Meniu

Eco Doppler Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cheagurile de sange, bolile cardiace congenitale, ocluzia arteriala si anevrismele sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi identificate prin intermediul unei ecografii Doppler in Brasov. O ecografie Doppler este o metoda ultrasonografica care examineaza sanatatea vaselor de sange, dar si rapiditatea cu care sangele curge prin corp. Prin intermediul aparatului ecograf, medicul poate sa obtina imagini in timp real pe care le interpreteaza ulterior, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect. Durata investigatiei poate sa fie de aproximativ 30 de minute, prelungindu-se in cazul in care medicul vrea sa verifice amanuntit anumite zone.

Brasovul este un oras dezvoltat in ceea ce priveste latura medicala, ingloband o multime de clinici si centre medicale in cadrul carora se desfasoara aceste investigatii ultrasonografice. Stim ca vizitele medicale nu se numara printre preferatele tale, dar te asiguram ca o depistare timpurie a anumitor probleme de sanatate poate ajuta la vindecarea mult mai rapida si eficienta a bolii.

Cat costa o ecografie Doppler in Brasov?

Ecografia Doppler in Brasov este o investigatie accesibila, motiv pentru care pacientii sunt adesea incurajati sa o efectueze in mod constant, mai ales daca sunt predispusi la manifestarea bolilor cardiace sau la anevrisme. Din fericire, exista si posibilitatea efectuarii ecografiei Doppler cu trimitere in Brasov, in cazul clinicilor care au contracte incheiate cu CAS. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinicco
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 220 Ron
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Echipa medicala cu experienta
 • Medic primar in cardiologie
 • Neglijarea documentelor pacientilor
Theracardia
210-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 210-250 Ron
 • Aparatura moderna si performanta
 • Tratament personalizat
 • Investigatii multiple
 • Diagnostic precis
 • Echipa medicala profesionista
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 200 Ron
 • Personal cooperant, profesionist si empatic
 • Aparatura performanta
 • Cabinet primitor
 • Curatenie impecabila
 • Personalul de la receptie este dezorganizat
RMN Diagnostica
300 Ron
 • Pret Eco Doppler 300 Ron
 • Investigatii precise si rapide
 • Echipa medicala amabila si profesionista
 • Aparaturi performante
 • Empatie, rabdare si atmosfera prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
S. Sf. Constantin
350-500 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 350-500 Ron
 • Echipament performant
 • Clinica moderna
 • Investigatii precise
 • Profesionalism, amabilitate si atentie la detalii
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografia Doppler in Brasov

Stim ca vrei sa beneficiezi de serviciile celei mai bune clinici specializate in ecografia Doppler in Brasov, asa ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top al celor mai frecventate cabinete din orasul tau. Au fost evidentiate dotarile, experienta medicilor si impresiile pacientilor care au vizitat aceste cabinete. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre clinicile din orasul tau:

1. Clinicco

Clinicco pune la dispozitia tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua o ecografie Doppler in Brasov la o calitate superioara. De fapt, clinica are dotarile necesare si pentru a efectua un Doppler venos in Brasov, special pentru pacientii care se confrunta cu edeme in zona membrelor, marirea uneia dintre membre, dureri sau ulceratii. Datorita aparaturilor de ultima generatie utilizate, medicii au posibilitatea de a vedea clar care este problema pe care pacientul o experimenteaza inca din primele minute, fiind de un real ajutor in stabilirea diagnosticului corect. Echipa medicala este bine pregatita, atenta la nevoile pacientilor, stabilind optiuni de tratamente eficiente cu efect rapid, dar pe termen lung. Medicul primar in cardiologie care te va sprijini in efectuarea investigatiei este dr. Dragos Lupu.

Pretul pentru o ecografie Doppler porneste de la 220 lei.

Multi dintre pacientii care au beneficiat de serviciile medicale ale Clinicco au fost multumiti de prestatia medicala, aducand cuvinte de lauda colectivului. Acesta este atent, amabil, rabdator, calm, profesionist si isi desfasoara activitatea cu pasiune. Alaturi de implicarea cadrelor medicale, pacientii mai remarca si utilizarea unei aparaturi performante si moderne, capabile sa ofere rezultate precise si rapide. Din pacate, exista si cateva persoane carora le-au fost pierdute documentele.

