatii, prin intermediul carora ofera pacientilor un diagnostic precis si un plan eficient de tratament. 

O ecografie Doppler costa 170 lei.

Mai multi pacienti recomanda cu incredere cabinetul Dr. Angelo Mardale, unde spun ca au beneficiat de tratamente potrivite. Medicul este laudat pentru profesionalism si pentru grija fata de pacient. Acesta e preocupat de problemele de sanatate ale pacientilor si lucreaza cu atentie si meticulozitate. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de cabinete medicale din Bistrita in vederea efectuarii unei ecografii Doppler. Daca te confrunti cu simptome ca amorteala, furnicaturile sau daca te afli in categoria persoanelor cu risc de a dezvolta boli cardiovasculare, este important sa te adresezi medicului pentru a determina daca este necesara o examinare eco Doppler.