Meniu

Eco Doppler Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda moderna de diagnosticare medicala, care ofera informatii detaliate despre circulatia sanguina prin artere, vene si inima, ecografia Doppler in Botosani se poate efectua intr-un cabinet de imagistica medicala sau de cardiologie prevazut cu aparatura corespunzatoare, dintr-un centru medical de top din oras. Atunci cand ti-a fost recomandata investigatia, probabil ca suferi de anumite simptome cu potential de risc pentru sanatate si ca examinarea nu mai poate fi amanata.

Pentru urgentarea programarii, informatiile din articolul de fata iti pot fi de folos in identificarea clinicilor din Botosani in care se realizeaza ecografie Doppler si in alegerea celei mai potrivite pentru nevoile tale medicale.

Unde mergi pentru ecografie Doppler in Botosani?

Examinarea imagistica neinvaziva si neiradianta a arterelor si venelor din corp poate oferi detalii valoroase despre circulatia sangelui si eventualele blocaje de pe vase, de aceea iti doresti de la o ecografie Doppler in Botosani in primul rand acuratete a imaginilor, precum si o interpretare precisa realizata de un medic competent. Ai toate sansele sa ti se raspunda in mod adecvat exigentelor la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Ecomed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Eco Doppler 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Investigatii temeinice si complexe
 • Medici profesionisti, dedicati 100% pacientilor
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Receptia raspunde greu la numarul de telefon afisat
Lux-Ro
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Consultatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
 • Comunicarea unora dintre medici cu pacientii nu se desfasoara in cele mai bune conditii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor care realizeaza ecografie Doppler in Botosani

Atunci cand iti doresti o investigatie cardiovasculara de calitate, ai propriile criterii de evaluare, ceea ce este valabil si pentru o ecografie Doppler in Botosani. Poate sa primeze prestigiul clinicii, experienta medicului, raportul calitate-pret sau opiniile pacientilor care au beneficiat aici de diagnostic si tratament si au ales sa isi impartaseasca experientele in cadrul recenziilor. Parcurgand sectiunea urmatoare a articolului, vei afla raspunsul multora dintre nelamuririle tale in ceea ce priveste cel mai bun centru medical caruia sa i te adresezi pentru ecografia Doppler necesara.

1. Ecomed

Centru medical cu o traditie de aproape 20 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Botosani, Ecomed ofera pacientilor analize medicale efectuate in laboratorul propriu, consultatii clinice de medicina muncii si pentru avize medicale, investigatii imagistice de calitate: ecografie cardiaca Doppler, ecografie Doppler vasculara, ecografie mamara, ecografie ginecologica, endovaginala, ecografie sarcina 2D, 3D, 4D, ecografie abdominala si pelvina si ecografie tiroida. Centrul dispune de un numar de 6 ecografe, apartinand unor branduri de renume ca General Electric, Philips, Siemens, Esaote. Investigatiile sunt coordonate de dr. Mona Husac, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Preturile practicate de centrul medical sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie Doppler vei achita suma de 150 de lei.

Potrivit recenziilor de pe Google, pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile Ecomed Botosani, apreciind ca este o clinica de calitate, in care se efectueaza investigatii complexe si temeinice, ca medicii sunt profesionisti si concentrati 100% pe binele pacientilor si ca se respecta cu punctualitate programarile. Sunt si pacienti care spun ca receptia raspunde greu la numarul de telefon afisat.

Vezi parerile pacientilor despre Ecomed
Vezi Pareri

2. Lux-Ro

O gama completa si complexa de servicii de cardiologie se pot accesa la Dispensarul Policlinic Lux-Ro: consultatii clinice pentru patologii cardiovasculare, EKG, test de efort, ecografie cardiaca pentru copii si adulti, ecografie Doppler cardiaca, ecografie Doppler vasculara, Holter EKG si Holter TA, oscilometrie si analize de sange necesare in diagnosticul afectiunilor inimii. Infiintat in Botosani in anul 1997, centrul medical Lux-Ro a reusit sa se impuna pe piata medicala botosaneana printr-o diversitate de consultatii ale medicilor specialisti, analize si investigatii imagistice cu ajutorul aparaturii ultramoderne: tomografie computerizata, radiografie si ecografie.

Pretul unei ecografii Doppler la aceasta clinica este de 200 de lei.

Opiniile pacientilor fata de activitatea de la Lux-Ro sunt diferite, in functie de experienta fiecaruia. Conform recenziilor de pe Google, unele persoane au avut acces la consultatii de calitate si la medici profesionisti. Pe de alta parte, sunt o serie de aspecte mai putin favorabile de care amintesc comentariile scrise pentru aceasta clinica. In primul rand, multi pacienti acuza ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie este dezorganizat si nu are solicitudinea necesara unui astfel de post. Sunt si nemultumiri legate de unii dintre medici si modul in care comunica acestia cu pacientii.

Concluzii

Cand iti doresti de la o investigatie de ecografie Doppler in Botosani calitate, acuratete si precizie in interpretarea imaginilor, te poti adresa unuia dintre centrele medicale din clasamentul de mai sus. Fie ca alegi un cabinet de imagistica sau unul de cardiologie pentru efectuarea examinarii, ai toate sansele de a beneficia de experienta unui medic bun, care va contribui cu rezultatul testului imagistic la intocmirea unui diagnostic corect al afectiunii cardiovasculare de care suferi si la stabilirea unui tratament adecvat.

Clinicile din Botosani incluse in topul prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit sunt dotate cu aparatura moderna, pentru investigatii Doppler performante si ofera examinari imagistice cu aceasta tehnologie atat pentru inima, cat si pentru diferite zone in care se pot vizualiza principalele artere si vene din corp.