Vezi parerile pacientilor despre Clinicco
Vezi Pareri

2. Theracardia

Clinica Theracardia raspunde nevoilor tuturor pacientilor, punandu-le la dispozitie posibilitatea de a efectua o ecografie Doppler in Brasov la standarde inalte. Datorita echipamentelor medicale de exceptie, pacientii au sansa de a obtine un diagnostic corect, dar si un tratament eficient, in functie de problema de sanatate a fiecarei persoane. Pentru ca personalul medical are o experienta vasta in domeniul sau de activitate, ii poate oferi pacientului chiar un tratament personalizat, care sa vindece eficient afectiunea suferita. Printre investigatiile Doppler efectuate la Theracardia se numara si: ecografie Doppler cardiaca, artere/vene perifierice bilaterala si artere/vene periferice unilaterala.

Pretul pentru o ecografie Doppler porneste de la 210 lei si poate ajunge pana la 250 lei.

Aproape toti pacientii care au ales clinica Theracardia au fost placut impresionati de buna pregatire a cadrelor medicale, spunand ca sunt meticuloase, atente la detalii, rabdatoare si amabile. Multe dintre cuvintele de lauda au fost adresate dr. Zara Cornelia, medic primar in cardiologie. Echipamentele medicale folosite sunt de ultima generatie, ceea ce ajuta foarte mult la stabilirea unui diagnostic precis.

3. Polimed Dacia

Infiintat in 2012, centrul Polimed Dacia isi dedica activitatea pacientilor care isi prioritizeaza sanatatea si care vor sa efectueze o ecografie Doppler in Brasov la o calitate superioara. In cadrul sau exista si un laborator de radiologie si imagistica medicala, unde toata lumea poate opta pentru un CT, RMN, mamografie si, bineinteles, ecografie. Aparaturile utilizate sunt performante si moderne, astfel incat medicii sa poata da un verdict clar despre afectiunea de care pacientul sufera. De asemenea, echipa medicala are o experienta vasta in ceea ce tine de domeniul de activitate, avand competenta de a stabili solutii adecvate pentru pacienti, indiferent de cat de grava este problema de sanatate. 

Pretul pentru  ecografie Doppler porneste de la 200 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, pacientii au mentionat ca personalul este bland, cooperant, empatic, profesionist si eficient. De asemenea, unitatea medicala este curata si moderna, creand o atmosfera placuta si primitoare. Dotarile clinicii sunt superioare, dovada fiind diagnosticele corecte. Din pacate, exista si pacienti care nu au fost tocmai incantati de serviciile medicale, spunand ca personalul de la receptie este dezorganizat.

4. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o clinica spre care isi indreapta atentia un numar ridicat de pacienti, mai ales cand vine vorba de efectuarea unei ecografii Doppler in Brasov. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de investigatii precise si rapide, prin intermediul carora pot afla daca sufera de anumite probleme de sanatate sau nu. Personalul medical este intotdeauna atent la necesitatile pacientilor, oferind solutii si tratamente adecvate, in functie de afectiunile suferite. In cadrul clinicii RMN Diagnostica, pacientii pot opta pentru ecografie Doppler carotide sau cervicala.

Pretul pentru o ecografie Doppler este de 300 lei.

Conform recenziilor postate pentru aceasta clinica, pacientii au fost in mare parte multumiti de interventia medicilor, dar si de modalitatea de interactiune cu ei. Acestia au dat dovada de profesionalism, empatie, rabdare si calmitate in timpul investigatiilor si consultatiilor medicale. In plus, aparatura utilizata este de ultima ora. Din pacate, exista si persoane care acuza faptul ca programarile nu sunt respectate.

5. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin vine in ajutorul tuturor pacientilor care isi doresc sa beneficieze de o ecografie Doppler in Brasov ca la carte. Personalul medical are o experienta vasta in lucrul cu pacientii si in manevrarea aparaturilor, astfel incat diagnosticul stabilit sa coincida cu problema de sanatate pe care pacientul o manifesta. Datorita unui echipament performant si de ultima generatie, pacientii pot opta cu incredere pentru investigatii ca: eco Doppler arterial 1 membru inferior/ambele membre inferioare, eco Doppler venos 1 membru inferior/ambele membre inferioare, carotidian.

Pretul porneste de la 350 lei si poate ajunge la 500 lei in functie de investigatia aleasa.

Majoritatea pacientilor au adus cuvinte de lauda personalului medical, care a dat dovada de fiecare data de profesionalism, amabilitate, atentie la detalii si rabdare, tratand cu seriozitate fiecare problema de sanatate, indiferent de nivelul sau de gravitate. De asemenea, cabinetul este modern si are dotari superioare. Din pacate, exista anumite nemultumiri legate de nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o ecografie Doppler Brasov la o calitate superioara? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, mai sus, sunt prezentate clinicile catre care iti poti indrepta atentia pentru a te bucura de servicii ireprosabile. Ai grija de sanatatea ta si afla din timp daca suferi de probleme periculoase de sanatate, pe care sa le tratezi adecvat cu ajutorul medicului specialist.